arkadaşlar mrb benşm adetim 4 gün geçti idrar testi yapsam çkarmı acaba cvp verin acil?
bugün yada yarın alıcam hala adet belirtim yok sdece hafif bel ağrısı ve sağ kasığımda batma var inş hamileyimdir :)
Merhaba,
Geçen ay ilk kez aşılama yaptırdım, doktor 28. gün test yaptır dedi. SAT'a göre 28. gün yani beklenen adet günü beta hcg 27 çıktı. doktorum pozitif gözün aydın dedi, 2 gün sonra yani dün bi daha yaptırdım 66 çıktı. 2,5 katı yükselmişti değer sevindim, içim rahatladı. sonunda oldu galiba derken hafif bir kanama başladı. doktoru aradım progesteron jele devam dedi. kimyasal gebelik de olabilir, üstüne görme de.
hiç ağrım yok hafif kanamam var birkaç saat önce kahverengi bir parça düşürdüm. Kimyasal gebelikte 4. haftada bu şekilde mi olur düşük? yaşayan bilen varsa cevap yazarsa çok sevinirim.
yarın tekrar test yaptıracağım yükselmeye devam mı yoksa düşecekmi hcg değerim.
merhabalar,
adetime 5-6 gün var.kan tahlili yaptırsam çıkar mı sizce? birkaç gündür istifra ediyorum karnım davul gibi şiş.gaz sorunu da olabilir tabii ama gebelikten de şüphelenmiyor değiilim..
doktora gitmeye de korkuyorum eğer hamile isem verdikleri ilaç yan etkisi falan olursa????? hastaneye gittiğimde gebelikten şüphelendiğimi söylesem ona göre ilaç verirler dimii?
napsam? çokta var adetimin gelmesine o güne kadar nasıl durucam....
Yok kesin bende bi sorun var :/ benden daha bilgili gorunuyorsunuz bu konuda ve sonucunuzun yuksek oldugunu soyluyorsunuz bnmki 45335 cikti. 5iz fln bnmki sanirim :)acaba test yapilan yere gore sonuc farklimi oluyor :S
:))) ne biliyorsam burada okuduklarımdan biliyorum :) değerler 2 günde 2 katına çıkıyor deniyor ya, benim normalde 1 aralıkta 500 civarında çıkması lazımdı, o garip geldi bana :) ama sanırım bebeğin iyi geliştiğini gösteriyor bu. yapılan yere göre de farklılık gösterebilir belki, hiç aklıma gelmedi bu. senin sen zaman çıktı bu değer?
kızlar adetıme 3 gun kala kan testı yaptırdım 11.97 cıkmıs acaba normal mı kı ?
günaydın arkadaşlar bi sorum olacak yardımcı olursanız çok sevineceğim..
ben 22 gunde bir adet olurum.kasım 28 de olmam gerekiyodu omadım.30 unda kan testi yaptırdım
0.99 çıktı yani negatif ama hala adet olmadım gec dollenme olabılır ondan çıkmamıştr diyenler var.
hamıle olabılırmıyım sizce yarın 7 gun gecmiş olacak kan testının uzerinden sizce tekrar yaptrsammı?
Kılzar bugün yeniden yaptırdım test 152'ye çıkmış beta HCG yükselmeye devam ediyor yani. kanamam da devam ediyor. kimyasal mı, dış gebelik mi yoksa üstüne görme mi 10 günden önce belli olmaz diyor doktor. Hamileliği devam ederken kanaması olanlar var mı? yardımcı olursanız sevinirim.
canım üzgünüm ama adet gecikmişken bu değerler bu durumda hamile değilsin.arkadaşalr adetim 5 gğn geçti bugün beta tsti yaptırdım sonuc 0.100
canım üzgünüm ama adet gecikmişken bu değerler bu durumda hamile değilsin.
en azından test yaparlar ve öğrenmıs olursun git bence
cnm psikolojik olarak,çevresel,iklimsel her türlü nedenden dolayı geç gelmiş olabilir.Benim psikolojim yüzünden adetim 15 gün fln geç gelmişti.Seni çok iyi anlayabiliyorum.Hatta kanda negtif çıktığı halde ümit etmiştim.çok umutlanmştık eşimle yaneden adetm gecikti acaba hç şaşmazdı
cnm psikolojik olarak,çevresel,iklimsel her türlü nedenden dolayı geç gelmiş olabilir.Benim psikolojim yüzünden adetim 15 gün fln geç gelmişti.Seni çok iyi anlayabiliyorum.Hatta kanda negtif çıktığı halde ümit etmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?