Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar adetimi 2 gün geçince test yaptırdım. Değerim 377 çıktı. İlk gebelim düşükle sonuçlandığı için korkuyorum. Sizce değerim normal mi? Doktorum normal olduğunu söyledi ama yine de içim rahat değil Lütfen bilgilendirin beni(

bence gayet normal,hayırlı olsun,ben de yarın test yaptırcam,inşallah iyi bir sonuç alırım

bencede gayet normal canım kalbini ferah tut

kızlar merhaba benim 7 ay önce bir düşüğüm oldu kalbi durduğu için. 3 ay bekledik korunduk 4 aydır bebek için çalışıyoruz ama olmuyo : benim sorum dün adet günümdü ve olmadım gittim kan testi yaptım 5.20 çıktı yani 5 ten büyük ama değer küçük. acilde yaptırdık bişey diyebilen olmadı. bugün de malesef adet oldum. yaaa ben ne yapayımmmm???? böyle olup da hamile olan var mı??? LÜTFEN CEVAPPPPPPP...
:26::26::26::26::26::18::18::18:

cevapladığın için teşekkürler...zaten bizde bu gün eşimle karar verdik,derhal dr. değiştiricez....Rabbim hayırlı şifalarını bizden eksik etmesin,hepimize yar ve yardımcı olsun(amin)

merhaba herkese...bu gün dr.a gittik yeniden .beta hcg 1000.00çıktı....dr. bu sefer herşey gayet normal dedi.çok şükür her hangi bir sorun yokmuş.kan testini görmeden bize ultrason tanısı ile kese küçük deyip düşük yaparsın demişti...sinir olmuştum.dr.mu değitirdim ve gayet sağlıklı bir hamilelik geçirdiğimi öğrendim.darısı herkesin başına.dr seçmek çok mühim.şimdi dr.lar çok peşin hükümlü ve bu nedenden dolayı çok yanlış tanılar koyup bebek kayıplarına neden olabiliyorlar.aman arkadaşlar dikkat bu yüzden...

ya kızlar benim adetim 9 gün gecikti kan testi yaptırdım negatif çıktı. normalde hiç gecikmezdi hep 3 gün düşerdi. şimdi belim felaket ağrıyor göğüslerim şiş ve çok sert nedenini anlaamadım.

bu değerler nedir?

negatif 0-5,3
1-2 hafta 16.0-156.0
2-3 hafta 101.0-4870.0
4-5 hafta 1110.0-31500.0
5-6 hafta 23100.0-151000.0
6-7 hafta 27300.0-233000.0
7-11 hafta 21900.0-290000.0

canım benim de hep erken gelirdi 3-4 gün bu seefer 1 gün daha gecikti yani toplam 4 gün falan geç geldi adetim. ben adet günümde gittim test yaptırdım 0/5 arası gebe olmayan yazıyo benim 5.20 çıktı. şaşırdık ama sevinemedim ve eşime de umutlanma az dedim. ertesi gün de adet oldum. bence nwgatifse sadece psikolojikk...düşünceler hormonları etkiliyo....inşallah yeni yıla yeni hamileler olarak gözlerimizi açarız

canım benim de daha önce böyle gecikmişti,kan testi negatif çıktı,muayene olduğumda ise kist olduğu ve hastalığı engellediği ortaya çıktı,kist için doğum kontrol hapı kullandım,kist yok oldu ve hemen hamile kalmıştım

kızlar sat 13 kasım bu ay adetim 2 gün gecikti kan testi yaptırdım şüphelendiğim için ve hcg değerim 34.16 çıktı hamilesiniz ama daha çok yeni dediler çok mu düşük değerim sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…