merhaba canım
ben iki günde bir idrarda bakıyorum
kan tahlili de perşembe
ama idrarda gittikçe daha koyu çıkmaya başladı
inşallah kanda da iyi çıkar
sen de kan için gidene kadar
en fazla iki günde bir idrarda bak
en azından az çok bilgin olur
inşallah her şey yolundadır
cvp vern ltfennnn
ne güzel cnm sen hamilesin çok büyük ihtimalle tebrik ederim.olması gereken seninki gibi ama bende neden idrarda çıkmıyo diyorum bişey yok demekki diyorum warsada değerlerim çok düşükki idrarda çıkmıyo diyorum kafayı yedim artık kan testi için dakika başı gitmek istemiyorum önümüzdeki pazartesiye doktordan randevu aldım daha erkene yok.bakalım pazartesiye kadar nasıl beklicem bilmiyorum.bide gıcık olduğum durum testlerimde 3 tür ilk 5-10 dakikada hiçbir şey yok saatler sonra t nin altında çok silik ikinci çizgi beliriyo mantık dışı yani :) daha önce öyle bişey hiç olmazdı ama buna göre bi yorum yapamıyorumki saatler sonra çıkıyo ilk 5 dk çıksa tamam hamileyim dicem ama diyemiyorum
cnm şöyle bi durum war kan testinde adete bir hafta öncesinde de hamile olduğu çıkan war adeti gecikmesine rağmen henüz çıkmayan bile war.eğer sen şimdi test yaptırırsan we negatif çıkarsa biraz daha geçip bidaha yaptırman gerekicek tercih sana kalmış
bu kimyasal gebeliği zaten çoğu kadın farketmiyomuş bile.millet biz mi dakika başı kan testi yaptırsın :) bu arada cnm umarım hamilesindir.bende bi hamilelik geçirdim geçen sene fakat aldırdım.sonrasında çok pişman oldum ama nişanlıydık işte.eşim hala erken diyo biz korunuyoruz.sadece bir gün korunmadık o da 27 gün önce.ben o ilişkiden 4 gün sonra adet gördüm 6 gün sürdü bitti derken benim göğüslerimin şişliği inmedi hergeçen gün biraz daha acımaya we gerilmeye başladı mide bulantısı sık idrara çıkma falan saymayım bütün hamilelik belirtilerim war.10 gün önce ka tahlili yaptırdım negatif çıktı.fakat belirtiler dewam ediyor göğüslerime dokunammıyorum bidahaki adetime daha 10 gün falan war ama bu belirtiler geçmiş adetim biter bitmez başladı.1 hafta önce doktora gttim rahimde kalınlaşma war dedi kan tahlili istedi fkat cihazlar bozukmuş sonucu geç alırsın dedi kan wermedim.hala beklemedeyim idrar testlerimde sonradan silik ikinci çizgi beliriyor.diceğim şu sende hamilelik geçirmişssin bende geçirdim her ay psikolojikman yine hamilemiyim diyip belirtiler ararız.fakat yemin ederim hiç bu ay ki kadar emin olmamıştım.geçen seferki gibi kasklarımda o duyguyu hissediyorum sanki.ama korkuyorum ki bütün bunlar psikolojik olarak hormonlarım mı değşti yalancı gebelik falanmı yaşıyorum diye korkmaya başladım çünkü o kadar çok belirtim warki we heppside şiddetli.eğer ben hamile değilsem gerçekten birgün hamile kaldığmda bile inanmıcam nerdeyse.bakalım haber wericem burda herkese.benim olması zor bi ihtimal zaten ama bu belrtiler neden?inşallah gerçektir :)anladım geçen ay ben kimyasal gebelk geçirdim testi yaptırdığımda adetime 2 gün vardı değerlerim düştü
o hafta adet oldumbu ay da geçen ayki hissettiklerimi hissediyorum belirtilerm var
bu kimyasal gebeliği zaten çoğu kadın farketmiyomuş bile.millet biz mi dakika başı kan testi yaptırsın :) bu arada cnm umarım hamilesindir.bende bi hamilelik geçirdim geçen sene fakat aldırdım.sonrasında çok pişman oldum ama nişanlıydık işte.eşim hala erken diyo biz korunuyoruz.sadece bir gün korunmadık o da 27 gün önce.ben o ilişkiden 4 gün sonra adet gördüm 6 gün sürdü bitti derken benim göğüslerimin şişliği inmedi hergeçen gün biraz daha acımaya we gerilmeye başladı mide bulantısı sık idrara çıkma falan saymayım bütün hamilelik belirtilerim war.10 gün önce ka tahlili yaptırdım negatif çıktı.fakat belirtiler dewam ediyor göğüslerime dokunammıyorum bidahaki adetime daha 10 gün falan war ama bu belirtiler geçmiş adetim biter bitmez başladı.1 hafta önce doktora gttim rahimde kalınlaşma war dedi kan tahlili istedi fkat cihazlar bozukmuş sonucu geç alırsın dedi kan wermedim.hala beklemedeyim idrar testlerimde sonradan silik ikinci çizgi beliriyor.diceğim şu sende hamilelik geçirmişssin bende geçirdim her ay psikolojikman yine hamilemiyim diyip belirtiler ararız.fakat yemin ederim hiç bu ay ki kadar emin olmamıştım.geçen seferki gibi kasklarımda o duyguyu hissediyorum sanki.ama korkuyorum ki bütün bunlar psikolojik olarak hormonlarım mı değşti yalancı gebelik falanmı yaşıyorum diye korkmaya başladım çünkü o kadar çok belirtim warki we heppside şiddetli.eğer ben hamile değilsem gerçekten birgün hamile kaldığmda bile inanmıcam nerdeyse.bakalım haber wericem burda herkese.benim olması zor bi ihtimal zaten ama bu belrtiler neden?inşallah gerçektir :)
