gebesin kandada cıkar baska yerde kanda baktır bakalım ama idrar testleri yanıltmaz!!!!!
Benim de değerlerim çok düşüktü gecikmenin 4.günü 46 çıkkmıştı.6.günü 99 sonra daha hızlı artmaya başladı.Ki benim geç yumurtlama falan da olmadı yumurtlama günümü de tespit etmiştim doktor dış gebelik olabvilir demişti ilk olarak ama şimdi bebeğim kollarımda.İçini ferah tut rabbim hakkında hayırlısını versin
Ayrıca benim de lekelenmem olmuştu.Yerleşme kanaması yaşamış olabilirsin.
kızlar bugün kasıklarım çok ağırıyor adet olcam sanki ama ne göğüslerim şiş nede başka bir şey sadece midem bulanıyor acaba olacakmıyım diyorum bir daha gidip ka tahlili yapmama gerek varmı yoksa bekleyeyimmi bir kaç gün((
adetin kaç gün geçtiiki acaba
bende ikinci çizgiyi görünce sevinmiştim ertesi gün adet oldum 2 gün sürdü kan tahlili yaptırdım düşük bile yapmış olsan çıkar dediler 38 çıktı gerçi benim6 gün geçmişti ama bikaçgün sonra tekrar yaptır bence emin olmak için
bende düşük yapıyorum sanırım(( 2 gün önce 212ydi bugün 176 ya düşmüş ( ama aşırı sancımın olması gerekmezmi acaba sadece kahverengi siyah gibi lekelenmem oluyor ara ara off ya bu ayda olmadı ((
cnm kmyasal gebelk geçiriyor olablirsin..
kimyasal gebelik ne bilmiyorumki doktor hiç ondan bahsetmedi bana dış gebelik olabilir demişti.((
bende birşey sorcam regl daha 1 geçmesine rağmen kan testı oldum ve 68.47 cıktı doktor hamılesınız dedı ama keseyı ve bebeği gorebılmek ıcın deger artması lazım dedı.pazartesı tekrar yaptırcam.nasıl sızce yukselırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?