Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

teşk ederim cnm ben 30 günde bir adet görüyorum 18 ekimde adet görmem gerekiyor 1 hafta beklicez artık :)tşk

slm kızlar,ben aranıza yeni katıldım,5.5 senelik evliyim,bikaç kez başımdan hamilelik geçti ama kısmet olmadı.kasım 10 da adet olmam gerekiyodu ben dayanamadım beta hcg yaptırdım sonucum 213.5 çıktı...artık doktorlara gide gele az çok öğrendim bu değerleri bana göre fena değil,ama bide başkalarından duymak istiyorum...doktorumla konuştum daha çok erken gelsende görünmez bekleyelim dedi o yüzden gitmedim henüz doktora,ve tekrarlamadımda beta hcg yi çünkü bıktım artıkkk iki günde bir test yaptırmaktan

tebrik ederim bencede kötü değil değerin Allah kucagına almayı nasip eder inşallah bu sfer darısı bnm gibi isteyen herkesin başına

sonucum 9.13 çıktı doktor hamile olabilirsinde olmayabilirsinde dedi. cuma günü tekrar gidip kan vereceğim sizce hamilemiyim ???

dün kan testi yaptırdım 9.13 çıktı ayın 20 .sinde adet olmuştum şuan adetime 4 gün var yeni evliyim gebe olmayı çok istiyorum doktor hamile olabilirsinde olmayabilirsinde dedi . cuma günü tekrar kan istedi. sizce hamilemiyim belirtileri de yavaş yavaş başlıyor ....

dün kan testi yaptırdım 9.13 çıktı ayın 20 .sinde adet olmuştum şuan adetime 4 gün var yeni evliyim gebe olmayı çok istiyorum doktor hamile olabilirsinde olmayabilirsinde dedi . cuma günü tekrar kan istedi. sizce hamilemiyim belirtileri de yavaş yavaş başlıyor ....
yardımcı olursanız seevinirim

Benim 3 kasımda adet görmem gerekiyordu ama olmadım. Gebelik testi yaptım negatif , 12 kasımda doktora gittim ultrasonda baktı yok, kan tahlili yaptı değer 0,1... bu cuma tekrar çağırdı hastalanmazsan gel adet söktürücü veriyim dedi. Hala hastalanmadım ne oluyor anlamadım. Temmuz ayında evlendim ağustos ayında mesigyna denilen aylık iğneden yaptırmıştım bidaha yaptırmadım oda gecikme değil sadece erken getiriodu adetimi... bu durumda olan arkadaşlar yada fikri olan varsa nolur yardım edin ((

canım biz doktorlardan iyi bilemeyiz tabiiki ama kimyasal gebelik yaşıyor olabilirsin,ama telaşlanma çünkü bu durumu her kadın defalarca yaşar ama farkedilmez bende yaşadım sakın panik yapma,ama umudu da kaybetmemek lazım biliyosun senin gibi olup değerleri yükselende var,geç döllenme olduğu için en güzeli sabırla ve duayla bekleyip sonucu görmek,bizede hbr ver...hayırlısı olsun hakkında canm

selam kızlarrrrrrrrrrrrr.......geçtiğimiz perşembe kan tahlili yapılmıştı sonuç 277 çıkmıştı dün gittim sonuç 1956 çıktı ama doktorum yoktu gösteremedim var demek oluyor değilmi valla ben eşime aileme var dedim çok heyecanlıyım ....

daha ne olsun canım hayırlı olsun bizlerede dua et bizde gorelim budegerleri alla saglıkla kucagına almayıda nasip etsin ammmmiiiiiiiinnnnnn....

öncelikle hakkında hayırlısı olsun lilyum,fakat 3 kasımda adet görmen gerekiyodu ise bu tarihi geçtikten sonra mutlakaki değerlerde bi kıpırdama olması gerekirdi,bende 5.5 senelik evliyim ve inanki bu testlere verdiğim paraların haddi hesabı yok,o yüzdende tecrübeliyim biraz bu konuda,bende senin durumunu yaşadım aynı şekilde hatta değerim bile 0.1 çıkmıştı bu değer kesinlikle hamile olmadığını gösteriyo...birincisi eğer korunmayı yeni bıraktıysanız hormonlar ilk bikaç ay düzensizlik yaratabilir (bazı kişilerde),ikincisi sen ne kadar erken getiriyodu desende iğnede düzenini bozmuş olabilir,üçüncüsüde eğer çocuk istiyorsan ve bunun stresini yaşıyosan bu yüzdende olabilir,hakkında ve hakkımızda hayırlısı inş..[/QUOTE]

teşekkür ederim fikirlerin için umarım ciddi bişi yokturda söylediklerin doğrudur

kızlarrrrrrr hamileyim yaaa öyle mutluyumki allah hepinize her isteyene nasip etsin...ben şuna inanıyorum...geçtiğimiz aylarda internette bir dua okudum altındada allahtan isterken peygamber efendimizin adıyla onu araya katarak isteyin yazıyordu...bende çok söyledim yüce rabbimin bu sebepten verdiğine inanıyorum ve birde çok istemek..kafanızada hiç takmayın....bilmiyorum..ben böyle düşünüyorum...allahım her isteyene nasip etsin...

5 in üstündeki değer hamilelik olarak tanımlanıyor. 2 gün sonra testi tekrarlayıp sonucu görebilrsiniz. değerin 2 katına çıkması gerekiyor. hayırlı olsun :))

Değerleriniz çok güzel içinizde hızla büyüyen bir can var.Hayırlı,uğurlu olsun.

Duanın açamayacağı kapı yoktur Allahın izniyle.Çocuk isteyen arkadaşlar için bu duayı yazarsanız güzel olur arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…