Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

arkadaşlar son adet tarihim 20ekim olmam gereken terih 15 eylül 12 eylül bhcg;23.84 13 eylül bhcg;47.60 16 eylül bhcg;298.50 bu sonuçları benim için değerlendirebilirmisiniz

merhaba aranıza yeni katıldım bende tesadüf dün doktora gittim öksürmekten akciğer filmi çekecekti adetimde 1 gün geçiyordu belirttim doktor test yapalım dedi ve test sonucu 414 HCG çıktı gebesin dedi orda kendimi tutamadım ve inanamadım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.
Yarında tekrar bi test yapcak hcg yükselir 2 gün de dedi.. sizceee ne olur bana dua edin !

inşallah hamileyimdir ... çok teşekkür ederim bilgilerin için benim için dua edin . hamileysem dünyanın en mutlu annelerinden biri olacağım değilsemde devam.yarın kan vereceğim buradan haber veririm size :)

değerin şuan için normal bence dahada yükselir inşallah bende hamile olurum banada 9.13 dedi gebe olabilirsin ama belli olmazda dedi. bende yarın kan vereceğim inşallah yüksek çıkar

5 in üstündeki değer hamilelik olarak tanımlanıyor. 2 gün sonra testi tekrarlayıp sonucu görebilrsiniz. değerin 2 katına çıkması gerekiyor. hayırlı olsun :))

kasıklarımda çok ağrıyor göğüslerimde . adet olurum diye korkuyorum .ama 3 4 gündür kasıklarıma iğne gibi bişy batıyor bu durum beni ahatsız ediyor herkez hamilelik belirtisi diyor yarın kan vereceğim sonuç umarım daha yüksek çıkar ..

cnm biraz erken yaptırmışsın bence adetinin geçmesini bekle ozaman yaptır :) inş hamilesindirr

Duanın açamayacağı kapı yoktur Allahın izniyle.Çocuk isteyen arkadaşlar için bu duayı yazarsanız güzel olur arkadaşım.

o duayı okumadım sadece dedimki allahım hayırlısıyla bize bir çocuk nasip et peygamberimizin adıyla istiyorum diye kendimce içimden dua ettim o yazılı olan duayı okumadım...allah isteyen herkese nasip eder inşallah...

hayırlı olsun canım bu değerlere göre 3-4 haftalık hamile olmalısın hatta 4 bile olmayabilir daha çok küçük :)) 48 saat sonra 800-850 arasında çıkmalı normal değerlere göre...hakkında hayırlısı olsun...

hamile olan arkadaşların hepsini tebrik ediyorum gerçekten kendiminmiş kadar seviniyorum bu haberlere umarım allahım banada isteyenlerede nasip eder:)

kızlar bugun doktora gittim ve 6-7 haftalık hamile oldugumu söledi bebeği kese halınde gördum ve cok tuhaf bi hismiş yaa... hamile oldugumu tahmin ediyodum ama ulturasonda görunce gözlerım doldu eee ilk defa bu duyguyu yasıyorum Allahın izniyle saglıklı olarak kucagıma almayıda nasip eder inş.

inşallah hamileyimdir ... çok teşekkür ederim bilgilerin için benim için dua edin . hamileysem dünyanın en mutlu annelerinden biri olacağım değilsemde devam.yarın kan vereceğim buradan haber veririm size :)

ben 6-7 haftalık hamileyım aynı kasık agrıları bendede oluo rahim buyudugundenmiş..........

Merhaba kızlar.Yardımınıza ihtiyacımm var.Benin sat 17 Ekim.Dün adet olmam gerekiyordu olmadım ve bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım.Sonuç 4,37 çıktı.Hamile miyim değil miim anlamadım.Laboratuardaki kadın bana yok diyemeyin bir hafta sonra testi tekrarlaman gerekir dedi.Kafam çok karıştı.Sizce hamileyimdirrrrrr?

Canım benim de adetime henüz 7/8 gün vardı ama belirtiler hissedip test yaptıdırdım 3,70 çıktı doktor iki gün sonra yeniden yaptır eğer gebelik varsa değer yükselir dedi. dün aldım sonucu 23 e çıkmış.. ve henüz adetim geçmedi.. bence 2 gün sonra bi daha test yap. İnşallah güzel haberlerini alırız..

kızlar bugün sonucum pozitif çıktı hamileyim çok mutluyum allah isteyenlere nasip etsin bebeğim 10 günlükmüş :))

kızlar bugün sonucum pozitif çıktı hamileyim çok mutluyum allah isteyenlere nasip etsin bebeğim 10 günlükmüş :))

hayırlı olsun inş,ama bu kadar erken belirti vermesi şaşırtıcı 10 günlük bebek daha ancak yerleşiyo ve kesesi bile görünmez oluşmamıştır hatta,nasıl kasık batmaların oldu şaşırdım :) bu arada kan değerinin sonucunu merak ettim bana yazarmısın lütfen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…