Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

ben daha kesemizi göremedim,haftasonu gidecez o zamana görünür insallah :) 6haftalık olur o zamana

biz urfadayız :) herkes sıcak sanıyor ama serin hele biz tarsusluyuz :d mersinli misiniz 33 görüyorum sanki :)
Allah şifa versin :)

ben daha kesemizi göremedim,haftasonu gidecez o zamana görünür insallah :) 6haftalık olur o zamana

çok güzel bişeymiş mercimek kadar küçük kese ben 1 düşük yaptım ama o 1 aylıktı düştüğünde kese filan görmedik 1 yıl sonra tekrar oldu rahim filminden sonra rabbim devamını erdirir inşallah sağ salim gelsin bebişler rabbim tüm istiyenlere nasip eder inşallah........

bendede sancı oluyordu adet olacam sanıyordum ara ara hala oluyor yorulunca filan dinlenince geçiyor inşallah hayırlı haberler alırsınız sizde canım

Son düzenleme:
bana cvp vericek yokmu yaa adetime 1 hafta var beta hcg kan testinde çıkarmı? geçen ay kmyasal gebelk geçirdm aynı belirtileri yaşıyorum...

bana cvp vericek yokmu yaa adetime 1 hafta var beta hcg kan testinde çıkarmı? geçen ay kmyasal gebelk geçirdm aynı belirtileri yaşıyorum...

geçen ay için geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda gelir bebişin evet betahcg testinde %90 çıkar hakkında hayırlısı olsun...

cnm benim durumum biraz farklı işte ben ilişkiden 4 gün sonra adet gördüm ama hamileysem o ilişkiden kalmış olucam.ilişkinin üstünden 25 gün geçti.16.gün kan testi yaptırmıştım fakat 0.6 çıkmıştı.bir hafta önce doktora gttim rahimde kalınlaşma war dedi ama kan testi yaptıramadım cihazlar bozukmuş.şimdide bi türlü gitmeye cesaret edemiyorum çıkmaz diye korkuyorum testte sonradan silik ikinci çizgi belirdi işte anlamadım.ama bütün belirtilerim dewam ediyo hatta artıyo göğüslerime dokunamıyorum midem hep kazınıyo bulanıyo çok sık acıkıyorum sık idrara çıkıyorum sürekli uykum war halsizim kendimi adetmişim gibi hissediyorum halbuki bidahaki adet günüme daha çok war adet zamanı gibi şiş acıyo göğüslerim bi 15 gündür falan.kasıklarımda çok ağrı yok ama hafif adet ağrısına benzeyen bi ağrı war.hani insan her ay şüphe ediyo ya bu hepsinden farklı bana kalsa kesin hamileyim ama psikolojik olmasından korkuyorum işte.ama doktorun rahminde kalınlaşma war demesi psikolojik değil sonucta we genelde böyle dendiğğinde çoğu kadın hamile oluyo.birkaç gün içinde kesin sonucu öğrenicem gidip sonucu burda paylaşıcam benim için dua edin allah isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin..

tbrik ederim cnaim ya snende gec olmus tesadufe bak
cok merak ediyordum seni. Haid gozun aydin hayirli ugurlu olsun

mrb arkdslr ben dıs gbelık gecırmıstm bunu sızınlede paylasmıstım 1ay once kurtaj oldum haftada 1 bthcg yaptırıyodm ılk 36 sonra 24 sonra 9 cıktı dr haftaya kesın duser dedı haftaya gttm bthcg 308 cıktı dr ımkansız dedı tekrar yaptı 311 cıktı dr her ıhtımale karsı benı 2gun hastanede yatırdı.1gun arayla tekrar bthcg yaptılar 471e cıktı.hastaneden cıktım 1gun sonra gene ıstedı 1031oldu muayene ettıler kese gozuktu bu normal gebelıkmıs hafta ıcı tekrar cagırdı ultrasonla bakacaklar meraktan oluyorm

selam arkadaşlar ben tüp bebekle hamile kaldım 12. gün 241. 14.gün 531... 16. gün 992 çıktı .. tam ikiye katlamamış. bir sıkıntı olurmu diye korkuyorum..

slm arkadaşlar.tüp bebekle hamile kaldım. 12.gün 241... 14.gün 531... 16.gün 992 çıktı. son tahlil ikiye katlamamış. bir sıkıntı olabilirmi.. korkuyorum..

inşallah canım
bir an önce kan testi yaptır
ama bence sonuç belli :)
eğer ikinci çizgi çıkmışsa tamamdır
silik olması fark etmez
bence hamilesin
diğer belirtiler sorun değil de
uykulu olmak çok rahatsız edici
kafeinsiz kahve arayışlarına başladım...
hayırlı haberlerini bekliyorum :)

tbrik ederim cnaim ya snende gec olmus tesadufe bak
cok merak ediyordum seni. Haid gozun aydin hayirli ugurlu olsun

sağol canım teşekkür ederim
ikimizin beraber gidecek gibi :)
idrarda takip ediyorum yine de
yarın da bakıcam
perşembe de kanda baktırırım
inşallah herşey yolundadır
hayırlısı :)

Selam,

Asilama tarihi 25 eylul
13Ekim ilk test 156
23Ekim ikinci test 630
Doktor artisi normal buldu.

Sevinecem sevinemiyorum, cocugumuzu kucagima alana kadar hep bir sorun cikacakmis gibi dusunecem galiba.

Sizce artis normal mi?

çok korkuyorum cnm ya çıkmaz diye doktora gidemiyorum.çok silik iknci çizgi çıktı ama saatler sonra o yüzden çok şüpheliyim sonucu mutlaka burda paylaşıcam sua edin hayırlı haberler wereyim

çok korkuyorum cnm ya çıkmaz diye doktora gidemiyorum.çok silik iknci çizgi çıktı ama saatler sonra o yüzden çok şüpheliyim sonucu mutlaka burda paylaşıcam dua edin hayırlı haberler wereyim

çok korkuyorum cnm ya çıkmaz diye doktora gidemiyorum.çok silik iknci çizgi çıktı ama saatler sonra o yüzden çok şüpheliyim sonucu mutlaka burda paylaşıcam dua edin hayırlı haberler wereyim

canım bi kaç saat sonra çıkan sonucu değerlendirmeyiniz..normalde 5 -10 dk içinde eğer 2.bir çizgi çıkarsa pozitif oluyor diye biliyorum ben...çünkü dediğin benimde başıma geldi bi kaç saat sonra uzaktan bile görünen 2.çizgi çıktı 2 testte ama maalesefff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…