kızlar sat 13 kasım bu ay adetim 2 gün gecikti kan testi yaptırdım şüphelendiğim için ve hcg değerim 34.16 çıktı hamilesiniz ama daha çok yeni dediler çok mu düşük değerim sizce
Benim adetime 4 gun varken 34 cıkmıstı. 2 gun sonra tekrar baktır. Eger 2 ye katlanıyorsa bu sonucla o sonuc o zaman bir sorun yoktur. Eger degerlerde sorun varsa bebegin dusme sansı var. Belki de gec dollnme de olabilir. Hakkında hayırlısı olsn insallah, Allah gonlune gore versin..
merhabalar ben yenı katıldım bu sıteye 7.12.2011 de kan testi yaptım sonuc:0,454 cıktı
11.12.2011de tekrar yaptım 7cıktı 13.12.2011de yaptırdım 5cıktı bugun yaptırdım 8 cıktı 20sı aset zamanım bu kadar sık yaptırma nedenım ılac kullanıyorum eger gebelık varsa kullanmayacagım doktorum takıpte l dedı artı ıstıyorum da cocukkk
adetim 4 gün geçince kan testi yaptırdım.14 aralıktaki kan testinde bthcg 264,27 çıktı. 2 gün sonra yani bugün 17 aralıkta tekrar test yaptırdım.171.19 çıktı
bebiğimi kaybedecekmiyim(
hevesim kursağımd kaldı............
lütfen tecrübelerinizi paylaşırmısınız.....
cnm benim bende 8 inde yaptırdım 26 çıktı gec döllenme dedi 15 inde gittim kese yok 88 çıktı yukselme var ama az hiç umut yokmu acanba bana da kimyasal dedi bi hafta içinde kaybedeceksin dedi öle zorki beklemek
ahh ahh ne diyeceğimi inan bilmiyorum canım...kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş
ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum..acaba yükselir mi diye düşünüyorum ama dr.um tekrar denersiniz dedi..bu da düşecek demek oluyor aksi olsaydı söylerdi ilaç falan verirdi.
salı günü de test istedi. kan testi istedi sıfırlanana kadar takip edecekmiş..
şoktayım ben hala...2 gün önce sevinçten ölüyordum,şimdi üzüntüden......
iyi ki aileme söylememişim...
ah cnm benim sorma ya ne zor ALLAK bullak oldum ne kadar zor değilmi resmen oturduk duşuk yapmyı bekliyoruz ve ne ile karşılaşacağımızda belli değil senin son adet tarihin ne zamandı
çok zorr çookk..
aynen öyle..
neyle karşılaşacağimizi bilmiyoruz.nolcağını bilmiyoruz..bi de salı günü bir daha test yaptırcam.bi kere daha allak bullak olacağım...
11 kasım dı senin ?
sen ne zaman öğrendin düşeceğini? ben bugün öğrendim.
öğrendiğim den beri de ağlıyorum ne zaman susucam bilmiyorum..dinmiyor bir türlü..salı günü hem düşüşü öğrencem hem de eşimin doğum günü
nasıl bir kabustur bu yaaa
benimde dun sabah kesinleşti öldurdum ilk gun ağlamaktan dun sabah ağldım gunduz bi kendime geldim gece yine cok ağladım psikolojim bozuldu anlıcan beni sat 29 ekimdi cnm ama adet gunum yumurtlamışım benimkinde düşüş olmadı ama az yukseldi eger perşembeye kadar olmazsa yine gitcem ay korkuyomda böle parca falan nasıl olcak
ay kıyamam..
inşallah yükselmeye devam eder inşallahh..
off hiç bilmiyorumm..2011 yılını süper kapatıyoruz yanii süperrr .............
kızlar yorumlarınızı okurken gözlerim doldu.rabbim en kısa zamanda bebeklerimizi kucaklarımıza almamızı hayırlı büyütmemizi nasip eder inşallah..
çok zorr çookk..
aynen öyle..
neyle karşılaşacağimizi bilmiyoruz.nolcağını bilmiyoruz..bi de salı günü bir daha test yaptırcam.bi kere daha allak bullak olacağım...
11 kasım dı senin ?
sen ne zaman öğrendin düşeceğini? ben bugün öğrendim.
öğrendiğim den beri de ağlıyorum ne zaman susucam bilmiyorum..dinmiyor bir türlü..salı günü hem düşüşü öğrencem hem de eşimin doğum günü
nasıl bir kabustur bu yaaa
benimde dun sabah kesinleşti öldurdum ilk gun ağlamaktan dun sabah ağldım gunduz bi kendime geldim gece yine cok ağladım psikolojim bozuldu anlıcan beni sat 29 ekimdi cnm ama adet gunum yumurtlamışım benimkinde düşüş olmadı ama az yukseldi eger perşembeye kadar olmazsa yine gitcem ay korkuyomda böle parca falan nasıl olcak
asılında biliyorum ama mucize bekliyorum sanki ben hani öncekinden duşukt çıkmadı ama rabbim in önune gecilmez ama olacaksada olsun duşuk ki çalışmalara başlayalım dimi bana yaz mutlaka gelişmelerini kader arkadaşım
kızlar geçmiş olsun...İnşallah Rabbim mucizelerini gönderir size...sonuç O ne isterse o olur...benim dr.da bu hafta kabus yaşattı.sonra herşeyimin normal olduğunu öğrendim,çok şükür...Allah sizler için en hayırlısını versin(amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?