Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

semra teşekkür ederim canım zaman geçmiyo rüyamda sürekli kan tahlili yaptırıyorumyarın inşallah kan tahlilini yaptıracam yazarım buraya yorumlarsanız sevirim. çok güzel bir duygu anne olmak ama çok korkuyorum bide adet olcakmışım gibi ara ara agrım oluyo şiddetli olmasada normal mi acaba. ha bide akıntım var biraz ne bilim bi tuhaf oldum.daha ailelere bile söylemedik yarınkı tahlilden sonra kısmetse söyleyecez

agrılar cok normal canım rahım buyuyor ve bebek yerlesıyooo yapmaman gerekenlerı aklıma gelenlerı yazayım canım
meyve caylarını ıcme
maydonoz ve cıg et turlerını yeme
dolaplara felan sakın uzanma dırek dusuge zemın hazırlıyor
yolculuklarında tupseklı yerlere gıtme hop hop hoplamaması lazım bı arkadas tren yolculugunda kaybettı daha bu hafta bebegını
sıcak dus alma ılık olacak
progestan ve folbıol al hemen ılk 28 gunde omurılık olusuo bebekte folık asıt cok onemlı
aklıma gelenler bunlar akıntın normal canım
bu aralar sureklı yatabılıosan yat ayaklarının altına yastık koy ılışkıye gırme sakın ılışkı sonrası kanama olabılıo ben ılkını kanama ıl ekaybettım sımdı bana ılıskı yasak :) zaten ınsanın umrundada olmuokı cok sevındım cok gec gelen bı bebek senı takıp edıcem baska bebegın varmıydı

Semra teşekkür ederm, sanırım senin dediğin gibi oldu.

Benim değerlerim kanama olmasına rağmen, 27- 66 - 152 - 362 diye gitti, ama bugün 204'e düştü. vucüt geç algılıyor sanırım durumu. Erken düşüklerde genellikle kromozom bozukluğu nedeniyle düşük oluyormuş, doğa kendi dengesini koruyor sakatlıklara karşı.

Ben düşük fikrine alıştım dış gebelik vs. olmasın diye dua ediyorum. 1,5 sene sonra tam umutlanmışken insanın kolu kanadı kırılıyor yine de. Bekleyip bekleyip böyle bir şey yaşayınca insan ne kadar yorulduğunu anlıyor. Umarım hayatta bizi kolay desrler bekliyordur.

saol canım inşallah dediğin gibidir rahim den dolayı oluyordur.maydonoz hiç aklıma gelmemişti biliyormusun çok saol söylediğin için.bana doktor folik asit falan vermedi ama neden ki?canım yatamıyorum da oturuyorum temızlık falan yapmıyorum bı kontrole gıdeyım doktor söyler herhalde ınsallah bı problem olmazda hayırlısıyla .ayyy ya Allah sabır versın arkadaşına da ve onun gıbı olan herhese Rabbım tez zamanda yüzlerini güldürür inşalllah.evet canım geç gelen bi hamilelik kısmet olursa inşallah ilk olacak çok şaşkınım zaten bi türlü alışamadım ınanamıyoruz eşim de ben de sankı bı yalnışlık var gıbı gelıyo:) geç olunca böyle oluyo demek ki .rabbim hepimizin dualarını kabul etsın .ne kadar güzelmış böyle anlatmak rahatlıyo ınsan teşekkür ederim daha alışamadım mesaj şeylerıne falan ama olsun.yarın haberdar ederim inşallah dua edın bana da olurmu:)

çok tesekkür ederim cevabın için dediğim gibi 6 sında olmam gerekiyordu bugün 2.gün ne geleeen var ne gideeeen ne bi ağrı sızı..2 tane idrar testi aldım birini az evvel yaptım yani burda çok çok çok çoook ama çok silik bi çizgi var sanırım ama bilemiyorum yada ben görmek istediğim için benzetiyorum...

slm kızlar.adetim 6 aralıktı.bugün kan testi yaptırdım sonuç 1000 çıktı......
nasıl sizce doktorum değerin güzel.keseyi görmek için erken dedi.haftaya perşembe çağırdı keseyi görmek için.

