Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Arkadaşlar merhaba benim adetim 1 gün geçti test yaptırdım bhcg 81 çıktı,sizce bir sorun mu var çok düşük değil mi? Lütfen bilgi verin

Niye dış gebelik olsun ki canım değerin çok da düşük değil benim gecikmenin 3.gününde sadece 46 çıkmıştı sağlıklı bir gebelik geçirdim çok şükür.Mühim olan iki günde iki kat artış olmasıdır.Sen içini ferah tut

kızlar yorumlarınızı okurken gözlerim doldu.rabbim en kısa zamanda bebeklerimizi kucaklarımıza almamızı hayırlı büyütmemizi nasip eder inşallah..

amin canım...
Allah kimseye yaşatmasın...

son durumum şu, bugün yaptırmış olduğum kan testi ile düşüşü takip ediyoruz.1hafta sonra tekrar test yapılacak.ve Allah'a çok şükür herhangi bir operasyona gerek kalmadan adet kanaması ile düşecek..

çok sağol canım içimi rahatlattın,insan bilmeyince panik oluyor,bakalım yarın doktora gideceğim inşallah bebişim sağlıklı bir şekilde büyümeye devam ediyordur:)

kızlar benim ayın 15inde yaptırdğım tahlilde 34 çıkmıştı bugün yaptırdım ve 872 çıktı ama ultrasonda bişe gözükmedi

kızlar benim ayın 15inde yaptırdğım tahlilde 34 çıkmıştı bugün yaptırdım ve 872 çıktı ama ultrasonda bişe gözükmedi

iyi akşamlar bende az önce doktordan geldım ve benımde 800 cıktı bana bakmadı bıle suan gozukmez dedı cuma gıtcem umarım gozukur 1500 gozukuyormuş.benımde sorum değerım 800 ve acaba kaç haftalık?

Daha çok küçük 1500 olmadan vajinal ultrasonda 2000-3000 olmadan da karından gözükmez hayırlı olsun
iyi akşamlar bende az önce doktordan geldım ve benımde 800 cıktı bana bakmadı bıle suan gozukmez dedı cuma gıtcem umarım gozukur 1500 gozukuyormuş.benımde sorum değerım 800 ve acaba kaç haftalık?

Şimdilik son adet tarihine göre hesaplıyorsun haftasını daha sonra baş popo mesafesine göre hesaplanıyor hayırlı olsun

Son düzenleme:
slm benim bugün 12,gün 738 çıktı doktor 2hafta sonra ultrasona çağırdı 2.bikez yaptırmamı söylemedi sizce herşey yolundamı

Beta HCG değerine göre çoğul gebelik olduğunu söylemek zor.

Çok şükür ki yavrunuz size tutunmuş.Hayırlı,uğurlu olsun.

Kadın doğum uzmanına gitmedim henüz ama bugün itibariyle BHCG değerim 946 çıktı. normal mıdır arkadaşlar? son adet tarihim 23 kasım.

Merhaba arkadaşlar,24 kasımda 2.aşılamayı yaptırdım.aşılamanın 12.günü değerim 34, 14.gün 71, 21.gün 118,28.gün 1292,30.gün 1572 çıktı kan değerim.dün kesemi gördüm 7mm.açıkçası değerim pek artmıyor ve ben bundan çok korkuyorum.haftaya çağırdı doktorum kalp atışları için benim gibi olupta sorun yaşayan veya yaşamayan var mı?

Bende adetim 10 gün geçince tahlil yaptırdım.Test sonucum 9049 çıktı. Çok mu sizce arkadaşlar....Çoğul mu acaba çok merak ediyorum.. 27 aralık ta dr a gidicez...

selam kızllarr..aadet gunu yaklaşanlar topiğinden transferim..bende bugun yaptırdım 696 cıktı gununu soylemedı doktorum.pazartesı tekrara bakalım dedi.sağlıklı gelişiomu die..

bende aynısını yaşadım canım...
kendi kendine düşecek...
eger beklenen artış yoksa bilki bebek düşecek...
er yada geç düşüyo canım
beklenen artış ta şu şekilde
mesela 10 20 40 80 160 400 800 2000 4000 8000 16000 32000
bu şkilde bir arış varsa durum iyi demektir
ama atıyorum 160 dan 170 çıktıysa bilki bebek tutunamıyo...
profesör oldun artık 2 kere yaşadım

kızlar son adet tarihim 26 kasım dün bhcg baktırdım 488 .ıktı progesteron bakıldı düşük tehlikesi var mı diye 31 çıktı doktor normal dedi ama bebek daha görünmez 15 gün sonra gel dedi daha günüm geçmeden değerim 488 iyi mi sizce?

merhaba benim de SAT tarihi 28 Kasım ve düzenlidir hastalığım bugün yarın beklerken regl'i içime kurt düştü ve betaHCG ye baktırdım sizin gibi benim de 162 çıktı
henüz bir doktora gitmedim sadece değer aralıklarına bakarak kendim yorumlamaya çalışıyorum ve heyecandan bayılacak gibi oluyorum
gebeyim gerçekten demeyi istiyorum ama ? inşallah yanılmıyorumdur.

Tebrik ederim.Hamilesiniz

arkadaşlar merhaba,en son 30 kasımda adet gördüm ve periyodum 32 gün.yaklaşık olarak ayın 17 sinde falan yumurtladım.sizce kan testini ne zaman yaptırmalıyım?çünkü yılbaşı geliyor malum ve ben ona göre davranıp,yediğime içtiğime dikkat etmek istiyorum.bugünlerde yaptırsam çıkar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…