Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

ayche cim merhaba.ben ikinci çizgi diye sayamıyorum onu.herkes saatler sonra çıkan ikinci çizginin geçersiz olduğunu söylüyor.çünkü gerçekten saatler sonra çıkıyor ilk başta hiçbirşey yok.yarın yeniden yapmayı düşünüyorum ama gene çıkmıcak gibi geliyo testten yana hiç yüzüm gülmedi :) çıkmazsa ya hamile değilim yada bişey warsa değerlerim çok dşüktür o da bu zamana kadar yükselmiş olması gerekirdi korkuyorum walla.bide artık göğüslerim artık ufacık dokunduğumda bile o kadar acıyorki anlayamıyorum.bide sanki vajinada bir yumuşaklık war gibi geliyor bana.bu bir belirtimi bilmiyorum sanki öyle bişey duymuştum.yarın sen güzel haberler werirsin inşallah cnm öpüyorumm

arkadaşlar moralim çok bozuk ,20 ekimde adet olmam gerekiyordu olmadım,adetim 5 gün geçti idrar testi yaptım gebelik çıktı.ertesi güm doktora gittim.kan tahlili yapıldı..kese gözükmedi(çok erken gözükmeyebilirmiş)son adet tarihime göre (22 eylül)değeri düşük buldu.değerim 249.54. Veı dış gebelik olabilir endişesiyle 2 gün sonra tekrarlayalım dedi.bugün gittim yapıldı sonuç 357.20 dış gebelik ihtimalinin yükseldiğini 2 kat artmadığ için ama yinede normale dönüşebileceğini söyledi.iki sonra tekrar gidicem ...inşallah herşey normale döner ama bende moral sıfır,dua edin hayırlısı olsun..böyle birşeyler yaşayan varsa nolur bana birşeyler yazsın

merahaba :)
beta hcg değerim 2173,52
evet hamileyim
inşallah kalp atışını da duyarız :)
çok sevindim gerçekten
inşallah sende sevinirsin
görüşürüz

Canımm benim de son adet tarihim 21 Eylüldü,beklenen adet tarihinde(18 ekim) kanda 174 çıktı,birgün sonra tekrar test yaptırdım 333 çıktı,bugün keseyi görmeye gittim,normalde son adet tarihime göre bugün 5+1 olmam lazım,ama doktor keseyi gördü ama çok küçük 8 mm dedi,bugünkü kan değerim de 13034 çıktı,bu değere göre embriyoyu görmeliymiş ama kesem gelişmemiş..şüpheli kese dedi.. bir hafta sonra tekrar gidicem,düşük riskim varmış değerin biraz düşük ama sağlıklı bir gebelik olursa yükselir inş canımm,iyi düşün iyi olsun,stres bebişi etkiler..

haklısın ama olmuyo işte Rabbim hepimize bol bol sabır ve genişlik versin .Umarım herşey yoluna girer...

cnm benim kıyamam büyük ihtimal düşük oldu çok geçmiş olsun.ama sen yinede hemen bi doktora git.bide yazmışmıydın bilmiyorum ama idrar testi yapmışmıydın iki çizgi çıkmışmıydı

Gece baya yarı uyu yarı uyan sancılı geçirdim en son sabah saat 7 de tuvalete gittim ve daha koridordayken hissettim resmen bir parça düştü,ikinci parçada oturur oturmaz düştü...tamam dedim buymuş demekki düşük...buraya kadarmış...neyse bugün normalde zaten kan verme günümdü takip açısından kalktım gittim verdim ama doktor vajinal ultrasonlada baktı geçmiş olsun düşük yapmışsınız ama şanslısınız hiç parça kalmamış kürtaj gerekmiycek galiba dedi ancak kanın sonucunu takip edelim değerin sıfırlanması lazım dedi.....

Ben tabi düşük yapmanın şoku ve üzüntüsüyle düşündüm taşındım buymuş hayırlısı 1 evladım var ona ömür ver dedim rabbime ve normal hayata döndüm.Kızım okuldan geldi parka indirdim bisikletinide tabi 15 bakamak indir çıkar ......vs. akşam eşim geldi baktınmı sonuca netten dedi...yok dedim sen bak zaten düşmüştür değer önemşi değil dedim.....Kocacım ne dese beğenirsiniz benim ilk 64,25 le başlayan hamilelik serüvenim 72,65 le devam edip 69,20 ye düşmüşken ve ben hemen sabahına o parçaları düşürmüşken değer 110,40 olmuş..................

Kafayı yicem valla nolur biri bişey desin....

Hesaplarıma göre 17 günlük gebe iken yani 2 hafta 2 günlükken düşük yaptım sanıyorum ki doktorda öyle dedi bu ne şimdi ....
C.tesi bi daha ölçtür diyolar................

merahaba :)
beta hcg değerim 2173,52
evet hamileyim
inşallah kalp atışını da duyarız :)
çok sevindim gerçekten
inşallah sende sevinirsin
görüşürüz

bu güzel haber beni çok mutlu etti cnm hayırlısı olsunn senin belliydi allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin dilerim bende böyle güzel haberler weririm.

