canım ben öğrendiğimde 241 di burda hastane problemi olduğundan 1 hafta sonra doktoruma gittim 1 .5 saat uzaklıkda o zaman keseyi gördük sizde büyük bir ihtimal bu haftasonu veya diğer haftanın başında kesenizi görürsünüz inşallah
bendede ilk önce boğazım ağrıdı bugünde nezle olmuşum ama ilaç kullanmak istemiyorum pastilin zararı olmuyormuymuş biz doğuya geldik şark görevine o yüzden alışamadık daha havasına çok soğudu burası karnıma ağrı girince hapsururken korkuyorum bende karnımı tutuyorum
ben daha kesemizi göremedim,haftasonu gidecez o zamana görünür insallah :) 6haftalık olur o zamana
biz urfadayız :) herkes sıcak sanıyor ama serin hele biz tarsusluyuz :d mersinli misiniz 33 görüyorum sanki :)
Allah şifa versin :)
inşallahhh ilk defa yarın gideceğim doktora dün gece yaptırmıştım acilde testi sadce sonuç biliyorum başka bir şey yok elimde umarım hepimiz için iyi olur herşey.... kasıklarımda sancı var korkuyorum birazda ama normal diyorlar gerçi
bana cvp vericek yokmu yaa adetime 1 hafta var beta hcg kan testinde çıkarmı? geçen ay kmyasal gebelk geçirdm aynı belirtileri yaşıyorum...
canım ne diyeceğimi bilmiyorum
adet tarihin geçti sanırım
idrarda çıkmıyorsa
kanda baktır tekrar
mutlaka çıkması lazım
geçen ay bende de
hamilelik belirtileri vardı
ama kan testi 0,100 çıktı
bana stres yapma dediler
belki de geç döllenme oldu
ben idrarda bugün baktım ama
yeni yeni belli olmaya başlamıştı
inşallah hayırlısı olur
canım ne diyeceğimi bilmiyorum
adet tarihin geçti sanırım
idrarda çıkmıyorsa
kanda baktır tekrar
mutlaka çıkması lazım
geçen ay bende de
hamilelik belirtileri vardı
ama kan testi 0,100 çıktı
bana stres yapma dediler
belki de geç döllenme oldu
ben idrarda bugün baktım ama
yeni yeni belli olmaya başlamıştı
inşallah hayırlısı olur
slm arkadaşlar.tüp bebekle hamile kaldım. 12.gün 241... 14.gün 531... 16.gün 992 çıktı. son tahlil ikiye katlamamış. bir sıkıntı olabilirmi.. korkuyorum..
cnm benim durumum biraz farklı işte ben ilişkiden 4 gün sonra adet gördüm ama hamileysem o ilişkiden kalmış olucam.ilişkinin üstünden 25 gün geçti.16.gün kan testi yaptırmıştım fakat 0.6 çıkmıştı.bir hafta önce doktora gttim rahimde kalınlaşma war dedi ama kan testi yaptıramadım cihazlar bozukmuş.şimdide bi türlü gitmeye cesaret edemiyorum çıkmaz diye korkuyorum testte sonradan silik ikinci çizgi belirdi işte anlamadım.ama bütün belirtilerim dewam ediyo hatta artıyo göğüslerime dokunamıyorum midem hep kazınıyo bulanıyo çok sık acıkıyorum sık idrara çıkıyorum sürekli uykum war halsizim kendimi adetmişim gibi hissediyorum halbuki bidahaki adet günüme daha çok war adet zamanı gibi şiş acıyo göğüslerim bi 15 gündür falan.kasıklarımda çok ağrı yok ama hafif adet ağrısına benzeyen bi ağrı war.hani insan her ay şüphe ediyo ya bu hepsinden farklı bana kalsa kesin hamileyim ama psikolojik olmasından korkuyorum işte.ama doktorun rahminde kalınlaşma war demesi psikolojik değil sonucta we genelde böyle dendiğğinde çoğu kadın hamile oluyo.birkaç gün içinde kesin sonucu öğrenicem gidip sonucu burda paylaşıcam benim için dua edin allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin..
tbrik ederim cnaim ya snende gec olmus tesadufe bak
cok merak ediyordum seni. Haid gozun aydin hayirli ugurlu olsun
inşallah canım
bir an önce kan testi yaptır
ama bence sonuç belli :)
eğer ikinci çizgi çıkmışsa tamamdır
silik olması fark etmez
bence hamilesin
diğer belirtiler sorun değil de
uykulu olmak çok rahatsız edici
kafeinsiz kahve arayışlarına başladım...
hayırlı haberlerini bekliyorum :)
inşallah canım
bir an önce kan testi yaptır
ama bence sonuç belli :)
eğer ikinci çizgi çıkmışsa tamamdır
silik olması fark etmez
bence hamilesin
diğer belirtiler sorun değil de
uykulu olmak çok rahatsız edici
kafeinsiz kahve arayışlarına başladım...
hayırlı haberlerini bekliyorum :)
çok korkuyorum cnm ya çıkmaz diye doktora gidemiyorum.çok silik iknci çizgi çıktı ama saatler sonra o yüzden çok şüpheliyim sonucu mutlaka burda paylaşıcam dua edin hayırlı haberler wereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?