kızlar bugün sonucum pozitif çıktı hamileyim çok mutluyum allah isteyenlere nasip etsin bebeğim 10 günlükmüş :))
kızlar merhaba, aranıza yeni katıldım sayılır. sat:17 ekim reglime 3 gün kala kan tahlili yaptırdım 7.39 çıktı (11.11.2011),hala adet olmadığım için dün yani 17.11.2011 beta 54 çıktı.dr a gösterdim yarın için tekrar test istedii çok korkuyorum. varmı bu şekilde olupta sonradan yükselen arkadaşlarr bi cevap verinn
selam kızlar bugün test yaptırdım sonuç 120,70
sat: 23 ekim
bat: 17 kasım olacaktı
yumurtlama günü: 1 kasım (aynı zamanda ilişki günü)
sizce normal mi ne dersiniz?
kızlar merhaba, aranıza yeni katıldım sayılır. sat:17 ekim reglime 3 gün kala kan tahlili yaptırdım 7.39 çıktı (11.11.2011),hala adet olmadığım için dün yani 17.11.2011 beta 54 çıktı.dr a gösterdim yarın için tekrar test istedii çok korkuyorum. varmı bu şekilde olupta sonradan yükselen arkadaşlarr bi cevap verinn
benim de adetime 2 gün kala değerim 37,4 çıkmştı. ama adetim geçtikten 2 gün sonra regl oldum, maalesef kimyasal gebelikmiş. iki defa kimyasal gebelik geçirdim. var mı 2 kere kimyasal gebelik geçirip daha sonra hamile kalan
canım endişelenmene gerek yokki,kimyasal gebeliği her 10 kadından 8 i defalarca yaşarmış,ama farkedilmez...biz bebek yolları gözlediğimiz için ve dayanamayıp hemen tahlillere başvurduğumuz için farkediyoruz,eğer bizde normal kadınlar gibi hiç tahlil yaptırmadan günümüzü beklesek 2 gün gecikmeli olduğumuzu zannederiz,o kadar.....kafana takmana gerek yok hayırlısı olsun hakkımızda,bu arada bende 2 kez sıra sıra kimyasal gebelik yaşadım birinde 9.10 idi kan değerim birinde 10.30 tahmin ettiği gibide ikiside sonlandı,şuanda allah izin verirse 4 haftalık hamileyim inş bu kez bişey olmaz,allah he isteyene nasip etsin inşşş...[/QUOT
evet endişenmeye gerek yok belki ama ,insan üzülmeden edemiyor işte...umarımbu sefer kimyasal değildir canım, değerin kaç
canım geçmiş olsun öncelikle,benim 3. hamileliğimde 10.30 çıkmıştı doktor tekrarlamamı bile istemedi,büyük ihtimalle kimyasal gebelik dedimaalesef seni üzmek istemem ama değerlerine bakılırsa böyle bişey geliyo insanın aklına,ama bi taraftanda aklıma başka bi mucize gelmiyo değil,inan moral vermek için değil,kötüsünü anlattım başıma gelen bi olay,iyisinide anlatıcam gözümle gördüğüm bi olay,benim kendi arapça hocam 2. bebeğine hamile iken bende bu kimyasal gebeliği yaşamıştım,ve hocamla konuşurken sordum beta hcg yaptırdınmı ve kaç çıktı diye,bana 11.5 çıktı dedi vede şuanda 1.5 yaşında bi kızı var :) ayrıca doktoruda çok kötü değer değil demiş,moral vermiş,yani moralde çok önemli... demekki ne olursa olsun rabbim isteyince bu değerlerin hiç önemi kalmıyo....inş senin başına iyi olan örnek gelir inşşşşşşşşş,ama kendini hiçbirşeye şartlama,ne iyisine nede kötüsüne rabbime bırak içini ferah tut.....
canım endişelenmene gerek yokki,kimyasal gebeliği her 10 kadından 8 i defalarca yaşarmış,ama farkedilmez...biz bebek yolları gözlediğimiz için ve dayanamayıp hemen tahlillere başvurduğumuz için farkediyoruz,eğer bizde normal kadınlar gibi hiç tahlil yaptırmadan günümüzü beklesek 2 gün gecikmeli olduğumuzu zannederiz,o kadar.....kafana takmana gerek yok hayırlısı olsun hakkımızda,bu arada bende 2 kez sıra sıra kimyasal gebelik yaşadım birinde 9.10 idi kan değerim birinde 10.30 tahmin ettiği gibide ikiside sonlandı,şuanda allah izin verirse 4 haftalık hamileyim inş bu kez bişey olmaz,allah he isteyene nasip etsin inşşş...
canım endişelenmene gerek yokki,kimyasal gebeliği her 10 kadından 8 i defalarca yaşarmış,ama farkedilmez...biz bebek yolları gözlediğimiz için ve dayanamayıp hemen tahlillere başvurduğumuz için farkediyoruz,eğer bizde normal kadınlar gibi hiç tahlil yaptırmadan günümüzü beklesek 2 gün gecikmeli olduğumuzu zannederiz,o kadar.....kafana takmana gerek yok hayırlısı olsun hakkımızda,bu arada bende 2 kez sıra sıra kimyasal gebelik yaşadım birinde 9.10 idi kan değerim birinde 10.30 tahmin ettiği gibide ikiside sonlandı,şuanda allah izin verirse 4 haftalık hamileyim inş bu kez bişey olmaz,allah he isteyene nasip etsin inşşş...[/QUOT
evet endişenmeye gerek yok belki ama ,insan üzülmeden edemiyor işte...umarımbu sefer kimyasal değildir canım, değerin kaç
adet günümde yaptırdım canım değerim:213.5 ama tekrarlamadım bakalım ne olacak,haftaya doktora gidicem ama inş heryeş yolunda gider
bugün adet günüm kan testi yaptırdım 150 çıktı. çok mu düşük? iki kimyasal düşüğüm var.yine mi düşük yapacağım çok korkuyorum gebeliği devam edenler nasıldı sonuçlarınız?
adet günümde yaptırdım canım değerim:213.5 ama tekrarlamadım bakalım ne olacak,haftaya doktora gidicem ama inş heryeş yolunda gider
İYİ BİR DEĞER ASLINDA.... BU SEFER TUTMUŞ GİBİ.DOKTORA GİTTİKTEN SONRA MUTLAKA YAZ OLUR MU
bugün adet günüm kan testi yaptırdım 150 çıktı. çok mu düşük? iki kimyasal düşüğüm var.yine mi düşük yapacağım çok korkuyorum gebeliği devam edenler nasıldı sonuçlarınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?