cnm benim çok üzüldüm ya ne zor dimi böyle psikoloji altüst oluyo.ben şimdi herşeyden umut arayan bi insanım ama bu durumunda doktorun içinde hiç parça kalmamış demesinden sonra benim umudum kesildi.bence artık hiç üzülme.tekrar kan testini yaptır bakalım ama bence artık bebeğe dair bişey kalmamıştır bunu söylemek üzücü ama bidahaki ay deneyin belki sağlıksız olcaktı.inşallah sağlıklı bebekler wersin allah

tamamiyle seninle aynı fikirdeyim canım,ancak değerim yükseleceği yerde düşseydi daha çok sevinirdim sanki bu durumda.Başka bir sorun
çıkmaz inşallah ....Dış gebelik falan olmasın diye korkuyorum o nasıl oluyoki?

merhaba arkadaslar yorumları okurken dış gebelikle ilgili bazı sorular okudum.mayıs ayında dış gebelik gecirdim.adet olmama rağmen gebelik şüphelerimden dolayı kan testiyle öğrenmiştim gebe olduğumu.değerlerim 2ser gün arayla suydu:422 -539 -832 ve 10 gün sonraki değerim:3444 'dü.yani adet tarihime göre 7 haftalık hamileydim ama ne kese vardı nede bişey.doktorum vajinal ultrason ile dakikalarca baktı en sonunda sol tüpümde görmüştü.iğne ile kurtuldum rabbime binlerce kez sükürler olsun..değerler dış gebelikte yavas yavas düşer.öyle bir anda iğne vurulup yada ameliyat olup değer sıfır olmuyor.vücut ancak atıyor o materyalı.lütfen aklınıza kötü şeyler getirmeyin.ben bu forumda o kadar mucize dolu hikayeler okudumki rabbim herseyin en hayırlısını veriyor bize inanın.

kızlar slm dün doktora gittim kan verdım ve hcg degerım 88.42 cıktı adetımın ustunden 2 gun gecmıstı deger düşük dedi daha cok yenı gebelık dedı ve ptesi gunune gerı cagırdı inş yukselır degerım

mrb arkadaslar ben 1aylık hamıleyım gecelerı yuz ustu yatmasan uyuyamıyorm yuz ustu yatsam bebegım zarar gorurmu?bılgısı olan cwp wersın lutfen

merhaba arkadaşlar benim adet günüm geçeli 7 gün oldu doktora gittim hcg değerim 2575 bişey demedi doktor 2 gün sonra tekrar yaptıracağım sizce çokmu düşük

Arkadaslar basımdan geçenleri okuyunca hcg nin yükselmesinin bu kadar önemli olmadıgını anlayacaksınız ben bir çok defa düşük yaptım ve şimdiye kadar hiç bebeklerimde kalp atışı duymadım bu ayın 4unde tedavimin devamı için doktora gittim 1 gün sonra regl günümdu doktor alttan muayene etti ve gebelik olabilir dedi inanamadık esimle hcg için kan verdim 75 çıktı birde bende pihtilasma olduğu için hamile kalmadan önce iğne vurulmaya başlamalıydım o yüzden bu bebekten hiç umutlu degildik neyse doktor ilaçlarımı kullanmamı ve 2 gün sonra yine kan vermemi istedi 2 gün sonra kanım 78 çıktı iyice umudumu kaybettim 1 hafta sonra kontrole çağırdı.gittim bişey görmedi ilaçları bırakmamı söyledi bir kaç gün sonra hasta olursun dedi bekledim ama hasta olmadım yine kontrole gittim 1 hafta sonra baktı bişeyler gördü ama emin degildi kan verdim 600 olmuş hcg çok az yükselmiş yine ilaçlarıma devam etmemi başlamamı ve 1 hafta sonra kontrole çağırdı yani dün çok çok umutsuz gittim alttan ultrasona aldı birde ne göreyim bebeğimin kalbi maşallah pit pit atıyor doktorda bende sok olduk dieceğim o ki hcg yavaş ilerliyor diye üzülmeyin moralinizi bozmayın

canımya benim adetim 5 gün geçmişti gittim kese yoktu kan değeri 250 idi doktor dış gebelikten şüphelendi perşembe gittim 357 olmuş dış gebelik ihtimali arttı dedi moral sıfır yarın yine gidicem ama ne ağrım ne sızım ne kanamam var inşallah normale döner...umut varmı sizce?

canım bozma moralini aynı benimde öyle oldu agrım sızım yok cok sükür bir de erkek bebeklerde ilk baslarda yavas artarmıs degerler benim okuduysan eger 2 gün sonra yaptırdıgımda artmamıstı bile aynı kalmıstı ama simdi kalp atıslarını duydum cok sükür sen de bozma moralini hic düsünme kitap oku baska seylerle ugras ben önceki kayıplarımda sürekli bebegi düsünürdüm hep sonuc hüsran kalp atıslarını bile duymamıstım bu bebekte nasılsa olmaz diye umursamadım hic düsünmedim sen de öyle yap...

sağolun arkadaşlar benim merak ettiğim süreç ne kadar sürer ve netleşir...benim yarın 3 .kan tahlilim olacak umarım rabbim umduğuma nail korktuğumdan emin eyler ve hayırlısı neyse onu nasip eder inşallah ama bana dış gebelik ihtimalin yükasek ama kesin birşey yine de söyleyemeyiz nadirde olsa normale dönebilir dediler...benim ne ağrım ne de kanamam herhangi bir rahatsızlığım yok adetim bugün yeni 10 günü geçicek ...bilmiyorum tek isteğim olmulu ya da olumsuz bir an önce bir neticeye varılmasıdua edin inşallah şu güzel mübarek günde ..tekrar hepinize teşekkürler...Allah hepinizden razı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…