arkadaşlar merhaba,en son 30 kasımda adet gördüm ve periyodum 32 gün.yaklaşık olarak ayın 17 sinde falan yumurtladım.sizce kan testini ne zaman yaptırmalıyım?çünkü yılbaşı geliyor malum ve ben ona göre davranıp,yediğime içtiğime dikkat etmek istiyorum.bugünlerde yaptırsam çıkar mı?
arkadaşlar merhaba,en son 30 kasımda adet gördüm ve periyodum 32 gün.yaklaşık olarak ayın 17 sinde falan yumurtladım.sizce kan testini ne zaman yaptırmalıyım?çünkü yılbaşı geliyor malum ve ben ona göre davranıp,yediğime içtiğime dikkat etmek istiyorum.bugünlerde yaptırsam çıkar mı?
akşamlar arkadaşlar.2. aşılamayı yaptıdım 24 kasımda.beta hcg değerlerim şöyleydi..
aşılamanın 12.günü 34
14.günü 71.4
21.gün 1118
23.gün 1292.7
25.gün 1572
27.gün 2087
iki gün önce hafif bir lekelenmem oldu.bugün doktora gittim. kesemin bozulmadıığı söyledi.progestan vardı.niye artmıyor benim değerim.yoksa bi sorun mu var..benim gibi olupta sağlıklı bir gebelik geçiren var mı?
sat 28 kasım ve bugün kan tahlili sonucum 734 çıktı. umarım değerlerimde bir problem yoktur. 12 aydır istiyorduk. hala inanamıyorum:)))))
kızlar bhcg değerim 0.5 çıktı,bu ne demek oluyor?hamilemiyim,adetimden geçtide
kızlar bhcg değerim 0.5 çıktı,bu ne demek oluyor?hamilemiyim,adetimden geçtide
bende dün aynı sonuç aldım 0.5.3 çıktı adetime daha 1 hafta var acelemi davrandım bilmiyorum
,
merhaba arkadaşlar.regl günüm geçmeden idrar testi yaptırdım pozitif çıktı kan testimde pozitif çıktı ultrasonda daha göremedi fakat doktor erken olduğu için dedi.5 gün sonra yine gidicem.bhcg değerim 661,7 çıkmıştı 4 haftalık dedi kadın ama bence daha az olması gerek sizce bu değer iyi mi.şuan reglim 4 gün gecikti.göğüslerim 2 haftadır inanılmaz acıo belim çok ağrıo.....ilk hamileliğim olucağı için hem çok heycanlıyım hemde çok pinpirikli :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?