merhaba kızlar. öyle armaşık durumdayım ki:S

diş rahatsızlığım var ve benim antibiyotik kullanmam gerek. adeterim düzenlidir normalde ve 33-34 günde bir olurum. ama şuan 41. günümdeyim hal adaha tık yok.bu daha önce hiç başıma gelmedi, ne adar stresli olursam olayım adetim düzenli olurdu. idrar testlerim negatif çıkıyor. 1 aralıkta adet olmam gerekiyordu ama olmasım. 1 aralık akşamı betahcg 0.5 di. 8 gün geçti aradan ve bugün yaptırdım 1.20. ya tamam kabul ediyorum negatif ama adet olmadığım için antibiyotik kullanmakta teredüütlüyüm. :S ne yapsam ki..
yazılanları okuyorum nelervar neler, sonra hcg.si yükselenler filan oluyormuş, ümitlenmeyi geçtim dişimin ağrısından duramıyorum ama bebiş oluşma aşamasındaysa da ilaç filan kullanmak istemiyorum.. Sizce ne yapmalıyım. 0.5'ten 1.20 ye değişim bir yükselme midir sizce? offff

canım bu konuda artık kıtap bıle yazacak durumdayım hamıleyım ama hala bu sıtelere gırıp yardımcı olmaya calısıyorum bebgın dustu yazamadım ole anlatmaya calıstım sana canım neden gec oluo bebegın bak senle konusalım hemen hamıle kalman ıcın ılaclar var bazı testler varr onları dene hıc korunma doktor yuksek ıhtımal 3ay korunma vercek korunma ıstersne yardımcı olurum sana

nasıl bı hastahaneye gıdıosun gır oku bak herkeze verıolar vıtamın o bebegede cok faydalı hafıf kanaman olursa proogestan alıosun hemen ozel bı doktora gıtmelısın hamılelıkte folık asıt olmalı canım tamam yesıl sebzelerden alınıo ama bız hergun duzenlı yesıllık yemıoruz ve kolay kolay bebek sahıbı olamıyoruz malasef o yuzden elınden gelenı yap oturma olmaz yatacaksın ayaklarını dıkeceksın altına yastık koy olacak kanamalara karsıda kullanılıo ılkınde benım kanamam vardı ıkı haftadan fazla ole hıc kalkmadan yattım çok faydalı çamasır suyu asla yasakkkk bak sakınnn

Semra umarım sağlıkla neşeyle alırsın sen de bebeğini kucağına.

Ben doktorumla telefonda konuştum beta hcg 360'dan 200'e düşünce, muhtemelen düşük yaptın, takip edelim beta hcg değerini dedi.
İlk adetinden sonra yeniden aşılama deneriz dedi, korunmaktan bahsetmedi. bu gebelik ilk aşılamamda oluşmuştu.

Şimdi ne zaman adet olurum yeniden, 200 beta hcg ne zaman sıfırlanır bilmiyorum ama doktor önemli, psikoloji de çok önemli.
Senin önereceğin test ve ilaçlar nedir merak ettim.

Teşekkür ederim şimdiden,
Sevgiler

kasım 1de yurt dısına gıdıcem dıye doktora muayneye kontrole gıttım.doktor bana ultrason sonucunda 5cmlik over kıstı oldugunu soyledı.sonra bırkaç doktor ve muayneyle bu durum doğrulandı.bu aradada bebekte dusunuyorduk.yumurtlama zamanımıda degerlendırdım.6 kasımda adet görmüştüm.ama şimdi aralık ayında adet görmedım.test yaptım 4 gun önce çift çizgi cıktı.bugunde kan tahlılı yaptırdık SER b-HCG QUANT 0.03ML cıktı.belim kasıklarım agrıyor.anlamadım ben bu durumu.ne yapmam gerekıyor?

