Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Merhaba benim adetim 14 gun gecti bugun kan tahlili yaptrdim ama sonucu doktora gosteremedm ameliyattaymis pazartesi gidecez ama ben cok merak ediom bchg >1000.00 cikti bu ne demek bilen varsa acil yardim lutfenn

arkadaşlar tüp bebek sonucumda ayın 7 sinde olmam gereken adetimi hala görmedim.Test sonucum 0 çıktı çok moralm bozuk.azartesi yine yaptır dediler.Sizce değerde değişme olurmu yaa

hayırlı olsun allahım bizede nasip eder inşallah en kısa zamanda

cnm kmyasal gebelk geçiriyor olablirsin.. bende geçirmiştim çnkü değerlerim düştü o hafta içinde adet oldum...

elifilhan kaç gün sonra adet oldun yani benim kahverengi lekelerim çok yoğun değil nasıl atılacak vücuttan bişey daha kaçgün sonra kan testi yaptırdın sıfırlaması için acaba hemen diğer ay çalışmalara başlasak olurmu

hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder allah. darısı tüm isteyenlere

yükselir tabi daha 1 gün olmuş güzel haberlerini bekliyoruz:)

bolbol dua et canım benim senin bi gün geçmesine rağmen 68 çıkmış,benim 6 gün gecikmişti 66 çıkmıştı bende üaülmüştm değer düşükmü dış gebelik olabilirmi diye ama çk şükür sadece geç döllenme olmuş şimdi 4 ayım bitti bile inşallah seninkide güzel devam eder canım,çk dua ett.

cnm normal adet oldum 6 gün sürdü... kan testi yaptırmadım gerek kalmadı adet oldum zaten hemen basla bence bizde başladık çnkü :)

çok teşekkür ederim bendede oyle korkular var acaba dış gebelik yada düşük mü olur diye kasığımın sağ tarafında cok hafif bir şişlik ve ara ara batma hissi var.artık pazartesı gününe kadar beklıyecem bakalım

5 Kasım tarihinde çatlatma iğnesi oldum. Ondan önce de 5 gün boyunca klomen kullanmıstım sabah-akşam 1'er tane.
Bugün iğneden sonraki 8.gün.
Sabah hastanede kan tahlili yaptırdım. BETA HCG 12.03 çıktı. 21 Kasım'da adet olmam gerekiyor.
Doktorum 48 saat sonra yani ptesi günü yeniden tahlil yaptır dedi.
Benim için dua edin olur mu ? benim de dualarım sizinle.
( bu arada HSG çektirmiştim, her iki tüpüm de açıkmış, hormon tahlillerim ve eşimin sperm analizi de normal, 4 aydır korunmuyoruz, 3.5 yıllık evliyim ve 28 yaşındayım )

bu arada; geçen ay klomen kullanmadan yalnızca çatlatma iğnesi vurulmuştum ve iğnenin 9.günü kan tahlili yaptırmıştım.
BETA HCG 12.13 çıkmıştı. Doktor çok ümitlenmişti, %90 gebesiniz demişti.
O haftasonu yola gittik, eşim de arabayı cok hızlı kullanır. ona sürpriz yapmak için henüz bir şey söylememiştim.
haberi yoktu. 2 saatlik bir yoldu sadece. ama kendimi arabada strese soktum. ertesi gün kasıklarımda inanılmaz bir ağrı oldu. sonra yavaş yavaş azaldı.
kanama vs olmadı hiç. 2 gün sonra yine kan tahlili yaptırdım ve BETA HCG 3.98 çıktı.
doktoruma muayeneye gittim, kimyasal gebelik olmuş ve düşmüş dedi. bunu her kadın hayatı boyunca defalarca yaşar ama farkına varamaz dedi.

bu ay da klomen+çatlatma iğnesi tedavisine girdik...

geçmiş olsun canım bilirim aynı şeyi bende yaşadım , kimyasal gebelik... hakkınızda hayırlısı canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…