Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

bende SAT 29 KASIM 4 GÜN ÖNCE DAYANAMAYIP TEST YAPTIRDIM 63,80 ÇIKTI ŞİMDİ DURUM NEEE ANLAMADIM KLOMEN KULLANDIM O DEĞERLERİ ARTTIRMIŞ OLAB,LİR Mİ

canım kan tahililinde hemen çıkar bence yap için rahat olsun.

kızlar benımde adetım 4 gun geçtı 21.03 çıktı sınırmış ıkıgun sonra tekrar yapmam lazım olmama ıhtımalı yuzde kaçtır sızce nolur cevap yazın

akşamlar arkadaşlar.2. aşılamayı yaptıdım 24 kasımda.beta hcg değerlerim şöyleydi..
aşılamanın 12.günü 34
14.günü 71.4
21.gün 1118
23.gün 1292.7
25.gün 1572
27.gün 2087
iki gün önce hafif bir lekelenmem oldu.bugün doktora gittim. kesemin bozulmadıığı söyledi.progestan vardı.niye artmıyor benim değerim.yoksa bi sorun mu var..benim gibi olupta sağlıklı bir gebelik geçiren var mı?

sat 28 kasım ve bugün kan tahlili sonucum 734 çıktı. umarım değerlerimde bir problem yoktur. 12 aydır istiyorduk. hala inanamıyorum:)))))

sat 28 kasım ve bugün kan tahlili sonucum 734 çıktı. umarım değerlerimde bir problem yoktur. 12 aydır istiyorduk. hala inanamıyorum:)))))

Strawberry;Kan tahlilinde çıkmayabilir.Henüz erken .Sen her ihitimale karşı yemene içmene dikkat et.

Elifce;Şu an 4 haftalık hamile olduğunu varsayarsak değerin normal bence canım.Doktorun bir sorun görmediyse sorun yoktur.Olsa mutlaka söylerdi sana.Sen beslenmene ve istirahatine özen göster.

Halimemusa;Değerin gayet iyi.Tebrik ederim taze anne

P.tesi ölçülen BetaHCG değerim 162 idi ve bugün tekrar ölçüldüğünde 334 çıktığını gördük :) hamileyim diyebilmek istiyorum artıkkkkk :)))))))))))))))

bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım ve negatif çıktı biraz erken davrandım umarım yanılma payı vardır kan testinin.SAT 30 kasımdı ama periyodum geç olduğu için 31 aralıkta olmam lazım inşallah olmam

merhaba kızlar,
eylulde dıs gebelık tanısı konuldu ...bu ay ıse yumurtlama takıbı amacıyla kullanılan testlerle sanırım hamıleyım..
sat 27 kasım
22 aralıkta regl olmam gerekırken olmadım
ıdrar testınde cıft cızgıyı gordukten sonra dun yanı adetımın gecıktıgı 5.gun kanda baktırdım 271 cıktı..korkuyorum...acaba dusuk mu ben mı kuruntu yapıyorum...yarın tekrar yaptırıcam::::

merhaba arkadaşlar.regl günüm geçmeden idrar testi yaptırdım pozitif çıktı kan testimde pozitif çıktı ultrasonda daha göremedi fakat doktor erken olduğu için dedi.5 gün sonra yine gidicem.bhcg değerim 661,7 çıkmıştı 4 haftalık dedi kadın ama bence daha az olması gerek sizce bu değer iyi mi.şuan reglim 4 gün gecikti.göğüslerim 2 haftadır inanılmaz acıo belim çok ağrıo.....ilk hamileliğim olucağı için hem çok heycanlıyım hemde çok pinpirikli :18:

4 hafta 4 günlük hamilesiniz.Son adet tarihinize göre gebelik haftasını söylüyor doktorlar.Değeriniz de gayet güzel.Bhcg 1500 olunca o da ancak vajinal usg ile görülür kese.Hayırlı olsun sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz inşallah.

teşekkür ederim evet bende internetten bakınca 4 haftalık çıktı gebeliğim.bu değer 24 aralıkta çıktı salı gününe randevu verdi doktor.değerler değişir o zamana kadar dedi.değerler nasıl artar sağlıklı olan hangisidir bilmiorum açıkcası.şu dış gebelik olayıda korkuttuğu için beni hep diken üstündeyim...

merhaba
eylül ayında dıs gebelık yasadım .2 endometrıyozıst laparaskopi amelıyatı gecırdım.1 kez asılama oldum tum bunlardan sonra bu ay dogal yollardan gebe kaldım bugun adetımın 7.gunu .5 gunu beta hcg tahlılı yaptırdım 271 cıktı ...ıkı gun sonra bu deger yanı bugun 1109 a cıkmıstı..bu artıs normal mıdır sızce? daha oncekı durumlarımı anlattım sıze cunku gercekten kaygılı ve sorunlu bır gecmısım var tum bunlardan sonra bu artıstada sorun var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…