Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Sevgili arkadaşlar bana memorial hastanesinde da 18 kasımda transfer yapıldı iki embriyo yerleştirildi 27 kasımda beta hcg testinde 298 sonuçla hamile olduğumu öğrendim tam sevinemedim yanlız Allah'ıma şükrettim .Bu sonuca ikiz diyenler oldu .2. testimde değer 395 çıktı yani iki katı olmamıştı şu anda karmaşık duygulardayım zira doktorlardan biri gebelik veya düşüğü yok sayamayız dedi görüştüğüm diğer bir doktor sonucun iyi olduğunu kötü olmadığını fakat belki embriyolardan birirnin tutunamadığı için değerin düştüğünü önemli olan perşembe tekrar yaptıracağım 3. hcg testinin olduğunu söyledi.Bu konu hakkında bir bilgisi yada böyle bir durum yaşayan var mı.:

canım bugun benimde bebegim aynı senin anlattıgın gibi düştü. Sabahtan beri aglıyorum. Neden böyle oldu? Ya bana bişey olursa

canım bugun benimde bebegim aynı senin anlattıgın gibi düştü. Sabahtan beri aglıyorum. Neden böyle oldu? Ya bana bişey olursa

merak etme canıım sana birşey olmaz sadece kimyasal gebelik yaşadınızz yaniii bebeğiniz sağlıklı olmadıgı için daha çok gelişmeden düştü sakın ağlama bende yasadım bu duyguyu 2 kere cok iyi bilirim seni anlıyorum da. herseyde vardır bir hayır...gecmiş olsun

Hepinize büyük geçmiş olsun.Rabbim yardımcınız ve yardımcımız olsun.Kaderde ne varsa onu yaşıyoruz.Kolay olmuyor tabi fakat her çekilen bir üzüntünün kıyamette mutlaka mükafatı olduğunu bilmek insanı ümitlendiriyor.Belki de çoooook bu dünyaya bağlandık bilmiyorum.Kadere hazırlıklı değiliz bugün haberlerde Van da ki insanları görünce tekrar tekrar şükrettim ve dün yine pırıl pırıl evladı Gizemi ve kaybeden ve diğer büyük kızı gazdan zehirlenen anneyi düşününce Allah'ımdan ona sabır vermesini diledim.Namaza ve duaya devam etmeliyiz hiç bir zaman Allah'ı unutmadan yaşamalıyız en büyük eksiğimiz bu herhalde sizi bilmiyorum ama kendime bakınca çok dünyaya bağlanmış hissediyorum halbuki bir dakika sonra bize de ölüm gelebilir .Allah'ım kaldıramayacağımız yükler vermesin bizlere lûtfundan versin.Bir kaç saattir içimden geçen bu duyguları yazılarınızı okuyunca sizinle paylaşmak istedim.

Kızlar günaydın acil bana cevap verin kafam çok karışık
adetimden 6 gün geçti dün kan testi yaptırdım değeri 2,00 çıktı negatif dediler yani hamile değilmiyim

İLK DEFA YAŞIOMUŞ GİBİYİM 1 YAŞINDA OĞLUM VAR AMA DEĞİŞİK Bİ DUYGU BU 6 GÜN DE GEÇİNCE SANKİ OLABİLME İHTİMALİ VARMIŞ GİBİ :s

mrb arkadaşlar adetim 1 gün geçti hiç şaşmazdı yumurtlama günümde ilişkiye girdik ama belimde kasıklarımda hafif ağrı
var sanki adet olucakmışım gibi batmalar var sağ kasığımda inş hamileyimdir ALLAH a dualar ettim eşimde çok istiyor

arkadaslar adetim 6 sında ama ben dayanamadım gittim kan testi yaptırdım saglık ocagında kadın sonuc pozitif değil ama negatifte değil dedi sonuç 1.51 sız gidin birkaç gün sonra tekrar gorunun dedi...şimdi benim daha günüm geçmedi ya ben diyorum ki sımdı hamile oldugunu ogrenen arkadaslar gıdıp gıdıp olcturuyolar degerleri yukselmıs oluyo gıtgıde oyle birsey olabilir mi??ya bana kalsa degılmısım derdım ama doktor oyle soyleyınce...olabilir mi???? stres oldum

