Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

iyi akshamlar arkadaslar.oncelikle Allah hepimizin yardimcisi olsun.azeriyim,o yuzden dogru duzgun yaziyormuyum bilmiyorum.bir kac gun once burada yazmistim.bu gun adetimden 9 gun gecti.her gun test yapiyorum,hep pozitiv,ama bir cizgi silik cikiyor.kanda hcg bir gun gecikmeyle 23,6 dort gun gecikmeyle 38,1 ve dun 8 gun gecikmeyle 69,1 chikdi.4 gun once ultrasonda rahimde hic bir shey gormedi doktor.degerlerin duwuk oldugunu soyledi.pazartesi tekrar hcg yaptiricam.sizce bu gec dollenme ola bilirmi ya da dis gebelikmi?lutfen cevap yazin,boyle sorun yawayaniniz oldumu.

arkadaşlar adetimin günü bugün.. kasıklarımda hala batma hafifde ağrı var göğüslerim çok dolgun çok acıyor eğer adet olmazsam kan testi yaptırıcam inş.. tutmuştur bu ay belimde çok ağrıyor

arkadaşlar ben beta hcg yaptırdım birinde 17.6 çıktı doktor tekrar yaptırmamı istedi bir gün arayla tekrar yaptırdım bu defa sonuç 55.6 çıktı sizce bu ne anlama geliyor lütfen yardımcı olun?????

arkadaşlar ben beta hcg yaptırdım birinde 17.6 çıktı doktor tekrar yaptırmamı istedi bir gün arayla tekrar yaptırdım bu defa sonuç 55.6 çıktı sizce bu ne anlama geliyor lütfen yardımcı olun?????

tebrik ederim canım hamilesin:)Rabbim tamamına erdirsin...

Selam,

Asilama tarihi 25 eylul
13Ekim ilk test 156
23Ekim ikinci test 630
Doktor artisi normal buldu.

Sevinecem sevinemiyorum, cocugumuzu kucagima alana kadar hep bir sorun cikacakmis gibi dusunecem galiba.

Sizce artis normal mi?
Asilama tarihi 25 eylul
13Ekim ilk test 156
23Ekim ikinci test 630
28Ekim son test sonucu maalesef 400 cikti, bugun bir test daha olacam. Hamileligin olumlu devam etme sansi var midir?

2 idrar testim pozitif çıktı

beta-hcg 1000 çıktı fakat henüz doktor ile görüşmedim :) sanırım hamileyim değil mi?

Kızlar benimde 1 hafta gecikmeyle kan testim 732.69 çıktı son adet tarihime göre 5+3 olması lazım ama testin karşısındaki değerlere göre 3-4 haftalık burda ilk sayfada yazana göre 5 haftalık çıkıyo geç döllenme olabilir ama çok üzüldüm dr bu değerle dış gebelik olacağını sanmıyorum cuma tekrarlayalım dedi zaten huzursuzdum iyice huzurum kaçtı bu durumda olup düzelen vardır dimi?

ultrasona girdin mi?şu anki değerin bi önemi yok hamilesin sevin.:)burda önemli olan kesenin görünmesi,keseye göre söylüyolar zaten ayrıca kafaya takıcak bi şey değil ki...

evet hamilesin tebrikler dua et bize de :))

ayyy çok sevindim çoookkkkk :) uzun zamandır bekliyordum bu anı ama biraz tuhafım, boşluktayım sanki umarım doktorda yarın gittiğimde herşeyin iyi olduğunu söyler... işte o zaman tam anlamıyıla sevinebileceğim. Rabbim sana da en kısa zamanda nasip eder inşallah :) dualarım seninle, sizinle...

inşallahhh herşey yolundadr canm, duanı eksik etme:))

Regl tarihim 1 gün gecikti ve yaptırdığım teste değerim 216 çıktı,2 gün sonra doktorum testi tekrarlamamı istedi 664'de yükseldi , yükselme güzel hem hastanede çalıştığımdan değerleri anlayabiliyorum bakalım 2 gün sonra tekrar baktıracağım.
Sevgilerimle

Hiç dert etme test sonucuna göre 4-5 haftalık gebesin ...

merhaba kızlar..ben adetimi 1 gün geçtim ve beta hcg 10000 çoktı.4+2 hamileyim.kesem göründü.herşey güzelmiş ancak kan değerime göre ikiz olabilirmi çok merak ediyorum.yazılarınızı okudum ve benim kadar uçuk bi kan değeri görmedim.bi sorunmu var acaba?

Hiç dert etme test sonucuna göre 4-5 haftalık gebesin ...

3 gün sonraki hcg 1000 çıktı yani az yükseldi hemen dr.a gittim ve vajinal ultrasonda 6,5 mm keseyi gördük dr.da 4-5 haftalık dedi hemde 1000 olsa görülmezdi yanlış yapılmış olabilir dedi gerçi hala kafam takık durumda dış gebelik olmadığını öğrendik hiç değilse inşallah boş gebelikte değildir 10 gün sonra bebeğide görürüz inşallah...

Arkadaslar yaklaşık 6 haftalik hamileyim çok fazla akıntım vardı ama su 3 gündür nerdeyse gelmiyor bir yerde okudum hamilelik ilerledikçe akıntı artarmış bir çok defa kaybım olduğu için korkuyorum sizin akıntı durumunuz ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…