cnm aynı belirtileri bende yaşıyorum ama mide bulanmam yok bide kasıklarımda batma hafifde ağrı var inş. bu ay da düşmez
artık korkar oldum yarın acaba gtsemmi çok merak ediyorum yaa bence sende hamilesin ama ümitlendrmek isteemem bence en yakın zamanda kan testi yaptır ilk kanda çıkıyor idrar testine güvenme bende hayal kırıklığı yaşatıyor geçen ay bnm adetime 2
gün vardı test yaptırdım 27.74 çıktı sonra iki gün sonra yaptırdım 18 küsür çıktı ondan sonra 2 3 gün içinde adet oldum ben kalp
atışını duyana kadar inanmmıcam artık
cnm bütün belirtiler herkeste olcak diye bişey yok kimi hamilede hiçbir belirti olmuyor.benim daha saymadığım çok belirtim war adet dönemi kadar çok olmasada hafif bel ağrım kasık ağrım her an hastalancakmışım gibi bi his.halbuki daha war adetime.hatta bazen unutup kendimi adetliymişim gibi hissediyorum göğüsler şiş acıyo kasıklarda hafif ağrı belde.ayaklarım buz kütlesi gibi karnım hep aç midem kazınıyor.hiçbişey yemiyormuşum gibi.hiç başım dönmez arada dönüyor.bu arada kıyamam üzüldüm ama korkma en zararsızı kimyassal gebelikmiş kendliğinden düşüyor we bi sorun yaşamıyorsun.inşallah sağlıklı bi bebeğin olur.aslında gerçekten erken kan tahlili yaptırmamak gerek.yükselcekmi artcakmı kese görüncekmi bebek görüncekmi hep dert.biraz bekleyip direk ultrasonda görülebilir hale geldiğinde gitmek ne güzel olur.tabi eğer warsa.yoksada zaten o saaatten sonra şüphe kalmaz insanın aklında.ya ben adet gördüm ya işte ondan korkuyorum eğer hamileysem o kanamanın bebeğe zararı olmuşmudur yada ne bileym bebek başka yere mi yerleşti dış gebelik gibi allah korusun insan araştırdıkça çok takılıyo daha önce ben hiç bilmezdm bunları derdim de yoktu :)
üstüne görmüşte olabilirsin cnm üstüne görmek bebeğe zararlı değil bence inş dış gebelk filan yoktur en kötüsü o bence
bende erken yaptırmıym diyorum işte negadif çıkarsa diye adetimi mi beklesem acaba :)) çok sabırsızız biz kadınlar :)hemen
olsun istiyoruz ALLAH inş bebek isteyen herkese nasip eder kucağına almayı..bnmde göğüslerimde acı var bel ağrım çok var
bi iş yaptığım zaman iyice berbat oluyr yatınca geçiyor inş... sağlıklı bir hamilelik gçirirz eğer hamileysek
mrb kızlar allah ikinizide boş çevirmesin inşallah hamilesinizdir.güzel haberlerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ancak uzun süredir yazılanları takip ediyorum.Ben 5 günlük gecikmemin sonunda beta hcg yaptırıp 64.25 ile hamile olduğumu öğrendim.Tabi doktorum değeri takip edicez dedi 2 gün sonra tahlil sonucum 72.65 oldu yani çok az arttı.Tabi ben bu durumdan beri yerimde duramıyorum akıbeti ne olucak diye.Dün tekrar yani 1 gün sonra yeniden tahlil yaptırdım ve değer 69.20 ye gerilemiş(( Ilımlı düşüş var takibe devam dedi tabi....Yarın tekrar 2 gün sonra tahlil yaptır dediği için kan vereceğim.Şaşırmış durumdayım.Sadece ayağımı uzattım yatıyorum 3-4 gündür.Bu arada 2 defa (1.si pembemsi adetin 6.günüydü bu)sadece 1 damla akıntı geldi bide 8.günü kahverengimsi tek damla daha da bişey yok kasıklarımda zaman zaman çok şiddetiolmayan batmalarım oluyor.briugün gecikmemin 9.günü....Geç döllenme de olabilir dedi doktor.Grip olduğum için öncesinde yani 1 kasımda kanda beta hcg yaptırmıştım ilaç alıcam diye ancak 0,01 çıkmasına rağmen ilacı kutusundan çıkarıp içimdeki ses içme dediği için çöpe atmıştım.Bu durumda 8 ekim de hamile kaldığımı düşünüyorum...yani 18 günlük falan gebe olabilirim hesaplarıma göre....