Lutfen bana yardumci ilun kan testi yaptirdim hastaneden hamile ildugumu soylediler.sonucu doktor anlar haftasini soyler dediler ama ben sabredemiyorum..herkesin sinuclari okudugum kadariyla 10-12 gibi rakamlar cikmis anlamadim bende sinuc 45335 yaziyor bi sorun var diye korkuyorum :/

maşallah sonucun bayağı ii..
regl tarihini ne kadar geçmişti bu sonucu aldığında
aslında kan değerinden haftanı hesaplamazlar
en son regl olduğun tarihe göre haftası hesaplanıo
int de hesaplayıcılar da var zaten
onları da kullanabilirsin..
değerin yüksek olduğu için zaten dr a gittiğinde kesesi de görülür..
darısı bizim başımıza
Sağlıkla kucağına al bebişini inşallah

canım çok erken yaptırmışsın testini..
değerin yükselebilir evet
ama yükselmeyebilir de..
bence kendini strese sokma regl gününü bekle idrar testi yap evde silik pozitifi görürsen kan tahliline git
inşallah hamilesindir..

canım üzülme demekki hakkında hayırlısı böyleymiş allah saglıklı sıhhatlı evlat verır inşallah ilk üç ayda düşen bebekler ggenelde saglıklız bebeker oluyomus diye duymustum bende romatizmal hastalık var acaba diyorum ondanmı düştü bebegım bir oğlum var ikincı gebelıgımdı ve ılk düşügüm bu inşallah rabbım bıdaha yastmaz ve saglıklı sıhhatlı evlat verır

slm arkadaşlar dün kan testi yaptırdım beta hcg oaranım 5,39 cıktı reglim de 6 gün gecikti acaba hamile olabilirmiyım kafam cok karıştııııı....

slm arkadaşlar dün kan testi yaptırdım beta hcg oaranım 5,39 cıktı reglim de 6 gün gecikti acaba hamile olabilirmiyım kafam cok karıştııııı....

senın degerın 5in ustunde hamıle gorunuyosun canm ...

benmde adet gunum geldı ama kan testımde ıdrar testımde negatıf ama cok barız belırtıler yasıyorum nedense

senın degerın 5in ustunde hamıle gorunuyosun canm ...

benmde adet gunum geldı ama kan testımde ıdrar testımde negatıf ama cok barız belırtıler yasıyorum nedense

benim de idrar testik negatif çikıyoo adette olmadım kan testi de düşük gibi anlamadım bişeyyy sen 2 gün sonra gene yaptır canm bakalım ozaman ne cıkıcam kan testiiii

Merhaba,

Geçen ay ilk kez aşılama yaptırdım, doktor 28. gün test yaptır dedi. SAT'a göre 28. gün yani beklenen adet günü beta hcg 27 çıktı. doktorum pozitif gözün aydın dedi, 2 gün sonra yani dün bi daha yaptırdım 66 çıktı. 2,5 katı yükselmişti değer sevindim, içim rahatladı. sonunda oldu galiba derken hafif bir kanama başladı. doktoru aradım progesteron jele devam dedi. kimyasal gebelik de olabilir, üstüne görme de.

hiç ağrım yok hafif kanamam var birkaç saat önce kahverengi bir parça düşürdüm. Kimyasal gebelikte 4. haftada bu şekilde mi olur düşük? yaşayan bilen varsa cevap yazarsa çok sevinirim.

yarın tekrar test yaptıracağım yükselmeye devam mı yoksa düşecekmi hcg değerim.

selam kızlaaar
benim bat 28 kasımdı, 27 kasım akşamı öylesine test yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm. sonra hastaneye gittik eşimle. 121 çıktı hcg. (kan verdiğimde 28 kasıma girmiştik) 1 aralıkta doktora gittiğimde tekrar kan testi istedi ve 843 çıktı değer. bana biraz fazla yükselmiş gibi geldi, hatta ikiz olabilir mi diye konuştuk eşimle. doktora sorduğumuzda ikiz gebeliğin kandaki değerlerle asla anlaşılamayacağını, sadece ultrasonda görülebileceğini söyledi. hcg değerine bakıp da ikiz vs gibi yorum yapılmazmış. bana ilginç geldi açıkçası kadının söyledikleri. burada hep bu şekilde konuşuluyor çünkü. değerden anlaşılabiliyor şeklinde. açıkçası doktora sinir oldum biraz, daha da sinir olmak için bahane arıyorum :) (kanamam olduğu halde hiç muayene etmedi, ilaç yazıp gönderdi) sizin var mı bu konuda bilginiz?

Sonucu aldıgımda 15-16 gün gecikmistim.cevapladiginuz icin tsekkurler.su hesaplayiciya bakim bende :)

Yok kesin bende bi sorun var :/ benden daha bilgili gorunuyorsunuz bu konuda ve sonucunuzun yuksek oldugunu soyluyorsunuz bnmki 45335 cikti. 5iz fln bnmki sanirim :)acaba test yapilan yere gore sonuc farklimi oluyor :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…