Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Bence içinizi ferah tutun.Dış gebelik nereden çıktı şimdi:)Siz gebesiniz hem de içten

İki günde 4 kat artmış çoğul gebelik geldi ilk olarak aklıma.Bana artış normal geldi sonuçta kurala uygun :)HAyırlı olsun

merhaba bende adet olmam gereken gün yani 26 aralıkta baktım betahcg ye 162 çıktı ayın 28 nde tekrar baktım 336 çıktı az evvel tekrar baktım 724 yani 2 gün aralıklarla bakıyorum ben
2 kat artış olması gerekiyor double trainng diyordu doktor.
sizin değeriniz de zaten genel olarak belli olan değerler arasında yani mesela örnek veriyorum 4.hafta alt sınır 100 ise üst sınır 1200 ise bu aralıkta çıkan her değer normal yorumlanırmış

Umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz :) Allah yar ve yardımcınız olsun.(Amin)

çok tesekkur edıyorumm..haftaya persembe dr a gıdıcem umarım hersey yolunda gıder senın ıcınde cok sevındım...dogdukları gunlerı gormek nasıp olur ınsallah..

kızlarr son adet günüm 22 kasımdı.29 aralıkta kan testi yaptırdım ve b-chg hormonum 979.6 çıktı ve bugün (31 aralık) tekrar yaptırdım sonuç 2338 çıktı.sizce nasıl normal mi ? acaba çoğul gebelik olabilir mi? bu arada 19 aralık da kan testi sonucum negatif çıkmıştı...
cvb veren olursa çok sevinirim...

canım değerlerin çok güzel artmış..
hayırlı olsun
rebbim saglıkla kucagına almayı naip etsin...
çogul gebelik hakkında yorum yapamıyorum bilgim yok
keseyi gördünmü canım?

mrb arkadaslar 1 hafta once bthcg testı yaptırdım 22.12 cıktı degerım doktor sınırdasın dedı 2 gun sora tekrar yatırdıgımda ise 15.61 e düştü doktorumu aradım düşürmüssündür dedı ama düşürsem kanamamın gelmesı gerekmezmı kafayı yıycem nolur bı fıkrı olanvarsa solesın hamılemıyım acaba?

En son iletimde bugün için adet olmam gerektiğini ve olmamayı umut ettiğimi söylemiştim ama gerçekten insan ne dilediğine dikkat etmeliymiş arkadaşlar eşim zaturre oldu hastaneye yatırdık gebelikten mi stresten mi bilmiyorum ama gelen giden yok ve patlamak üzereyim öğlen gibi olan batmaların dışında en ufak bi belirti bile yok ki normalde reglimden 1 hafta önce göğüslerim füze gibi olur.ama bana aşırı sinir yüklemesi yaptı bu gecikme yeniyılda eşime sağlık,kendime sabır ve benim gibi bebek yolu gözleyenlere de evlat diliyorum herkese iyi yıllaarrrrrrrrrr:

canım çok üzülerek söylüyorum değerin düşmüş bebeğin düşecek
kanaman bugun yarın gelir
üzülme sakın
düşük yapman bile hamile kalabildiğini gösteriyor
diğer ay tekrar hamile kalırsın tatlım

canım üzülme kanaman baslar bugun yarın hayırlısı buymus yıne olur allah ın izniyle bende yaşadım senın yasadıgını benımde adetım ıkı gun gectı beta hcg ye baktırdım 57 cıktı ertesı gun kahverengı lekelenmem basladı oda bıkacgun surdu ardından kanamam geldı ve dusuk yaptım sonra kan degerıme tekrar baktırdım dusmusmu dıye 0.19 cıktı

merhaba ya ben sana birşey sorucam ben de 26 aralıkta kan testi yaptırdım geçen ay 30 kasımda regl olmuştum 26 aralıkta 0.100 çıkmıştı kan testisonucum negatif yani ama henüz adet olmadım belirtilerde var ama sen negatif çıkmıştı dedin ya bende ümitlendim olabilir mi??? negatif değerin kaçtı

0.11 di...ben de tam umudumu kesmiştim bi baktım günüm gecikti ve göğüslerimde acaip bi ağrı sonra öğrendim ki hamileyim...inş. senin de öyledir

cnm hemen bi test yapsana...sonucu bize de bildir

benimde 30 kasımdı reglim,27sinde test yaptırdım 0,100dü ama hala ne gelen var ne giden ne bi belirti.sadece bugün göğüslerim biraz şişti bikaç güne olmazsam yine yapıcam adet döngüm 32 gün ve bi yumurtalığımda tembellik var bu yüzden her ihtimali düşünüyorum:)

cnm hemen bi test yapsana...sonucu bize de bildir

ne bileyim ya yine negatif sonuç göreceğim diye korkuyorum 5.5 aydır her ay aynı stress hep 0.100 bakalım biraz daha bekliyim ama keain adet olurum yine de dua edersen benim için minnettar olurum...iyi dileklerinize ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…