Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Kızlar kan sonucun 47.08çıktı sizce hamile miyim

daha ayın 28 inde olacaksan çok erken yaptırmışsın canım yaa,bu kadar erken öğrenmekde iyi değil,şuanki değerin hamile olduğunu gösteriyo ama herhangi bi ilaç iğne kullanmıyorsan,çünkü onlarda bazen farklılaştırabiliyomuş,2 gün sonra tekrarla derim ben ikiye katlarsa iyi gidiyo demektir....hayırlısı...

kan değerim 94.92 :)) doktor hamileliğin yeni dönemlerinde olabilir dedi :)

teşekkür ederim canım cevabın için yarın sabah testi tekrarlıcam umarım her şey yolundadır :)

slm arkadaşlar benim adetim 2 gün geçti idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı sonra kan tahlili yaptırdım oda 47.26 çıktı.doktor çok yeni dedi sizce bu değer nasıl...

slm arkadaşlar benim adetim 2 gün geçti idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı sonra kan tahlili yaptırdım oda 47.26 çıktı.doktor çok yeni dedi sizce bu değer nasıl...

cnm değerin bence gayet iyi bikaç gün sonra tekrar yaptırdığında 2ye katlamış olucak. İnşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına.

cnm değerin bence gayet iyi bikaç gün sonra tekrar yaptırdığında 2ye katlamış olucak. İnşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına.

sğl cnm rabbim olmayanlarada nasip etsin inş bu arada ben 1 hafta ölnce kan tahlili yaptırdığımda değerim 0,311 di ve bir hafta içerisinde yükselen değerim 47,26 doktor var dedi allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş..

benimde adetim 3 gün geçti idrarla bakılan gebelık testınde ıkıncı cızgı çok silik çıktı kan testı yaptırdım hemen 57.7 çıktı degerım simdı doktora gıtsem bıle kese gozukmez sanırım inşallah hersey yolunda gıder allah isteyen herkese saglıklı sıhhatlı evlatlar nasip eylesin

Kızlar pazartesi günü kan verdim, sonucu bugün almaya gittim beta 58 yazıyor.doktor kesin bişey söylemedi.yeniden kan testi yaptırcam cuma günü.sizce hamilemiyim:))))
:18:

kızlar pazartesi günü kan verdim, sonucu bugün almaya gittim beta 58 yazıyor.doktor kesin bişey söylemedi.yeniden kan testi yaptırcam cuma günü.sizce hamilemiyim:))))

benim ilk gebeliğimde 51 cıkmıstı beta adetıme 3 gun vardı ozaman sımdı yıne hamıleyım adetım 2 3 gun gectı beta hcg 57 .7 cıktı bana bu sonuca gore hamılesın dedıler ama doktora falan gıtmedım daha sana hıc bısey soylemedılermı normalde 0-5 arası gebelık yok anlamında senın 58 cıkmıs neden bısey dememıslerkı ?neyse canım inşallah hamışsındır

Kızlar pazartesi günü kan verdim, sonucu bugün almaya gittim beta 58 yazıyor.doktor kesin bişey söylemedi.yeniden kan testi yaptırcam cuma günü.sizce hamilemiyim:))))
değerlerin hamile olduğunu gösteriyor 2 kan testi değerinin yükselip yükselmediğine bakmak için normalde 2 katı artması gerekiyor güzel haberler verirsin inş

kızlarrrrrrrrr bebeğimi gördüm 5 hafta 3 günlük....küçücük biişey...çok değişik bir duygu allah isteyen herkeseeeeee nasip etsin...

Arkadaşlar dün resglimin 30.günüydü kan testim negatif çıktı (<0.100) geçen ay 31.günümde regl olmustum ondan öncede 33.günde bu iki aydan once hep 28 gunde bir oluyordum. acaba dün kan testi yaptırmakla acelemi ettim? yorumlarda bat'tan 4-5 güm önce kan da çıkar deniliyor.bu arada reglimin 21. günü sol yumurtalığımda aşırı ağrı vardı gün boyu sızı gibi o gunu yumurtlama gunu sayarsak suan gözükmemiş olabilir mi?

Arkadaşlar benimde kan testimde beta hcg 24,69 çıktı doktorum daha çok yeni dedi ama haftası belli olmuyo mu bu değer ne demek tam olarak anlayan arkadaşlar varsa ??

mrb arkdaşlar bnm adetime 5 gün var benmde sağ kasığım ağrıyor hamile kalmayı çok istiyorum sağ kasığı batıp ve ağrıyıpda
hamile kalan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…