tahlil sonuçlar çıktı canım ayın 5 ındeki sonucum 244 ve 8 ındeki sonucum 984,41 valla bana ıyı gıbı geldı ama bılmıyorum:)doktor folik asit ve elevit diye vitamin verdi.zaten benım kisten dolayı glucohage diye ilacım vardı onada devam et dedi. asıl bugun kendı kadın doğumcuma gıdecem kısmetse oda tüm gün dolu ama bakalım ınsallah gırerız:)hemen haber vereyim dedim. dikkat ediyorum herşeyime daha da fazla. otururken bıle yavaş yavaş oturup kalkıyorum görsen:)inşallah hayırlı bi sekilde kucagımıza alırız evlatlerımızı senın bebişinin cinsiyeti bellimi? sağlıklı olsunda en önemlisi:)yorumunu beklıyorum canım...........

kızlar ben 6 sında kan tahlili yaptırmıştım burayada yazmıştım 438 çıkmıştı dün doktora gittik kese görünmedi dış gebelik olabilir dedi yani baya morelimizi bozdu hep olumsuz şeyler söyledi sonra kan tahlili istedi beta hcg 1331 çıktı 2 günde bu kadar artması normalmi sizce yarın başka bi doktora gidecez bakalım görünücekmi bide bende acayip bi gaz var . fikir verirseniz sevinirim

canım, benım doktorda 2 ye katlayarak artması gerekir demişti. ne güzel artmış işte maşallah.bende bugun gıdecem doktora ama görünmez sanırım. yanı hep 7 haftalıkken falan görünür dıyolar hayırlısı bakalım Allahım sağlıkla ve hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın.

selam kızlar adetim 4 gün gecikince kan testi yaptırdım 418.28 çıktı. ama kese hiç gözükmedi, 8 gün sonraya randevu verdi. kese varmı diye bakacak. ama korkuyorum dış gebelik falan diye.

kızlar merhaba,
benim başıma ilginç bi olay geldi çözemedim
ben geçen ay adet günüm 2 gün geçtiği için kan tahlili yaptırdım 7.14 çıktı. sonra aynı gün adet gördüm
bende dedim herhalde sağlıklı değildi de gitti
3 gün kahverengi kanamam oldu
bu olay ayın 22 sinde oldu ben de iki gün önce bu olayı arkadaşıma anlatınca onunda ısrarıyla idrar testi yaptım pozitif çıktı
sonra kan tahliline gittim beta hcg 2600 çıktı ama neden bilmiyorum korkuyorum emin olamıyorum

Herkese merhaba. Umarım tüm bebek isteyenlere yüce Rabbim nasip eder. LUTFEN bana yardımcı olun. Yasim daha 20 ve çok fazla bilgim de yok. Benim adet kanamam 8 9 gün gecikti bende adet sokturucu aldım fakat gelmedi esimle şüphelendik. Hic aklıma gelmediği için bebek olma ihtimali özel nedenden dolayı geciktirici aldım bır kac gün kullandim ama Onu da bıraktım tabii. BCHG kan tahlili yaptırdım ve 0,12 çıktı doktorumuz 2 hafta sonra yine kan tahlili istedi. İhtimali yine de var dedi. Aklım çok karıştı. Bazı hamilelik belirtileri var ama çok moralim bozuk. Hamile olabilir miyim acaba??? Bchg artma ihtimali var mı? Nolur yardımcı olursanız çok sevinirim.Virüs

selamlar arkadaşlar benim adet günüm 2 gün geçti bugün kan testi yaptırdım değerim 98.28 ... Bu konu hakkında bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olabilir mi , değer normal mi ? :44:

ben adetime bir gün varken idrar testi yaptırdım pozitif çıktı adet günümde kan testi yaptırdım değerim 287 çıktı adet olmam gereken tarihten 4 gün sonra doktora gittim makinada kese gözükmedi bir hafta sonra görüşelim dedi ama vakit geçmiyor şimdi ben kaç haftalık hamileyim. bu sonuçlar normal mi sat günüm 10 kasımdı 21 günde bir adet oluyorum bana yardımcı olurmusunz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…