- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Arkadaşlar merhaba benim adetim 1 gün geçti test yaptırdım bhcg 81 çıktı,sizce bir sorun mu var çok düşük değil mi? Lütfen bilgi verin
kızlar yorumlarınızı okurken gözlerim doldu.rabbim en kısa zamanda bebeklerimizi kucaklarımıza almamızı hayırlı büyütmemizi nasip eder inşallah..
Niye dış gebelik olsun ki canım değerin çok da düşük değil benim gecikmenin 3.gününde sadece 46 çıkmıştı sağlıklı bir gebelik geçirdim çok şükür.Mühim olan iki günde iki kat artış olmasıdır.Sen içini ferah tut
kızlar benim ayın 15inde yaptırdğım tahlilde 34 çıkmıştı bugün yaptırdım ve 872 çıktı ama ultrasonda bişe gözükmedi
Daha çok küçük 1500 olmadan vajinal ultrasonda 2000-3000 olmadan da karından gözükmez hayırlı olsunkızlar benim ayın 15inde yaptırdğım tahlilde 34 çıkmıştı bugün yaptırdım ve 872 çıktı ama ultrasonda bişe gözükmedi
iyi akşamlar bende az önce doktordan geldım ve benımde 800 cıktı bana bakmadı bıle suan gozukmez dedı cuma gıtcem umarım gozukur 1500 gozukuyormuş.benımde sorum değerım 800 ve acaba kaç haftalık?
kızlar benim ayın 15inde yaptırdğım tahlilde 34 çıkmıştı bugün yaptırdım ve 872 çıktı ama ultrasonda bişe gözükmedi
adetim 4 gün geçince kan testi yaptırdım.14 aralıktaki kan testinde bthcg 264,27 çıktı. 2 gün sonra yani bugün 17 aralıkta tekrar test yaptırdım.171.19 çıktı
bebiğimi kaybedecekmiyim(
hevesim kursağımd kaldı............
lütfen tecrübelerinizi paylaşırmısınız.....
kızlar son adet tarihim 26 kasım dün bhcg baktırdım 488 .ıktı progesteron bakıldı düşük tehlikesi var mı diye 31 çıktı doktor normal dedi ama bebek daha görünmez 15 gün sonra gel dedi daha günüm geçmeden değerim 488 iyi mi sizce?
merhaba benim de SAT tarihi 28 Kasım ve düzenlidir hastalığım bugün yarın beklerken regl'i içime kurt düştü ve betaHCG ye baktırdım sizin gibi benim de 162 çıktı
henüz bir doktora gitmedim sadece değer aralıklarına bakarak kendim yorumlamaya çalışıyorum ve heyecandan bayılacak gibi oluyorum
gebeyim gerçekten demeyi istiyorum ama ? inşallah yanılmıyorumdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?