- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Bence içinizi ferah tutun.Dış gebelik nereden çıktı şimdi:)Siz gebesiniz hem de içtenteşekkür ederim evet bende internetten bakınca 4 haftalık çıktı gebeliğim.bu değer 24 aralıkta çıktı salı gününe randevu verdi doktor.değerler değişir o zamana kadar dedi.değerler nasıl artar sağlıklı olan hangisidir bilmiorum açıkcası.şu dış gebelik olayıda korkuttuğu için beni hep diken üstündeyim...
merhaba
eylül ayında dıs gebelık yasadım .2 endometrıyozıst laparaskopi amelıyatı gecırdım.1 kez asılama oldum tum bunlardan sonra bu ay dogal yollardan gebe kaldım bugun adetımın 7.gunu .5 gunu beta hcg tahlılı yaptırdım 271 cıktı ...ıkı gun sonra bu deger yanı bugun 1109 a cıkmıstı..bu artıs normal mıdır sızce? daha oncekı durumlarımı anlattım sıze cunku gercekten kaygılı ve sorunlu bır gecmısım var tum bunlardan sonra bu artıstada sorun var mı
merhaba
eylül ayında dıs gebelık yasadım .2 endometrıyozıst laparaskopi amelıyatı gecırdım.1 kez asılama oldum tum bunlardan sonra bu ay dogal yollardan gebe kaldım bugun adetımın 7.gunu .5 gunu beta hcg tahlılı yaptırdım 271 cıktı ...ıkı gun sonra bu deger yanı bugun 1109 a cıkmıstı..bu artıs normal mıdır sızce? daha oncekı durumlarımı anlattım sıze cunku gercekten kaygılı ve sorunlu bır gecmısım var tum bunlardan sonra bu artıstada sorun var mı
merhaba bende adet olmam gereken gün yani 26 aralıkta baktım betahcg ye 162 çıktı ayın 28 nde tekrar baktım 336 çıktı az evvel tekrar baktım 724 yani 2 gün aralıklarla bakıyorum ben
2 kat artış olması gerekiyor double trainng diyordu doktor.
sizin değeriniz de zaten genel olarak belli olan değerler arasında yani mesela örnek veriyorum 4.hafta alt sınır 100 ise üst sınır 1200 ise bu aralıkta çıkan her değer normal yorumlanırmış
Umarım sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz :) Allah yar ve yardımcınız olsun.(Amin)
benımde aklıma boyle bıseyu geldi canım onun ıcın sızlerın fıkrını sormak ıstedım:))))
o zaman bende içten cevabınız için teşekkür ederim salı günü paylaşıcam
Sizin kese yarın görünür artık hayırlı haberlerinizi yazın buraya olur mu? Merak ederim ben :)
kızlarr son adet günüm 22 kasımdı.29 aralıkta kan testi yaptırdım ve b-chg hormonum 979.6 çıktı ve bugün (31 aralık) tekrar yaptırdım sonuç 2338 çıktı.sizce nasıl normal mi ? acaba çoğul gebelik olabilir mi? bu arada 19 aralık da kan testi sonucum negatif çıkmıştı...
cvb veren olursa çok sevinirim...
mrb arkadaslar 1 hafta once bthcg testı yaptırdım 22.12 cıktı degerım doktor sınırdasın dedı 2 gun sora tekrar yatırdıgımda ise 15.61 e düştü doktorumu aradım düşürmüssündür dedı ama düşürsem kanamamın gelmesı gerekmezmı kafayı yıycem nolur bı fıkrı olanvarsa solesın hamılemıyım acaba?
mrb arkadaslar 1 hafta once bthcg testı yaptırdım 22.12 cıktı degerım doktor sınırdasın dedı 2 gun sora tekrar yatırdıgımda ise 15.61 e düştü doktorumu aradım düşürmüssündür dedı ama düşürsem kanamamın gelmesı gerekmezmı kafayı yıycem nolur bı fıkrı olanvarsa solesın hamılemıyım acaba?
merhaba ya ben sana birşey sorucam ben de 26 aralıkta kan testi yaptırdım geçen ay 30 kasımda regl olmuştum 26 aralıkta 0.100 çıkmıştı kan testisonucum negatif yani ama henüz adet olmadım belirtilerde var ama sen negatif çıkmıştı dedin ya bende ümitlendim olabilir mi??? negatif değerin kaçtıkızlarr son adet günüm 22 kasımdı.29 aralıkta kan testi yaptırdım ve b-chg hormonum 979.6 çıktı ve bugün (31 aralık) tekrar yaptırdım sonuç 2338 çıktı.sizce nasıl normal mi ? acaba çoğul gebelik olabilir mi? bu arada 19 aralık da kan testi sonucum negatif çıkmıştı...
cvb veren olursa çok sevinirim...
merhaba ya ben sana birşey sorucam ben de 26 aralıkta kan testi yaptırdım geçen ay 30 kasımda regl olmuştum 26 aralıkta 0.100 çıkmıştı kan testisonucum negatif yani ama henüz adet olmadım belirtilerde var ama sen negatif çıkmıştı dedin ya bende ümitlendim olabilir mi??? negatif değerin kaçtı
cnm hemen bi test yapsana...sonucu bize de bildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?