semra teşekkür ederim canım zaman geçmiyo rüyamda sürekli kan tahlili yaptırıyorumyarın inşallah kan tahlilini yaptıracam yazarım buraya yorumlarsanız sevirim. çok güzel bir duygu anne olmak ama çok korkuyorum bide adet olcakmışım gibi ara ara agrım oluyo şiddetli olmasada normal mi acaba. ha bide akıntım var biraz ne bilim bi tuhaf oldum.daha ailelere bile söylemedik yarınkı tahlilden sonra kısmetse söyleyecez
canim yumurtlamam gec oldu 27-30 kasim arasindadollenmeden 7gun sonra kan testı sonuc verır canım ıns bıdahakı aylara rabbım yuzunu guldursun ınss
agrılar cok normal canım rahım buyuyor ve bebek yerlesıyooo yapmaman gerekenlerı aklıma gelenlerı yazayım canım
meyve caylarını ıcme
maydonoz ve cıg et turlerını yeme
dolaplara felan sakın uzanma dırek dusuge zemın hazırlıyor
yolculuklarında tupseklı yerlere gıtme hop hop hoplamaması lazım bı arkadas tren yolculugunda kaybettı daha bu hafta bebegını
sıcak dus alma ılık olacak
progestan ve folbıol al hemen ılk 28 gunde omurılık olusuo bebekte folık asıt cok onemlı
aklıma gelenler bunlar akıntın normal canım
bu aralar sureklı yatabılıosan yat ayaklarının altına yastık koy ılışkıye gırme sakın ılışkı sonrası kanama olabılıo ben ılkını kanama ıl ekaybettım sımdı bana ılıskı yasak :) zaten ınsanın umrundada olmuokı cok sevındım cok gec gelen bı bebek senı takıp edıcem baska bebegın varmıydı
canım çok erken yaptırmışsın testini..
değerin yükselebilir evet
ama yükselmeyebilir de..
bence kendini strese sokma regl gününü bekle idrar testi yap evde silik pozitifi görürsen kan tahliline git
inşallah hamilesindir..
canım bu konuda artık kıtap bıle yazacak durumdayım hamıleyım ama hala bu sıtelere gırıp yardımcı olmaya calısıyorum bebgın dustu yazamadım ole anlatmaya calıstım sana canım neden gec oluo bebegın bak senle konusalım hemen hamıle kalman ıcın ılaclar var bazı testler varr onları dene hıc korunma doktor yuksek ıhtımal 3ay korunma vercek korunma ıstersne yardımcı olurum sanaSemra teşekkür ederm, sanırım senin dediğin gibi oldu.
Benim değerlerim kanama olmasına rağmen, 27- 66 - 152 - 362 diye gitti, ama bugün 204'e düştü. vucüt geç algılıyor sanırım durumu. Erken düşüklerde genellikle kromozom bozukluğu nedeniyle düşük oluyormuş, doğa kendi dengesini koruyor sakatlıklara karşı.
Ben düşük fikrine alıştım dış gebelik vs. olmasın diye dua ediyorum. 1,5 sene sonra tam umutlanmışken insanın kolu kanadı kırılıyor yine de. Bekleyip bekleyip böyle bir şey yaşayınca insan ne kadar yorulduğunu anlıyor. Umarım hayatta bizi kolay desrler bekliyordur.
saol canım inşallah dediğin gibidir rahim den dolayı oluyordur.maydonoz hiç aklıma gelmemişti biliyormusun çok saol söylediğin için.bana doktor folik asit falan vermedi ama neden ki?canım yatamıyorum da oturuyorum temızlık falan yapmıyorum bı kontrole gıdeyım doktor söyler herhalde ınsallah bı problem olmazda hayırlısıyla .ayyy ya Allah sabır versın arkadaşına da ve onun gıbı olan herhese Rabbım tez zamanda yüzlerini güldürür inşalllah.evet canım geç gelen bi hamilelik kısmet olursa inşallah ilk olacak çok şaşkınım zaten bi türlü alışamadım ınanamıyoruz eşim de ben de sankı bı yalnışlık var gıbı gelıyo:) geç olunca böyle oluyo demek ki .rabbim hepimizin dualarını kabul etsın .ne kadar güzelmış böyle anlatmak rahatlıyo ınsan teşekkür ederim daha alışamadım mesaj şeylerıne falan ama olsun.yarın haberdar ederim inşallah dua edın bana da olurmu:)
kızlar ben 6 sında kan tahlili yaptırmıştım burayada yazmıştım 438 çıkmıştı dün doktora gittik kese görünmedi dış gebelik olabilir dedi yani baya morelimizi bozdu hep olumsuz şeyler söyledi sonra kan tahlili istedi beta hcg 1331 çıktı 2 günde bu kadar artması normalmi sizce yarın başka bi doktora gidecez bakalım görünücekmi bide bende acayip bi gaz var . fikir verirseniz sevinirim
selamlar arkadaşlar benim adet günüm 2 gün geçti bugün kan testi yaptırdım değerim 98.28 ... Bu konu hakkında bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olabilir mi , değer normal mi ? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?