Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canım benim inşallah bi mucize olurda birden değerlerin artar.bide doktor kötü bişey derse alalım bu bebeği falan bence bide başka doktora git burda okumuştum birinin başına öyle bişey gelmiş doktor alalım demiş sonra kadın başka bi doktora gtmiş bekleyelm demiş doktor değerler yükselmiş herşey yoluna girmiş inşallah seninde düzelir

arkadaşlar ben dün eczaneden test aldım negatif çıktı demiştim sonradan teste baktığmda çok silik ikinci çizgi wardı şuan hala war bugüne kadar çok test yaptım hiçbirinde günler sonrada baksam ikinci çizgiye dair hiçbişey çıkmamıştı ne bu şimdi kafayı yicem

arkdaşlar mrb bende hamilelik belirtileri var gögüslerm acıyor kasıklarımda batma var adet olmama 8 gün beta hcg testi yaptırsam çıkarmı daha önce kmyasaş gebelk gecrdm aynı belirtiler vardı...

canım ne diyeceğimi bilmiyorum
adet tarihin geçti sanırım
idrarda çıkmıyorsa
kanda baktır tekrar
mutlaka çıkması lazım
geçen ay bende de
hamilelik belirtileri vardı
ama kan testi 0,100 çıktı
bana stres yapma dediler
belki de geç döllenme oldu
ben idrarda bugün baktım ama
yeni yeni belli olmaya başlamıştı
inşallah hayırlısı olur

adetn kaç gn geçti

Son düzenleme:
arkadaşlar benim sat 22 eylüldü bat ise 25 ekim.... dün akşam kan tesi yaptırdım 412,5 çıktı b-hcg---------- bu ne demek? yani gebelik var dediler ama aceba ne kadarlıktır? değer normal mi? tecrübelilerden yardım bekliyorum lütfen

4 haftalık felan olması laızm :)

hatta 4hafta 3 günlük :)

4+3 yani bebeğin dogum tarihi de 28 haziran :)

benim de 5+3 :)

vallaha o değer herkeste değişiyor,adetim gecikmeden öğrenmişitm ben,daha 4 haftalı kbile değildi yani ve 27 cıkmıstı :) sonra cok hızlı arttı 3gune 1 yaptırıyorum, persembe gunu yani 5.haftaya girerken yaptırdım 2577 cıktı,ve 2 günde bir 2 katı oluyor , o degere baglı kalma sen artısın düzenli olmasını takip etmeye caliş :)

Son düzenleme:

canım tam 4 haftalık değildir ben 4000lerde doktora gittim 4 haftalık dedi yeni oluşmuştu kesesi rabbim devamını erdirir inşallah

teşekkürler yarın tekrar yaptıracağım bu testi :)

kızlar sizde hamilesiniz sanırım hapsururken filan sancınız oluyormu? sizden uzak nezle olmuşumda:2::2:

kızlar sizde hamilesiniz sanırım hapsururken filan sancınız oluyormu? sizden uzak nezle olmuşumda:2::2:

ben gecen hafta cektim grip+öksürük+hapsuruk
hala öksürüyorum ama ayaktayım cok sükür,hiç ilaç alma dedi doktor ağrı esici bile alamadım,boğazım için günde 1 pastil alabildim
öksürürken refleks oalrak sanırım hemen karnımı tutuyorum

teşekkürler yarın tekrar yaptıracağım bu testi :)

canım ben öğrendiğimde 241 di burda hastane problemi olduğundan 1 hafta sonra doktoruma gittim 1 .5 saat uzaklıkda o zaman keseyi gördük sizde büyük bir ihtimal bu haftasonu veya diğer haftanın başında kesenizi görürsünüz inşallah

bendede ilk önce boğazım ağrıdı bugünde nezle olmuşum ama ilaç kullanmak istemiyorum pastilin zararı olmuyormuymuş biz doğuya geldik şark görevine o yüzden alışamadık daha havasına çok soğudu burası karnıma ağrı girince hapsururken korkuyorum bende karnımı tutuyorum

Son düzenleme:

inşallahhh ilk defa yarın gideceğim doktora dün gece yaptırmıştım acilde testi sadce sonuç biliyorum başka bir şey yok elimde umarım hepimiz için iyi olur herşey.... kasıklarımda sancı var korkuyorum birazda ama normal diyorlar gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…