Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

meraba arkadaşlar dün kan testi yaptırdım doktor hamile değisin dedi adetime 4 gün var bi değişiklik olabilir mi acaba

Arkadaşlar benimde kan testimde beta hcg 24,69 çıktı doktorum daha çok yeni dedi ama haftası belli olmuyo mu bu değer ne demek tam olarak anlayan arkadaşlar varsa ??

cnım adet günün geçtimi önemli olan biraz da o....çünkü adet günün birkaç gün geçtiyse bu değer düşük,ama adet günün daha gelmediyse çok yeni hamile olabilirsin...sen adet zamanını söyle ona göre fikir verelim olurmu?

kızlar bişey sorucam...
sat tarihim 25 ekim
22 kasımda hcg baktrdım 24.08 çıkmıştı...
25 kasımda yani bugün tekrarlandı ve 54.13 çıktı...
sizce yükselmeler normal mi ?
yorumlar mısınız ?

4 gün içinde değilde acaba belli olmamış olabilirmi diyorum doktor öle söledi ama pekte ilgilenmedi doktor o yüzden sizden bilgi istiyorum dün ki sonuş normal değerdeydi acaba aratabilrmi belli olmama ihtimali ne acaba

cnm kan tahlılınde bebek 4 gunlukken bıle bellı olur umudunu kırmak ıstemem ınan ama bosyere umutlanınca cok kotu oluor ben yasadım da bunu ondan dıorum sana sen adetın bıttıkten sonrakı zamana bak bıde beta n kac cıktı onu bılmek lazım

anladım canım geç döllenmeden dolayı geç belli olur diye duymuştumda o yüzden sordum teşekkür ederim evet umutlanmamak lazım umutlanmıyorum zaten bende bhcg değeride 0.5 yani herkezde olan değer

değerlerin hamile olduğunu gösteriyor 2 kan testi değerinin yükselip yükselmediğine bakmak için normalde 2 katı artması gerekiyor güzel haberler verirsin inş

Canım cuma günü doktora gittim. değerler 230' a yükselmiş. yine de kesin konuşmadı. şüpheli gebelik dedi. moralim bozuldu. daha çok yeni olduğu için mi yoksa düşük tehlikesi olduğu için mi böyle söyledi acaba? Bu arada idrar testi yaptım evde pozitif çıktı.

Bilmiyorum neden kesin konuşmuyolar. bir daha o hastaneye gitmiycem zaten. doğru düzgün ilgilenmedi doktor. folik asit bile yazmıyodu, ben istedim de öyle yazdı.

slm arkadaşlar birşey sorsam yardımcı olurmusunuz lütfen..adetim 14 gün geçti cuma günü gittim doktora kan testim 55 çıktı..doktor kimyasal gebelik olabilir 2 gün sonra tekrar yapalım dedi. tekrar yaptırmam gerekiyormuş.bugünde kahverengi akıntılar geldi çok az..acaba bebeğim varda onu düşürecekmiyim ne yapmalıyım bilmiyorum..anca salı günü tekrar kan testi yaptırabilecem..

as arkadasım gebelık varsada gelısmeyen bır bebektır kendını sakın gebe moduna sokma yoksa eger hamıle deılsen de moralın cok fazla bozulur cunku aynı seyı bende yasadım salı gunu tekrar yaptır bakalım ne cıkacak hakkında en hayırlısı neyse o olsun (amin)

çok teşekkür ederim arkadaşım.inşallh hakkımızda hayırlısı olur..

arkadaşlar merhaba hepinize. tecrübelerinize ve bilginize ihtiyacım var. adet döngüm 28 gündür. hiç şaşmaz. ancak adetim 2 gün geçti. bu sabah idrar testi yaptım. ancak tek çizgi çıktı. en son adet tarihim 28 ekimdi. yani gebe kalmış olabilir miyim. ayrıca olası bir gebelik varsa, şuanda kaç haftalıktır. 11 kasımda yumurtladım.
geçen sene dış gebelik teşhisi konulmuştu gebeliğime ve iğne ile sonlandırılmıştı. kan değerlerim 2şer gün ara ile ölçülmüştü hem çok az yükseliyor hemde bazen düşüyordu. şimdi çok korkuyorum kan değerlerimi ölçtürmeye. normal bir gebelik için bu belirttiğim tarihler için bt hcg değerlermi kaç olması gerek.

lütfen yardımcı olurmusunuz....

Merhaba kıslarr, aranızda yenıyım ve acıl olarak cevaba ıhtıyacım var. belkı tecrubelı arkadaslarım bılırler. bu beta -hcg referans aralıkları kurumdan kuruma degısıyormu. ılk yaptırdım testın referans aralıkları ıle 2. yaptırdıgım cok farklı ve kafam cok karıstı. şimdi
benım,sat 27 ekımdı. 23 kasımda adet olmam gerekıyordu. henuz olmadım. beta-hcg testı yaptırdım 25 kasımda ve degerım 22.52 cıktı. 27 kasımda tekrar yaptırdım 25.85 cıktı. Benım sorum su; kan testlerını farklı kurumlarda yaptırdım ve her ıkı kurumunda referans aralıkları farklı. 2. yaptıgım testte 3 haftalık gebelıktekı deger 5.8 - 71.2 gorunuyor. Bu duruma gore ben 3 haftalık mı gebeyım yoksa kımyasal gebelık mı gecırıyorum. Sorumu cevaplarsanız cok memnun olurum. Sımdıden teşekkurler..
i.ç

merhaba canım gecen hafta adetım 2 gun gectı benım ıdararda 2.cızgı sılık cıktı kan testımde 58 cıkmıstı ama ertesı gun kahverengı lekelenmem basladı ve lekelenmeden 2 gun sonrada kanamam basladı ve dusuk yaptım ınsallah senınkı boyle olmaz ama yınede cok umıtlenme cunku ınsan sonra cok uzuluyo hakkında hayırlısını neyse rabbım onu nasıp eylesın

canım kan değerleri belli aralıklarda olur ama kişiden kişiye değişir..
sana şu olmalı diyemeyiz
hem sen idrar testi negatif diyorsun?
iğneni ne zaman yaptırdın? ne kadar süre korundun dışgebelikten sonra?
bence kan testi yapmaya cesaret et eğer pozitif olursa 2 günde bir ölçtür
kendini böyle strese sokma..

benim sana önerim en son nerede yaptırdıysan bi daha orda ölçtür 2 gün sonra
2 katına çıkmış olması lazım 50 li bi değer görmen lazım..
değerlerin düşük
ben dışgebelik geçirdiğim için söylüorum
dışgebliğe de dönebilir durumun ki inşallah dönmez
bana kimyasal gibi geldi
ama en doğru yorumu 2 gün sonraki değerin gösterir..
bence kendine ii bi dr bul
değerlerini aynı yerde ölçtür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…