Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

cevap biraz daha içimi rahatlattı bugün yine doktora gidicez bakalım 10.gün değerim 135.58 eçıktı ama dpktorum 2kat olmadığı için bugün tekrar yaptırmamı istedi dış gebelik yolunda değilimdir inşallah günler geçmiyor ikide bi tuvalete gidiyorum gaz sancısında karnım davul gibi oldu of off çok istiyoruz bu bebeği umarım rabbim bizede tüm isteyenlerede nasip eder

meleksen, sana çok teşekkür ederim yeni olduğum için özelden yazamadım:)
çok teşekkür ederim evet moral çok önemliymiş bunu anladım ben bugün yine ölçtürdüm 212 çıkmış değerim 2 kat olmuyo fakat artış devam ediyor umarım rabbim ikimizinde gönlüne göre verir bende yarın düşmesi gerekli diyen doktora gidicem ama yine aynı şeyleri söylerse tek doktorla kalmıycam. sendende cumartesi güzel haberlerini bekliyorum inşallah:)

kızlar bugün kasıklarım çok ağırıyor adet olcam sanki ama ne göğüslerim şiş nede başka bir şey sadece midem bulanıyor acaba olacakmıyım diyorum bir daha gidip ka tahlili yapmama gerek varmı yoksa bekleyeyimmi bir kaç gün ((

adetin kaç gün geçtiiki acaba

bende ikinci çizgiyi görünce sevinmiştim ertesi gün adet oldum 2 gün sürdü kan tahlili yaptırdım düşük bile yapmış olsan çıkar dediler 38 çıktı gerçi benim6 gün geçmişti ama bikaçgün sonra tekrar yaptır bence emin olmak için

selamlar kızlar öncelikle inşallah en kısa zamanda hepimiz kucaklarımıza alırız bebeklerimizi.ben 22 ekimde aşılama oldum.14.gün kan testinde 61 küsur cıktı (tam küsuratını bilemiyorum telefondan ögrendim negatiftir diye gitmedim).ama 2 gün hafif lekelenmem oldugunu söyledim doktora ertesi gün bidaha kan verin dediler sonuc 94.89 du.jel verdiler cok şükür şimdi herhangi bişey yok.yarın bidaha kan vermeye gidicem eger hamilelik varsa kaç cıkar ortalama? (hemşire aşılama gebesi dedi benim için elim ayagım buz gibi oldu hastanede) buarada hep 28günde olurum regl 7 sinde olmam gerekiyordu normalde tık yok suanda (umarımda olmaz)

Son düzenleme:

adet tarihimin geçmesini bekleyecem . ne olacaksa olacaktır artık ama inanılmaz ağrım var (

kızlar yardım edin son adetim 1 ekim idrar negatif ultrasondada göremedi doktor beta hcg 40.90 dı dün...doktor sonuç şüpheli olabilir bebek dedi adet olmak istiyorum artık günlerdir çok sıkıntıdayım...korunuyoruz eşimle çünkü şimdilik bebek istemiyoruz..

bende düşük yapıyorum sanırım(( 2 gün önce 212ydi bugün 176 ya düşmüş( ama aşırı sancımın olması gerekmezmi acaba sadece kahverengi siyah gibi lekelenmem oluyor ara ara off ya bu ayda olmadı((

cnm kmyasal gebelk geçiriyor olablirsin.. bende geçirmiştim çnkü değerlerim düştü o hafta içinde adet oldum...

adetim 7 kasımda olması gerekiyordu. ben aşılama oldum bu ilk aşılamam

4 kasım ilk sonuc 65.60
5 kasım ertesi gün 94.97 sanırım
11kasım 975
haftaya ultrasona cagırdılar neye bakıcaklarki acaba keseyemi

bende birşey sorcam regl daha 1 geçmesine rağmen kan testı oldum ve 68.47 cıktı doktor hamılesınız dedı ama keseyı ve bebeği gorebılmek ıcın deger artması lazım dedı.pazartesı tekrar yaptırcam.nasıl sızce yukselırmı

tabiki yükselir bence moralini yüksek tut ve cok fazla düşünme yükselir.

ben de bugün öğrendim hamile olduğumu şükürler olsun
gecikmenin 5.gününde 978 çıktı vajınal ultrasonla kesenin karartısını da gördük....pzt si tekrar gideceğim umarım hgersey yolunda devam eder.... allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah,2,5 yıldır ugrasıyorduk bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…