canım bi kaç saat sonra çıkan sonucu değerlendirmeyiniz..normalde 5 -10 dk içinde eğer 2.bir çizgi çıkarsa pozitif oluyor diye biliyorum ben...çünkü dediğin benimde başıma geldi bi kaç saat sonra uzaktan bile görünen 2.çizgi çıktı 2 testte ama maalesefff
hadi yabana hiç olmamıştı daha önce.normalde hiç bişey değişmiyor günlerce baksan bile.bu arada bu şekilde saatler soran ikinci çizgi görüp hamile olan okudum bu sitede.ama olmayan da war o yüzden bu hiç garanti bişey değil heralde.güwenilmemesi gereken bi durum demek
bence idrar kitlerine güvenmee..git bi kan testi yaptır.için içini yemezz...
benim sigortam açılmadı ben de meraktan çatlıyorum 1 -2 günüm kaldı bata ama işte delircem.her ne kadar görmüş olsanda 2.çizgiyi insan illaki gidip kan testi yaptırıyor en iisi ilk başta kanda baktırmak en garantilisi
çok korkuyorum cnm ya çıkmaz diye doktora gidemiyorum.çok silik iknci çizgi çıktı ama saatler sonra o yüzden çok şüpheliyim sonucu mutlaka burda paylaşıcam dua edin hayırlı haberler wereyim
mrb yaa benimde öyle olmuştu.saatler sonra silik iki çizgi çıktı ama malesef 3 gün sonra adet oldum canım ama yinede allah ümidini yıkmasın inşallah hamilesindir.
kızlar adetime eğer hamileysem beta hcgde çıkarmı yükselirmi? çok merak ediyorum.. belirtilerimde var inş herkez kucağına alır bebeğini...
iyi gunler hanimlar,yardiminiza choook ihtiyacim var.SAT 19 eylul,20 ekimde HCG kanda 23,6 chikdi.dun 24 ekim tekrar hcg verdim,38 chikdi.bu gec dollenme ola bilirmi yoksa dish gebelikmi?boyle bir sey yashadinizmi?idrar test positif gosteriyor.chok az kasik agrilarim var,sabahlari chok az lekelerim de oluyor.acil cevap yazin lutfen
ya arkadaşlar kafam çok karışık ya;adetimi 5 gün geçti.hala bekle diyenler var etrafımda.kanda çıkmaz mı ki? etrafımdakiler herkes çıkmaz daha diyor.Bir de idrarda tek çizgi çıktı, o yüzden idrarda çıkmadı,kanda hiç çıkmaz diyorlar.boşuna gidiyormuşum..olumsuz etkiliyorlar
idrarda negatif çıkıp kanda hamile olduğnu öğrnen oldu mu acaba?
yanıtın için çok teşekkür ederim.yarın kısmetse doktora gidiyorum,kan testi fln da olacağım büyük ihtimalle.Yarın netlik kazanacak herşey inşallah.Hamişlik için dua ediyorum;inşallah yanılmam.Doktorunla görüşmeni tavsiye ederim. Ben de öyle bir adet gecikmesinde hamile olduğumu sanıp test yaptırmıştım ama hamile değildim. Kistim varmış. O sebeple adetim gecikmiş. Doktorun gerekirse tahlil ister zaten. Bu arada kimin ne dediğine değil, kendini nasıl hissedeceğine göre hareket etmeni tavsiye ederim. Ben de tahlil yaptırmanın insanı boşuna umutlandırdığını düşünüyorum ama hamileliğimi de adetime daha 2 gün kala kan testi yaptırarak öğrendim. İnşallah sen de gönlüne göre olan haberi dilediğin vakitte alırsın. Sevgiler.
ya arkadaşlar kafam çok karışık ya;adetimi 5 gün geçti.hala bekle diyenler var etrafımda.kanda çıkmaz mı ki? etrafımdakiler herkes çıkmaz daha diyor.Bir de idrarda tek çizgi çıktı, o yüzden idrarda çıkmadı,kanda hiç çıkmaz diyorlar.boşuna gidiyormuşum..olumsuz etkiliyorlar
çok korkuyorum cnm ya çıkmaz diye doktora gidemiyorum.çok silik iknci çizgi çıktı ama saatler sonra o yüzden çok şüpheliyim sonucu mutlaka burda paylaşıcam dua edin hayırlı haberler wereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?