merhaba canım gecen hafta adetım 2 gun gectı benım ıdararda 2.cızgı sılık cıktı kan testımde 58 cıkmıstı ama ertesı gun kahverengı lekelenmem basladı ve lekelenmeden 2 gun sonrada kanamam basladı ve dusuk yaptım ınsallah senınkı boyle olmaz ama yınede cok umıtlenme cunku ınsan sonra cok uzuluyo hakkında hayırlısını neyse rabbım onu nasıp eylesın
canım bugun benimde bebegim aynı senin anlattıgın gibi düştü. Sabahtan beri aglıyorum. Neden böyle oldu? Ya bana bişey olursa
Kızlar günaydın acil bana cevap verin kafam çok karışık
adetimden 6 gün geçti dün kan testi yaptırdım değeri 2,00 çıktı negatif dediler yani hamile değilmiyim
Lutfen bana yardumci ilunkan testi yaptirdim hastaneden hamile ildugumu soylediler.sonucu doktor anlar haftasini soyler dediler ama ben sabredemiyorum..herkesin sinuclari okudugum kadariyla 10-12 gibi rakamlar cikmis anlamadim bende sinuc 45335 yaziyor bi sorun var diye korkuyorum :/
arkadaslar adetim 6 sında ama ben dayanamadım gittim kan testi yaptırdım saglık ocagında kadın sonuc pozitif değil ama negatifte değil dedi sonuç 1.51 sız gidin birkaç gün sonra tekrar gorunun dedi...şimdi benim daha günüm geçmedi ya ben diyorum ki sımdı hamile oldugunu ogrenen arkadaslar gıdıp gıdıp olcturuyolar degerleri yukselmıs oluyo gıtgıde oyle birsey olabilir mi??ya bana kalsa degılmısım derdım ama doktor oyle soyleyınce...olabilir mi????stres oldum
canım bugun benimde bebegim aynı senin anlattıgın gibi düştü. Sabahtan beri aglıyorum. Neden böyle oldu? Ya bana bişey olursa
slm arkadaşlar dün kan testi yaptırdım beta hcg oaranım 5,39 cıktı reglim de 6 gün gecikti acaba hamile olabilirmiyım kafam cok karıştııııı....
senın degerın 5in ustunde hamıle gorunuyosun canm ...
benmde adet gunum geldı ama kan testımde ıdrar testımde negatıf ama cok barız belırtıler yasıyorum nedense
maşallah sonucun bayağı ii..
regl tarihini ne kadar geçmişti bu sonucu aldığında
aslında kan değerinden haftanı hesaplamazlar
en son regl olduğun tarihe göre haftası hesaplanıo
int de hesaplayıcılar da var zaten
onları da kullanabilirsin..
değerin yüksek olduğu için zaten dr a gittiğinde kesesi de görülür..
darısı bizim başımıza
Sağlıkla kucağına al bebişini inşallah
selam kızlaaar
benim bat 28 kasımdı, 27 kasım akşamı öylesine test yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm. sonra hastaneye gittik eşimle. 121 çıktı hcg. (kan verdiğimde 28 kasıma girmiştik) 1 aralıkta doktora gittiğimde tekrar kan testi istedi ve 843 çıktı değer. bana biraz fazla yükselmiş gibi geldi, hatta ikiz olabilir mi diye konuştuk eşimle. doktora sorduğumuzda ikiz gebeliğin kandaki değerlerle asla anlaşılamayacağını, sadece ultrasonda görülebileceğini söyledi. hcg değerine bakıp da ikiz vs gibi yorum yapılmazmış. bana ilginç geldi açıkçası kadının söyledikleri. burada hep bu şekilde konuşuluyor çünkü. değerden anlaşılabiliyor şeklinde. açıkçası doktora sinir oldum biraz, daha da sinir olmak için bahane arıyorum :) (kanamam olduğu halde hiç muayene etmedi, ilaç yazıp gönderdi) sizin var mı bu konuda bilginiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?