canım benımde 5. günüm geçiyordu kahverengi akıntı geldi adet oldugumu düşündüm 1 gün sürdü geçti bende test aldım yaptım hamileyim cok şükür
bence aldırmakta acele etme sanırım kırmızı olan kanaman kahverengiye dönmüş bebek tutunmaya çalışıyor bence gec döllenme olduysada bu değer normal degerinde yükseliyormuş herşeye hazırlıklı ol ama acele etme hergün degerine baktırt
doktor çarşamba tekrar baktır düşmesi gerekli umarım dış gebelik olmaz dedi bilmiyorum değerim yükseliyor fakat adet tarihime göre değerler düşük dedi yani gerçekten geç döllenme olmuş olamazmı neden bu kadar karamsar konuşuyor bu doktorlar
bu arada seni çok tebrik ederim darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah umudumu kaybetmedim hala
merhaba arkadaşlar, bebek istiyoruz. normal olarak 6-7 aydır olmadı. doktora gittik, ekim ayında ilk defa klomen ve duphaston kullandım. duphastonun bittiği gün adetime 5 gün kala kan testi yaptırdım. sonuç sıfır çıktı.adet günüm yarın. sonuç değişebilir mi??? erken mi yaptırmışım kan testini?? moralim de bozuk.
evet degerin düşük canım ama dediğim gibi kimse senin ne zaman hamile kaldığını bilemez kaç günün geçiyor şimdi benim adetimin 5. gününydü değerim 496 idi 2 gün sonra devlet hastanesinde yaptırmıştım 1700 cıkmıştı özellere güvenmıyorum ben 2 günde bu kadar artış olmaz dedi devletteki doktorum yanlış ölçüm yapılmış demişti hastaneden hastaneyede değişiyor sende bi devlet hastanesinde takiplerini yaptır
bu değerlerde olup bebeği olan yok mu?
doktorum son adet tarihime göre öyle söyledi ayrıca 2 gün kanamam olmuştu ondanmı bilemiyorum şimdi bekliycem başka yapacak bişeyim yok ne ilaç verdi ne de birşey söyledi dinlen falan diye
bu bayram bana hiç iyi gelmedi düşünmekten başka yaptığım bişey yok:S morale ihtiyacım var sanırım:'(
Benim de değerlerim çok düşüktü gecikmenin 4.günü 46 çıkkmıştı.6.günü 99 sonra daha hızlı artmaya başladı.Ki benim geç yumurtlama falan da olmadı yumurtlama günümü de tespit etmiştim doktor dış gebelik olabvilir demişti ilk olarak ama şimdi bebeğim kollarımda.İçini ferah tut rabbim hakkında hayırlısını versin
Ayrıca benim de lekelenmem olmuştu.Yerleşme kanaması yaşamış olabilirsin.
arkadaşlar yardım edin .şüpheli ilişki 2 ekim sat 18 ekim kanamam oldu normal adetimden farklı ardından mide bulantılarım oldu 27 ekimde idrar testi yaptım 3 tane hepsi pozitif çıktı hemen özel hasteneye gittim kan tahlili yaptım saat ikide gelin dediler gittim 20 dakika beklettiler sonuçlar gelmemiş görevli ikide bir telefon açıp sonuçlar gelmedi allah allah nasıl olur diyordu karşısındakine bende bir sorun varsa yeniden yapalım dedi hayır hayır biraz bekleyin dedi ve sonra sonucu verdi tabiki negatif ama mide bulantım geçmediği için sürekli idara testi yapıyorum ve her seferinde çizgi daha belirginleşiyor yaklaşık 10 tane yapmışımdır .kendi kendime olamaz diyorum ama aklım çok karışık neden hep poztif çıkıyor hepsi ayrı ayrı markalar kanda yanlışlık yapabilirlermi bilemiyorum(( anlamadım gitti tekrardan kan tahlili yaptırmayada utandım açıkçası.doktorlar hemşireler sonuçları verirken adeta değilsin değilsin zorlama artık der gibi bakıyorlar sinir oluyorum öyle yaptıkları için düzgünde sorayamıyorsun hiç bir şeyi sanki istediğimiz ayıp bir şey .ne yapmam lazım bilemiyorum.
kan testini banada verirlerken değilsin diye gülerek verdiler ...ben de ona güvendim değerim 1.71 di... değiğilmişim madem dedim bir ay sonra pat diye öğrendim gebeymişim.. hormonlar yavaş yavaş arttığından geç gözükebiliyor..ikinci adet zamanını bekle ve yaaa direk ultrasonla alttan baktır görünür hamileysen beklemeye gerek yok.. başka bir hastaneye git.. Umarım istediğin sonuç olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?