son adet gunumu hesaplayinca 6 haftalik 2 gunluk hamile oluyorum :))
sizce kac haftalik hamileyimdir _
>1000.00 olunca
canıım banada öyle demişti maalesef benim sonucum üzüntü verici oldu umarım seninki olmaz allahım kucağına almayı nasip eder. adet günün geçtikçe değerinin yükselmesi gerekiyormuş yani 1 haftada 600 leri geçiyor sanırım ama geç döllenme denen bi olay varmış bunuda yaşıyor olabilirsin benim gibi 32-33 günde bir adet oluyorsan normal bi gebelik olur umarım haberlerini bekliyorumkızlar bende gittim 277 çıktı doktor şüpheli dedi ne için şüpheli dedi başka bir yorum yapmadı ultrasondada birşey görmedi salı gününe tekrar çağırdı...ne demek oluyor anlayan varmı...42 43 gün oldu hasta olmayalı...
Mrb arkadaşlar. Adet geçikmemin 2. gününde beta hgc yaptırdım sonucu 259.4 çıktı bu değerler sizce normal mi?
bence çok iyi
Tskler ama doktora gidip hamilesini diyene kadar hamile moduna giremiyecem sanirim :s yarin kismetse doktora gitcez esimle :s
selam gittinizmi doktora heyecanla güzel haberler bekliyorum herkesten.
Gidemedim cunku iki yakinimizi soba zehirlenmesinden kaybettik
selam kızlar adetim beş gün gecikti ve bugün kan testi yaptım sonuç 404 çıktı acaba hamişmiyim yeni üye oldum dayanamadım yarını beklemeyi bilen birileri yazarsa sevinirim şimdiden teşekkürler:))
hamilesin cnm değerlerin bnce çok güzel allah tamamını erdirsin :) 2 günde bir kan testi yaptır değerlerin ikiye katlanması
gerekiyor
Slm arkadaşlar ben yeni üyeyim aranıza yeni katıldım benim sizlere bi sorum olacaktı.Eşim ve ben ikinci bebeğimizi istiyoruz benim adet olmama 1 hafta varken ben kan tahlili yaptırdım çok merak ettiğim için:)Fakat değerim 0,311 çıktı sizce bu değer nasıl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?