Kızlar kan sonucun 47.08çıktı sizce hamile miyim
hayırlı olsun inş,ama bu kadar erken belirti vermesi şaşırtıcı 10 günlük bebek daha ancak yerleşiyo ve kesesi bile görünmez oluşmamıştır hatta,nasıl kasık batmaların oldu şaşırdım :) bu arada kan değerinin sonucunu merak ettim bana yazarmısın lütfen :)
bu değerler herkese göre değişebilir canım fakat 1 kasımda hamile kaldığını düşünürsek zaten beta hcg kanda belli olana kadarda bir süre geçecek ve sende ayın 18 inde yapmışsın tahlilini,o halde 18 günlük hamile olduğunu düşünürsek normal bir değer bu,pazartesi günü tekrarlamayı düşünürsen eğer değerin 300-350 civarında çıkması lazım bilgin olsun :)
slm arkadaşlar benim adetim 2 gün geçti idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı sonra kan tahlili yaptırdım oda 47.26 çıktı.doktor çok yeni dedi sizce bu değer nasıl...
cnm değerin bence gayet iyi bikaç gün sonra tekrar yaptırdığında 2ye katlamış olucak. İnşallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına.
Kızlar kan sonucun 47.08çıktı sizce hamile miyim
kazlar hcg değerim 150 den 820 e kadar çıktı 3 günde. sizce anornallik mi var?
Kızlar pazartesi günü kan verdim, sonucu bugün almaya gittim beta 58 yazıyor.doktor kesin bişey söylemedi.yeniden kan testi yaptırcam cuma günü.sizce hamilemiyim:))))
:18:
ikiz falan olabilir ne güzel :)
kızlar pazartesi günü kan verdim, sonucu bugün almaya gittim beta 58 yazıyor.doktor kesin bişey söylemedi.yeniden kan testi yaptırcam cuma günü.sizce hamilemiyim:))))
değerlerin hamile olduğunu gösteriyor 2 kan testi değerinin yükselip yükselmediğine bakmak için normalde 2 katı artması gerekiyor güzel haberler verirsin inşKızlar pazartesi günü kan verdim, sonucu bugün almaya gittim beta 58 yazıyor.doktor kesin bişey söylemedi.yeniden kan testi yaptırcam cuma günü.sizce hamilemiyim:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?