arkadaşlar son adet tarihim 20ekim olmam gereken terih 15 eylül 12 kasım bhcg;23.84 13 kasım bhcg;47.60 16 kasım bhcg;298.50 bu sonuçları benim için değerlendirebilirmisiniz şimdiden teşekkürler
arkadaşlar son adet tarihim 20ekim olmam gereken terih 15 eylül 12 kasım bhcg;23.84 13 kasım bhcg;47.60 16 kasım bhcg;298.50 bu sonuçları benim için değerlendirebilirmisiniz şimdiden teşekkürler
tebrikler. bu değerlere göre birkaç haftalık hamile olmalısınız. hayırlı olsun :) önümüzdeki hafta ultrasonda keseyi görebilirsiniz.
merhaba aranıza yeni katıldım bende tesadüf dün doktora gittim öksürmekten akciğer filmi çekecekti adetimde 1 gün geçiyordu belirttim doktor test yapalım dedi ve test sonucu 414 HCG çıktı gebesin dedi orda kendimi tutamadım ve inanamadım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.
Yarında tekrar bi test yapcak hcg yükselir 2 gün de dedi.. sizceee ne olur bana dua edin !
5 in üstündeki değer hamilelik olarak tanımlanıyor. 2 gün sonra testi tekrarlayıp sonucu görebilrsiniz. değerin 2 katına çıkması gerekiyor. hayırlı olsun :))
kasıklarımda çok ağrıyor göğüslerimde . adet olurum diye korkuyorum .ama 3 4 gündür kasıklarıma iğne gibi bişy batıyor bu durum beni ahatsız ediyor herkez hamilelik belirtisi diyor yarın kan vereceğim sonuç umarım daha yüksek çıkar ..
Duanın açamayacağı kapı yoktur Allahın izniyle.Çocuk isteyen arkadaşlar için bu duayı yazarsanız güzel olur arkadaşım.
tebr,k ederim rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş,değerlerin çok güzel yükselmiş inş devam eder bu şekilde,bende ayın 10 unda yaptırdım 213 çıktı sonucum ama ben takibe almadım çünkü bıktım takip etmekten oluruna bıraktım 1 haftadır bu şekilde gidiyo ve önümüzdeki hafta bigün gitmeyi düşünüyorum kısmetse... :)
merhaba aranıza yeni katıldım bende tesadüf dün doktora gittim öksürmekten akciğer filmi çekecekti adetimde 1 gün geçiyordu belirttim doktor test yapalım dedi ve test sonucu 414 HCG çıktı gebesin dedi orda kendimi tutamadım ve inanamadım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.
Yarında tekrar bi test yapcak hcg yükselir 2 gün de dedi.. sizceee ne olur bana dua edin !
inşallah hamileyimdir ... çok teşekkür ederim bilgilerin için benim için dua edin . hamileysem dünyanın en mutlu annelerinden biri olacağım değilsemde devam.yarın kan vereceğim buradan haber veririm size :)
inşallah hamileyimdir ... çok teşekkür ederim bilgilerin için benim için dua edin . hamileysem dünyanın en mutlu annelerinden biri olacağım değilsemde devam.yarın kan vereceğim buradan haber veririm size :)
Merhaba kızlar.Yardımınıza ihtiyacımm var.Benin sat 17 Ekim.Dün adet olmam gerekiyordu olmadım ve bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım.Sonuç 4,37 çıktı.Hamile miyim değil miim anlamadım.Laboratuardaki kadın bana yok diyemeyin bir hafta sonra testi tekrarlaman gerekir dedi.Kafam çok karıştı.Sizce hamileyimdirrrrrr?
kızlar bugün sonucum pozitif çıktı hamileyim çok mutluyum allah isteyenlere nasip etsin bebeğim 10 günlükmüş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?