Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Herkese merhaba. Umarım tüm bebek isteyenlere yüce Rabbim nasip eder. LUTFEN bana yardımcı olun. Yasim daha 20 ve çok fazla bilgim de yok. Benim adet kanamam 8 9 gün gecikti bende adet sokturucu aldım fakat gelmedi esimle şüphelendik. Hic aklıma gelmediği için bebek olma ihtimali özel nedenden dolayı geciktirici aldım bır kac gün kullandim ama Onu da bıraktım tabii. BCHG kan tahlili yaptırdım ve 0,12 çıktı doktorumuz 2 hafta sonra yine kan tahlili istedi. İhtimali yine de var dedi. Aklım çok karıştı. Bazı hamilelik belirtileri var ama çok moralim bozuk. Hamile olabilir miyim acaba??? Bchg artma ihtimali var mı? Nolur yardımcı olursanız çok sevinirim.Virüs

Yok canım bu kadar gecikmeden sonra kan değerin çok düşük çıkmış hamile değilsin hayırlısı olsun..

arkadaşlar aranızda yeniyim 4yıllık evliyim bugün doktora gitim kan testi yaptırdım beta hcg 100 cıktı adet olmama daha bir hafta var sizce bu normalmi yardımcı olursanız sevinirim allah herkeze anne olmayı nasip eder inşaallah

ıyı günler arkadaşlar banada yardımcı olur musunuz lütfennn

ben adetime bir gün varken idrar testi yaptırdım pozitif çıktı adet günümde kan testi yaptırdım değerim 287 çıktı adet olmam gereken tarihten 4 gün sonra doktora gittim makinada kese gözükmedi bir hafta sonra görüşelim dedi ama vakit geçmiyor şimdi ben kaç haftalık hamileyim. bu sonuçlar normal mi sat günüm 10 kasımdı 21 günde bir adet oluyorum bana yardımcı olurmusunz

hecer çok erken bakmışsın o zamana kadar artmaya devam ederse hamilesin 2 günde bir testi tekrarlatıyorlar zaten ben adet günümden 1 gün sonra 244 cıkmıştı inşallah hamilesindirrrr:):)

tull çok bilgim yok ama kendimden yola çıkarak söyleyim keseyi görmek için 1000 geçmesi gerekiyomuş.benım 984 çıktı ertesi gün görmüştük keseyi ama çok küçüktü 10 gün sonra kalp atışlarını dınlemek için çağırdı.hiç vakit geçmiyo evet çoook iyi anlıyorum seni, benim 244 iken bi dokdor 3 haftalık dedi inşallahhh tez zaman da keseni görürsün..........

inşallah hem keseyi hemde bebeği görürsün.hamile olmak hem güzel hemde stresliymiş...............

merhaba herkese iyi geceler. bende hamileyim.pozitif çıktı testim.kan değerim de beta hcg 100,00çıktı. kanamam yok.çok hafif sol kasığımda his var ama ağrı ya da kranf değil.dr.gittik bu gün, ultrasonda kgördük fakat dr.um son adet günüme göre çok küçük buldu ve 2 sonra için yeni beta hcg testi istedi.bu arada folik asit ve ilaç 10 günde verdi. düşük olabilir ama geç yumurtlamada olabilir dedi.sinir oldum.hiçbir kanamam yok.hafif mide bulantısı ve sol kasıkta hislenme.kafama takıldı tecrübe ve yardımlarınızı diliyorum.cevaplarsanız sevinirim...

cnm bana doktorum 12 gun gesikmede 26 nın gec döllenme sonucu normal oldunu söle di tebrikler gebesin

yok haytım o negatif cizgi ne sinir bişey dir sen istesende silikmfalan gözukmez adetim 12 gun gecti hep negatif kan testinde ögrendim 12 gun sonra 14.gunde siliği gördum silikti yani

bu yazıyı yazdıktan sonra bugün kontrole doktora gittim kese göründü ama çok küçük bu arada ayrıntılı yazayım herşeyi bi bilgisi olan varsa yazsın lütfen
22 ekim de adet oldum sonra 20 kasım da olmam gerekirken 2 gün geçikti 22 kasımda kan testi yaptırdım beta hcg 7.14 tü aynı gün adet olunca bidaha baktırmadım yoktur diye sonra da 10 aralıkta idrar testi pozitif çıktı kan testi yaptırdım beta hcg 2600 çıktı net gebesiniz dediler ama bugün doktor hem keseyi küçük buldu tarihlerin çok uyumsuz dedi sonrada kan tahlili yaptır 2 gün olmuş zaten 5000 lerdeyse sorun yok bakalım bi dedi ama kan tahlilimde bugün 2358 çıktı noluyo anlayamıyorum moralim altüst düşürüyorum galiba ama neden bu kadar yükselmişken ((((

inşallah teşekkür ederim

canım geçmiş olsun,olayın çok ilginç,kan tahlilinde bu değer çıktıysa kese büyümez gibi,yine de içini ferah tut,her şey allahın elinde,bir anormallik varsa kendiliğinden sonlnması daha iyi bence

beta 1000 lerde çıktı ise nasıl geç döllennme olabilir ayrıca keseninde görülmesi gerekirdi dr deiş bence allah hepimize kolaylıklar versinnn..

cevapladığın için teşekkürler...zaten bizde bu gün eşimle karar verdik,derhal dr. değiştiricez....Rabbim hayırlı şifalarını bizden eksik etmesin,hepimize yar ve yardımcı olsun(amin)

canım geçmiş olsun,olayın çok ilginç,kan tahlilinde bu değer çıktıysa kese büyümez gibi,yine de içini ferah tut,her şey allahın elinde,bir anormallik varsa kendiliğinden sonlnması daha iyi bence
canım çok teşekkür ederim ilgine doktorla görüştüm düşürecekmişim muhtemelen kendiliğinden düşmesini bekliyoruz dedi kanamam olacakmış ve gebeliğim sonlanacakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…