Kafamı en çok kurcalayan değerin neden düşmüş olabileceği.......benim 8 yaşında kızım var ve onda hiç böle şeyler yaşamadım.ilk gebeliğimde adetten sonra 7 .gün beta hcg yaptırmışım 188 çıkmış o zaman.....Bu yüzden korkuyorum çok istediğimiz bir bebek....Bi fikri olan varsa nolur paylaşsın arkadaşlar moralimi kendi kendime düzeltemiyorum...Sanırım en önemliside onun yüksek olması....
Allah hepimizin kalbine göre hayırlı olanını versin,şimdiden teşekkürler....
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ancak uzun süredir yazılanları takip ediyorum.Ben 5 günlük gecikmemin sonunda beta hcg yaptırıp 64.25 ile hamile olduğumu öğrendim.Tabi doktorum değeri takip edicez dedi 2 gün sonra tahlil sonucum 72.65 oldu yani çok az arttı.Tabi ben bu durumdan beri yerimde duramıyorum akıbeti ne olucak diye.Dün tekrar yani 1 gün sonra yeniden tahlil yaptırdım ve değer 69.20 ye gerilemiş(( Ilımlı düşüş var takibe devam dedi tabi....Yarın tekrar 2 gün sonra tahlil yaptır dediği için kan vereceğim.Şaşırmış durumdayım.Sadece ayağımı uzattım yatıyorum 3-4 gündür.Bu arada 2 defa (1.si pembemsi adetin 6.günüydü bu)sadece 1 damla akıntı geldi bide 8.günü kahverengimsi tek damla daha da bişey yok kasıklarımda zaman zaman çok şiddetiolmayan batmalarım oluyor.briugün gecikmemin 9.günü....Geç döllenme de olabilir dedi doktor.Grip olduğum için öncesinde yani 1 kasımda kanda beta hcg yaptırmıştım ilaç alıcam diye ancak 0,01 çıkmasına rağmen ilacı kutusundan çıkarıp içimdeki ses içme dediği için çöpe atmıştım.Bu durumda 8 ekim de hamile kaldığımı düşünüyorum...yani 18 günlük falan gebe olabilirim hesaplarıma göre....
Kafamı en çok kurcalayan değerin neden düşmüş olabileceği.......benim 8 yaşında kızım var ve onda hiç böle şeyler yaşamadım.ilk gebeliğimde adetten sonra 7 .gün beta hcg yaptırmışım 188 çıkmış o zaman.....Bu yüzden korkuyorum çok istediğimiz bir bebek....Bi fikri olan varsa nolur paylaşsın arkadaşlar moralimi kendi kendime düzeltemiyorum...Sanırım en önemliside onun yüksek olması....
Allah hepimizin kalbine göre hayırlı olanını versin,şimdiden teşekkürler....
cnm merhaba hızlı bi düşüş olmamış inşallah yükselir değerlerin.bunun sonu kötüde olabilir iyide olabilir hazırlıklı ol ama moral wermek gerekirse burda okudğum değerleri çok düşüp doktor bu bebek düşücek diyip birden değerleri yükselip herşey normale dönenlerde war inşallah bebeğin seni bırakmaz cnm güzel haberlerini bekliyorum
ne güzel cnm sen hamilesin çok büyük ihtimalle tebrik ederim.olması gereken seninki gibi ama bende neden idrarda çıkmıyo diyorum bişey yok demekki diyorum warsada değerlerim çok düşükki idrarda çıkmıyo diyorum kafayı yedim artık kan testi için dakika başı gitmek istemiyorum önümüzdeki pazartesiye doktordan randevu aldım daha erkene yok.bakalım pazartesiye kadar nasıl beklicem bilmiyorum.bide gıcık olduğum durum testlerimde 3 tür ilk 5-10 dakikada hiçbir şey yok saatler sonra t nin altında çok silik ikinci çizgi beliriyo mantık dışı yani :) daha önce öyle bişey hiç olmazdı ama buna göre bi yorum yapamıyorumki saatler sonra çıkıyo ilk 5 dk çıksa tamam hamileyim dicem ama diyemiyorum
canım cevap verdiğin için tşkkler.Sanada çok geçmiş olsun çok üzüldüm(( hakkımızda hayırlısı olur inşallah doğru zamanda sağlıklı bebekler dilerim sana .....Yüce rabbim herkesin gönlündekini hayırlısıyla verir inşallah...
Bu arada senin değerlerin nasıldı ne kadar düşüş yaşadın tahlillerinde...Seni üzmiyceksem tabii
Dilancım yazdığın bu cümlelerin inan benim için değeri çok büyük,keşke sana güzel haber verebilseydim bu desteğinin üzerine ancak bu akşam yoğun şekilde kanama yaşadım ve hala yaşamaktayım(( sanırım kaybediyorum yarın doktora gideceğim (( En çok dokunan da canım kızıma bir kardeşin olacak müjdesini verememiş olmam.....yinede yaşadıklarımın hayrıma olduğunu düşünüp şükretmeye çalışıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?