benimde 30 kasımdı reglim,27sinde test yaptırdım 0,100dü ama hala ne gelen var ne giden ne bi belirti.sadece bugün göğüslerim biraz şişti bikaç güne olmazsam yine yapıcam adet döngüm 32 gün ve bi yumurtalığımda tembellik var bu yüzden her ihtimali düşünüyorum:)
inşalllaaahhhh :) ama her ne olcaksa olsun bende inanılmaz sıkıntı yaratıo gecikme zaten hastane odalarında yüreğim daraldı
kızlarrrrr yaptığınız gebelik testlerinin referans aralığı ne >25 mi yoksa >5 mi
Kan değerleri ile ilgili artışlar miktar artıkça katlanma derecesi artıyormu acaba ?
Şöyleki ;
26 Aralık BetaHCG değeri 162
28 Aralık BetaHcg değeri 334
30 Aralık BetaHCg değeri 736
2 ocak Beta Hcg derğer 4436
ilk 3 değerin katlaması normal :) fakat bugün baktırdığım da değerin neredeyse 6 ya katladığını öğrendik bu normal mi ?
öğleden sonra bir doktora gideyim en iyisi
arkadaşlar ben sitede yeniyim.. lütfen bana da yardımcı olun. 25 günde bir adet oluyorum hiç şaşmaz. sat 15 aralık yumurtlama 24 aralık. ovulasyon testi yaptım. ve 25 aralıktan itibaren kasıklarım sürekli ağrıyor. hergün ama hafif. sadece dün ve bugün şiddetli ağrılarım oldu. ama çabuk geçti. midem bulanmıyor ama açlık veya ağrı hissettiğim şey. tam olarak bilmiyorum. ayrıca ateşimi ölçüyorum hergün. onu da yazayım.
14. gün - 28 aralık - 36,7
15. gün - 29 aralık - 36,8
16. gün - 30 aralık - 36,9
17. gün - 31 aralık - 36,8
18. gün - 1 ocak - 36,9
19. gün - 2 ocak - 36,7
ve biliyorum çok erken ama 30 aralık cuma günü test yaptırdım ben de. sonuç tabii ki hüsran. >0,100. hala içimde bi umut var. 4 ocakta tekrar test yaptırmayı düşünüyorum.. bilgilendirebilecek olan var mı? lütfen.
inşallah ikimizinde sonra pozitife çevirir....aminnnn
selam arkadaşlar..bu sayfayı yeni buldum..yazdıklarınızı okudum ve belki sizler benim aklımdaki soruya cevap verebilrsiniz diye düşündüm..benim son adet tarihim 25 kasımdı..29 aralıkta doktora gittim ve kan tahlili yaptırdım..sonuç aynen şöle yazıyordu beta hcg 447,43 (1-2 gebeli) bu ne demek şimdi ben anlayamadım..ben hamileyim ama 1-2 haftalık mı yanii kaç kere dönüp dönüp baktım bi anlam veremedim..doktorum bu perşembe ultrasona çağırdı..folik asitler kan sulandırıcılar verdi ama şapşal gibiyim inanın..bana açıklamalarda bulunursanız çooooook mutlu olurum :)
arkadaşlar ben sitede yeniyim.. lütfen bana da yardımcı olun. 25 günde bir adet oluyorum hiç şaşmaz. sat 15 aralık yumurtlama 24 aralık. ovulasyon testi yaptım. ve 25 aralıktan itibaren kasıklarım sürekli ağrıyor. hergün ama hafif. sadece dün ve bugün şiddetli ağrılarım oldu. ama çabuk geçti. midem bulanmıyor ama açlık veya ağrı hissettiğim şey. tam olarak bilmiyorum. ayrıca ateşimi ölçüyorum hergün. onu da yazayım.
14. gün - 28 aralık - 36,7
15. gün - 29 aralık - 36,8
16. gün - 30 aralık - 36,9
17. gün - 31 aralık - 36,8
18. gün - 1 ocak - 36,9
19. gün - 2 ocak - 36,7
ve biliyorum çok erken ama 30 aralık cuma günü test yaptırdım ben de. sonuç tabii ki hüsran. >0,100. hala içimde bi umut var. 4 ocakta tekrar test yaptırmayı düşünüyorum.. bilgilendirebilecek olan var mı? lütfen.
Takılma sen oraya değerin gayet güzel.Başın sağolsun Allah yaşatmasın bir daha sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallahhteşekkür ederim ama takıldığım yer şurası değerimin yanında (1-2 gebeli) yazmış ya ona takıldım..ben geçen sene 39 haftalıkken sezeryanle doğum yaptım ve doğumda bebeğimi kaybettim..ilk bebeğimdi o yüzden şimdi çok korkuyorum sanki hiç hamile kalmamış bi kadınım pimpirikliliğim bu sebepten..Allahım isteyen herkese çifter çifter versin bebişleri inşallah...:)
banaada bir cevappp değerim 422 ne kadarlık oluyo bu durumda bide kese değer ne kadarlıkken görülür
Takılma sen oraya değerin gayet güzel.Başın sağolsun Allah yaşatmasın bir daha sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallahh
Normal Bir Gebelikte Haftalara Gore Beta-Hcg Degerleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?