Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

hadi ya bana hiç olmamıştı daha önce.normalde hiç bişey değişmiyor günlerce baksan bile.bu arada bu şekilde saatler soran ikinci çizgi görüp hamile olan okudum bu sitede.ama olmayan da war o yüzden bu hiç garanti bişey değil heralde.güwenilmemesi gereken bi durum demek

bence idrar kitlerine güvenmee..git bi kan testi yaptır.için içini yemezz...
benim sigortam açılmadı ben de meraktan çatlıyorum 1 -2 günüm kaldı bata ama işte delircem.her ne kadar görmüş olsanda 2.çizgiyi insan illaki gidip kan testi yaptırıyor en iisi ilk başta kanda baktırmak en garantilisi

ben 10 gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı.ümidimi kesmiiştim ama belirtilerim artınca tekrar şüphelendim biraz bekleyim dedim işte 10 gün geçti artık warsa çıkar heralde

çok korkuyorum cnm ya çıkmaz diye doktora gidemiyorum.çok silik iknci çizgi çıktı ama saatler sonra o yüzden çok şüpheliyim sonucu mutlaka burda paylaşıcam dua edin hayırlı haberler wereyim

mrb yaa benimde öyle olmuştu.saatler sonra silik iki çizgi çıktı ama malesef 3 gün sonra adet oldum canım ama yinede allah ümidini yıkmasın inşallah hamilesindir.

mrb yaa benimde öyle olmuştu.saatler sonra silik iki çizgi çıktı ama malesef 3 gün sonra adet oldum canım ama yinede allah ümidini yıkmasın inşallah hamilesindir.

merhaba cnm.ya ben idrar testine çok fazla takılmıyorum aslında.çok fazla belirtim war.bide adet görmüş olmama rağmen hamile olduğumu düşünüyorum.idrarda hamile olsan bile çıkmayabiliyor sanırım.doktora gitmeden hiçbişeye inanmıcam zaten.sonucu paylaşıcam

kızlar adetime eğer hamileysem beta hcgde çıkarmı yükselirmi? çok merak ediyorum.. belirtilerimde var inş herkez kucağına alır bebeğini...

iyi gunler hanimlar,yardiminiza choook ihtiyacim var.SAT 19 eylul,20 ekimde HCG kanda 23,6 chikdi.dun 24 ekim tekrar hcg verdim,38 chikdi.bu gec dollenme ola bilirmi yoksa dish gebelikmi?boyle bir sey yashadinizmi?idrar test positif gosteriyor.chok az kasik agrilarim var,sabahlari chok az lekelerim de oluyor.acil cevap yazin lutfen

çook büyük ihtimal kimyasal gebelik olabilir lekelenmelerinde varmıs zaten beta hcgde güzel artmıyor gecmiş olsun

ya arkadaşlar kafam çok karışık ya;adetimi 5 gün geçti.hala bekle diyenler var etrafımda.kanda çıkmaz mı ki? etrafımdakiler herkes çıkmaz daha diyor.Bir de idrarda tek çizgi çıktı, o yüzden idrarda çıkmadı,kanda hiç çıkmaz diyorlar.boşuna gidiyormuşum..olumsuz etkiliyorlar

idrarda negatif çıkıp kanda hamile olduğnu öğrnen oldu mu acaba?

adetime 4 gün kana 17 sinde 74 çıktı ayın 21 de tekrar yaptrdm 485.1 çıktı hızlı ilerliyor acaba

Son düzenleme:

Doktorunla görüşmeni tavsiye ederim. Ben de öyle bir adet gecikmesinde hamile olduğumu sanıp test yaptırmıştım ama hamile değildim. Kistim varmış. O sebeple adetim gecikmiş. Doktorun gerekirse tahlil ister zaten. Bu arada kimin ne dediğine değil, kendini nasıl hissedeceğine göre hareket etmeni tavsiye ederim. Ben de tahlil yaptırmanın insanı boşuna umutlandırdığını düşünüyorum ama hamileliğimi de adetime daha 2 gün kala kan testi yaptırarak öğrendim. İnşallah sen de gönlüne göre olan haberi dilediğin vakitte alırsın. Sevgiler.

yanıtın için çok teşekkür ederim.yarın kısmetse doktora gidiyorum,kan testi fln da olacağım büyük ihtimalle.Yarın netlik kazanacak herşey inşallah.Hamişlik için dua ediyorum;inşallah yanılmam.

belirtiler kist oluşumuna da işaret ediyor,kafam çok karışık;yarın hayırlısıyla anlaşılacak herşey.İnşallah beta hcgmmm yükseklerdedir Allah'ımmmm!!!

arkadaşım asıl idrarda çıkmaz kanda çıkar.kandaki beta hcg seviyesi yükselmeden idrara geçmez.yani gebelik ilk kanda belli olur.bence git yaptır varsa çıkar

bu arada sonucunu haber wer cnm merak ettim bide belirtilerin neler?

çok korkuyorum cnm ya çıkmaz diye doktora gidemiyorum.çok silik iknci çizgi çıktı ama saatler sonra o yüzden çok şüpheliyim sonucu mutlaka burda paylaşıcam dua edin hayırlı haberler wereyim

merhaba canım
ben iki günde bir idrarda bakıyorum
kan tahlili de perşembe
ama idrarda gittikçe daha koyu çıkmaya başladı
inşallah kanda da iyi çıkar
sen de kan için gidene kadar
en fazla iki günde bir idrarda bak
en azından az çok bilgin olur
inşallah her şey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…