tabiki yükselir bence moralini yüksek tut ve cok fazla düşünme yükselir.
cnm kmyasal gebelk geçiriyor olablirsin..
kimyasal gebelik ne bilmiyorumki doktor hiç ondan bahsetmedi bana dış gebelik olabilir demişti.((
cnm kmyasal gebelk demek gizli düşük demek adetinde atıyorsun
adetim 7 kasımda olması gerekiyordu. ben aşılama oldum bu ilk aşılamam
4 kasım ilk sonuc 65.60
5 kasım ertesi gün 94.97 sanırım
11kasım 975
haftaya ultrasona cagırdılar neye bakıcaklarki acaba keseyemi
cnm kmyasal gebelk geçiriyor olablirsin.. bende geçirmiştim çnkü değerlerim düştü o hafta içinde adet oldum...
ben de bugün öğrendim hamile olduğumu şükürler olsun
gecikmenin 5.gününde 978 çıktı vajınal ultrasonla kesenin karartısını da gördük....pzt si tekrar gideceğim umarım hgersey yolunda devam eder.... allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah,2,5 yıldır ugrasıyorduk bu arada
bende birşey sorcam regl daha 1 geçmesine rağmen kan testı oldum ve 68.47 cıktı doktor hamılesınız dedı ama keseyı ve bebeği gorebılmek ıcın deger artması lazım dedı.pazartesı tekrar yaptırcam.nasıl sızce yukselırmı
bende birşey sorcam regl daha 1 geçmesine rağmen kan testı oldum ve 68.47 cıktı doktor hamılesınız dedı ama keseyı ve bebeği gorebılmek ıcın deger artması lazım dedı.pazartesı tekrar yaptırcam.nasıl sızce yukselırmı
elifilhan kaç gün sonra adet oldun yani benim kahverengi lekelerim çok yoğun değil nasıl atılacak vücuttan bişey daha kaçgün sonra kan testi yaptırdın sıfırlaması içinacaba hemen diğer ay çalışmalara başlasak olurmu
bolbol dua et canım benim senin bi gün geçmesine rağmen 68 çıkmış,benim 6 gün gecikmişti 66 çıkmıştı bende üaülmüştm değer düşükmü dış gebelik olabilirmi diye ama çk şükür sadece geç döllenme olmuş şimdi 4 ayım bitti bile inşallah seninkide güzel devam eder canım,çk dua ett.
hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder allah. darısı tüm isteyenlere
1000den büyük yani hamilesin :) hayırlısı olsun
ins yaaa?D
sizce kac haftalik hamileyimdir _
>1000.00 olunca
5 Kasım tarihinde çatlatma iğnesi oldum. Ondan önce de 5 gün boyunca klomen kullanmıstım sabah-akşam 1'er tane.
Bugün iğneden sonraki 8.gün.
Sabah hastanede kan tahlili yaptırdım. BETA HCG 12.03 çıktı. 21 Kasım'da adet olmam gerekiyor.
Doktorum 48 saat sonra yani ptesi günü yeniden tahlil yaptır dedi.
Benim için dua edin olur mu ? benim de dualarım sizinle.
( bu arada HSG çektirmiştim, her iki tüpüm de açıkmış, hormon tahlillerim ve eşimin sperm analizi de normal, 4 aydır korunmuyoruz, 3.5 yıllık evliyim ve 28 yaşındayım )
bu arada; geçen ay klomen kullanmadan yalnızca çatlatma iğnesi vurulmuştum ve iğnenin 9.günü kan tahlili yaptırmıştım.
BETA HCG 12.13 çıkmıştı. Doktor çok ümitlenmişti, %90 gebesiniz demişti.
O haftasonu yola gittik, eşim de arabayı cok hızlı kullanır. ona sürpriz yapmak için henüz bir şey söylememiştim.
haberi yoktu. 2 saatlik bir yoldu sadece. ama kendimi arabada strese soktum. ertesi gün kasıklarımda inanılmaz bir ağrı oldu. sonra yavaş yavaş azaldı.
kanama vs olmadı hiç. 2 gün sonra yine kan tahlili yaptırdım ve BETA HCG 3.98 çıktı.
doktoruma muayeneye gittim, kimyasal gebelik olmuş ve düşmüş dedi. bunu her kadın hayatı boyunca defalarca yaşar ama farkına varamaz dedi.
bu ay da klomen+çatlatma iğnesi tedavisine girdik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?