Kızlar kan değerlerim çok yavaş düşüyor...3 gnde bir yaptırıyorum...
205
120
113 çıktı dünde
dış gebelikte olabilirim sürekli kan takibine alıcaklar işte umarım dış gebelik çıkmaz korkmaya başladımsıfırlanmadı hala
cnm merhaba bende bugün eczaneden test aldım negatif çıktı.artk hiçbişey anlamadım bu işten çok canım sıkılmaya başladı bu kadar hamilelik belirtisi neden anlamıyorum ya bide banada öyle gelmiyo vücudumda gerçekten değişiklikler war özellikle göğüslerim çok acıyo.neyse bişey warsa elbet çıkıcaktır ortaya
adetn kaç gn geçticanım ne diyeceğimi bilmiyorum
adet tarihin geçti sanırım
idrarda çıkmıyorsa
kanda baktır tekrar
mutlaka çıkması lazım
geçen ay bende de
hamilelik belirtileri vardı
ama kan testi 0,100 çıktı
bana stres yapma dediler
belki de geç döllenme oldu
ben idrarda bugün baktım ama
yeni yeni belli olmaya başlamıştı
inşallah hayırlısı olur
adetn kaç gn geçti
arkadaşlar benim sat 22 eylüldü bat ise 25 ekim.... dün akşam kan tesi yaptırdım 412,5 çıktı b-hcg---------- bu ne demek? yani gebelik var dediler ama aceba ne kadarlıktır? değer normal mi? tecrübelilerden yardım bekliyorum lütfen
arkadaşlar benim sat 22 eylüldü bat ise 25 ekim.... dün akşam kan tesi yaptırdım 412,5 çıktı b-hcg---------- bu ne demek? yani gebelik var dediler ama aceba ne kadarlıktır? değer normal mi? tecrübelilerden yardım bekliyorum lütfen
hatta 4hafta 3 günlük :)
4+3 yanibebeğin dogum tarihi de 28 haziran :)
benim de 5+3 :)
vallaha o değer herkeste değişiyor,adetim gecikmeden öğrenmişitm ben,daha 4 haftalı kbile değildi yani ve 27 cıkmıstı :) sonra cok hızlı arttı 3gune 1 yaptırıyorum, persembe gunu yani 5.haftaya girerken yaptırdım 2577 cıktı,ve 2 günde bir 2 katı oluyor , o degere baglı kalmasen artısın düzenli olmasını takip etmeye caliş :)
kızlar sizde hamilesiniz sanırım hapsururken filan sancınız oluyormu? sizden uzak nezle olmuşumda:2::2:
teşekkürler yarın tekrar yaptıracağım bu testi :)
canım tam 4 haftalık değildir ben 4000lerde doktora gittim 4 haftalık dedi yeni oluşmuştu kesesi rabbim devamını erdirir inşallah
ben gecen hafta cektim grip+öksürük+hapsuruk
hala öksürüyorum ama ayaktayım cok sükür,hiç ilaç alma dedi doktor ağrı esici bile alamadım,boğazım için günde 1 pastil alabildim
öksürürken refleks oalrak sanırım hemen karnımı tutuyorum
canım ben öğrendiğimde 241 di burda hastane problemi olduğundan 1 hafta sonra doktoruma gittim 1 .5 saat uzaklıkda o zaman keseyi gördük sizde büyük bir ihtimal bu haftasonu veya diğer haftanın başında kesenizi görürsünüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?