slm kızlar ilk bata hcg sonucu :5,39
ikinci beta hcg sonucu : 26,61
üçüncüsünü bugun yaptırcam acaba hamile olablirmiyimm adetim 10 gün gecikti
kaç gün arayla yaptırdın bu testleri yükselişi iyi gibiduruyo belki geç döllenmedir inşallah tutunur sana bebeğin
arkadaşlar benim 8 senedir çocuğum olmuyordu polikistik over vardı. gelecek ay tüp bebek düşünüyorduk.bu ay adetim gelmediği gün 3 de idrar testi yaptım silik çıktı 1 gün sonra kan tahlılı yaptırdım 244 çıktı doktor sordum şuan için var gibi sevinmek için acale etme dıyo doktor böyle konuşunca moralim bozuldu anlamadım sevineyım mı üzüleyim mi lütfen banada yardım edin çok ihtiyacım var perşembe yıne ken tahlılı vercez ama inşallahhhhhh ıyı çıkar.Allahım bütün isteyenlere tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin içinde banada...............
canım allah gönlüne göre versin değerlerin yüksek benim 26,60 oldugun halde doktor bana hmilelik var dedi seninki 244 vardır canım büyük ihimalle tekrar yaptırdıgında ikiye katladıyla vardır canımm
kızlar ben buugün dayanamayıp kan testi yaptırdım Total B-hcg 3.79 çıktı bugün yarın adet olmam gerekiyordu ama olmadım sizce bu nedemek ?
erkenmi davrandım acaba :S
arkadaşlar neolur cevap verin iki gün sonra ikiye katlanırmı bu değer sizce
Total B-hCG= 3.79 | 0 -5
Serbest B-hCG= <2 | 0-2
kızlar bende bugün kan testi yaptırdım 438.33 çıktı . hep korunuyoduk ama 15 kasımda yanlışlıkla oldu .doktor hamilelik görünüyo dedi benm hesabıma göre tam 21 gün oldu şimdik kesin olduğunu kaç gün sonra anlarım pek anlamıyorum yardımcı olun
Caniim benim yumurtlamam gec oldu 27.-30. Kasimda bence gayet iyi bi oran buna ragmen diye düsündüm..canım şu anda hamilelik görünmüo
5 üstü hamilelik kabul edilir
hem regl gününse oldukça düşük
ama hiç belli olmaz
2 gün sonra tekrarla
inşallah yükselir de bebişin seninledir..
Caniim benim yumurtlamam gec oldu 27.-30. Kasimda bence gayet iyi bi oran buna ragmen diye düsündüm..
Sonra acabami dedim..
Bakalim dedigin gibi yarin tekrar yaptiricam testi ..
İnsallah bebegimi kucagima alacagim haberimle geri dönmek nasip olur banada :)) ve tüm isteyenlere
Nasil heycanliyim anlatamam .. E senin degerin baya iyi cikmis canim doktra gitmedinmi?bence bırseyler olabılır ama ümitlenmen için bır kac gun daha bekle öyle test yap benımde adetıme 4gun varken 11.97 cıktı bende 35 gunde bır adet oluyorum gec yumurtluyorum 22-24 gibi yumurtladım kasımda ve suan idrar testı pozitif gösterıyor hakkımızda hayırlısı.
Nasil heycanliyim anlatamam .. E senin degerin baya iyi cikmis canim doktra gitmedinmi?
canım degerın bıraz dusuk ve cevız buyuklugunde parca dusurmussun dusuk yapanlar hep ole derler cevız buyuklugunde bısey dustu dıye uzulme ama parca dusurmen ve arkasından kanama bebegını dusurdugune ısaret olabılır hcg degerlerın 10gun sonra felan dusmeye baslar vıcut anca algılar canım bıayda da tamamne yok olurArkadaşlar ben aşılama ile ilk seferinde sanırım gebe kaldım. sanırım diyorum çünkü karışık durumum.
Adetimin 28. gününden beri düzenli olarak 2 günde 2 katına yükseliyor beta hcg.
Ama 30. gün kanamam oldu ilk günü ceviz büyüklüğünde parça düşürdüm aynı adet kanaması gibi 4 gün sürdü ve bitti.
Doktor düşük olabilir, dış gebelik olabilir veya zararsız bir kanama da olabilir dedi. Kanamadan sonra beta hcg takip edelim düşecek mi değerlerin dedi.
O günden beri de beta hcg yükselmeye devam ediyor. 4. hafta 5. gün'de beta hcg 362 çıktı. düşük bir değer midir bu?
bu sabah yine kan verdim bekliyorum sonucu...
dollenmeden 7gun sonra kan testı sonuc verır canım ıns bıdahakı aylara rabbım yuzunu guldursun ınsskızlar ben buugün dayanamayıp kan testi yaptırdım Total B-hcg 3.79 çıktı bugün yarın adet olmam gerekiyordu ama olmadım sizce bu nedemek ?
erkenmi davrandım acaba :S
degerıne gore hamılesın canım ama 10gune gore deger dusuk gec dollenme olmus sanırım hemde baya bı:))ornek olması acısından yazıyorum benım adet gunumde 205 cıkmıstı degerım ıkı gun sonrada 403slm kızlar ilk bata hcg sonucu :5,39
ikinci beta hcg sonucu : 26,61
üçüncüsünü bugun yaptırcam acaba hamile olablirmiyimm adetim 10 gün gecikti
hamılesın canım sureklı ayaklarının altına yastık koy ve uzan sakın kendını yorme bebıs tutunsun ıııceeearkadaşlar benim 8 senedir çocuğum olmuyordu polikistik over vardı. gelecek ay tüp bebek düşünüyorduk.bu ay adetim gelmediği gün 3 de idrar testi yaptım silik çıktı 1 gün sonra kan tahlılı yaptırdım 244 çıktı doktor sordum şuan için var gibi sevinmek için acale etme dıyo doktor böyle konuşunca moralim bozuldu anlamadım sevineyım mı üzüleyim mi lütfen banada yardım edin çok ihtiyacım var perşembe yıne ken tahlılı vercez ama inşallahhhhhh ıyı çıkar.Allahım bütün isteyenlere tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin içinde banada...............
arkadaşlar hala adet belirtisi yok yarın 4 gün geçikicek inş hamileyimdir çok istiyorum eşimde çok istiyor ama 4 5 gün daha beklemeliyim sanırım idrar testinde çıkması icin
gıttım kan tahlılımı gösterdım adete göre ıyı demıstı kan sulandırıcı iğne kullanıyorum 10 gun sonra gel dedi bende dayanamadım ıdrarda test yaptım baktım 2. cızgı belırgınlestı önceden hıc cıkmıyordu kan tahlılınden öncede cıkmıyordu bakalım hayırlısı adet gunumde gectı adetde olmadım ınsallahda bu sefer buyur ıcımde miniğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?