arkadaşlar ben beta hcg yaptırdım birinde 17.6 çıktı doktor tekrar yaptırmamı istedi bir gün arayla tekrar yaptırdım bu defa sonuç 55.6 çıktı sizce bu ne anlama geliyor lütfen yardımcı olun?????
Asilama tarihi 25 eylulSelam,
Asilama tarihi 25 eylul
13Ekim ilk test 156
23Ekim ikinci test 630
Doktor artisi normal buldu.
Sevinecem sevinemiyorum, cocugumuzu kucagima alana kadar hep bir sorun cikacakmis gibi dusunecem galiba.
Sizce artis normal mi?
2 idrar testim pozitif çıktı
beta-hcg 1000 çıktı fakat henüz doktor ile görüşmedim :) sanırım hamileyim değil mi?
Kızlar benimde 1 hafta gecikmeyle kan testim 732.69 çıktı son adet tarihime göre 5+3 olması lazım ama testin karşısındaki değerlere göre 3-4 haftalık burda ilk sayfada yazana göre 5 haftalık çıkıyo geç döllenme olabilir ama çok üzüldüm dr bu değerle dış gebelik olacağını sanmıyorum cuma tekrarlayalım dedi zaten huzursuzdum iyice huzurum kaçtı bu durumda olup düzelen vardır dimi?
evet hamilesin tebrikler dua et bize de :))
Doktor bu değerde kese görünmez dedi perşembe veya cuma tekrar test yaptırcamultrasona girdin mi?şu anki değerin bi önemi yok hamilesin sevin.:)burda önemli olan kesenin görünmesi,keseye göre söylüyolar zaten ayrıca kafaya takıcak bi şey değil ki...
ayyy çok sevindim çoookkkkk :) uzun zamandır bekliyordum bu anı ama biraz tuhafım, boşluktayım sanki umarım doktorda yarın gittiğimde herşeyin iyi olduğunu söyler... işte o zaman tam anlamıyıla sevinebileceğim. Rabbim sana da en kısa zamanda nasip eder inşallah :) dualarım seninle, sizinle...
Kızlar benimde 1 hafta gecikmeyle kan testim 732.69 çıktı son adet tarihime göre 5+3 olması lazım ama testin karşısındaki değerlere göre 3-4 haftalık burda ilk sayfada yazana göre 5 haftalık çıkıyo geç döllenme olabilir ama çok üzüldüm dr bu değerle dış gebelik olacağını sanmıyorum cuma tekrarlayalım dedi zaten huzursuzdum iyice huzurum kaçtı bu durumda olup düzelen vardır dimi?
Hiç dert etme test sonucuna göre 4-5 haftalık gebesin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?