Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

inşallah ikimizinde sonra pozitife çevirir....aminnnn

cvbınız için teş. ederım arkadaslar ben bu gunu 3 senedır beklıyodum ama dedıgınız gıbı oldu bugun kanamam başladı hayırlısı buymus eşimde sorun var demişti doktor fakat bu düşükten sonra ümidim daha cok arttı demekkı gebe kaldıgıma gore esımde saglıgına kavustu demektır dılerım ısteyen herkese versı allahım

kızlarrrrr yaptığınız gebelik testlerinin referans aralığı ne >25 mi yoksa >5 mi

merhaba menac 5 ten küçükse hamıleleık yok deger 5 ten büyüksede hamileleik var anlamına gelıyor ben böyle bılıyorum canım

Son düzenleme:
Kan değerleri ile ilgili artışlar miktar artıkça katlanma derecesi artıyormu acaba ?
Şöyleki ;

26 Aralık BetaHCG değeri 162
28 Aralık BetaHcg değeri 334
30 Aralık BetaHCg değeri 736
2 ocak Beta Hcg derğer 4436

ilk 3 değerin katlaması normal :) fakat bugün baktırdığım da değerin neredeyse 6 ya katladığını öğrendik bu normal mi ?
öğleden sonra bir doktora gideyim en iyisi

Gidin tabi keseyi görün :)Benim ilk iki değer 2 kat sonrakiler 3-4 kat arttı.Sanırım normal

arkadaşlar ben sitede yeniyim.. lütfen bana da yardımcı olun. 25 günde bir adet oluyorum hiç şaşmaz. sat 15 aralık yumurtlama 24 aralık. ovulasyon testi yaptım. ve 25 aralıktan itibaren kasıklarım sürekli ağrıyor. hergün ama hafif. sadece dün ve bugün şiddetli ağrılarım oldu. ama çabuk geçti. midem bulanmıyor ama açlık veya ağrı hissettiğim şey. tam olarak bilmiyorum. ayrıca ateşimi ölçüyorum hergün. onu da yazayım.

14. gün - 28 aralık - 36,7
15. gün - 29 aralık - 36,8
16. gün - 30 aralık - 36,9
17. gün - 31 aralık - 36,8
18. gün - 1 ocak - 36,9
19. gün - 2 ocak - 36,7

ve biliyorum çok erken ama 30 aralık cuma günü test yaptırdım ben de. sonuç tabii ki hüsran. >0,100. hala içimde bi umut var. 4 ocakta tekrar test yaptırmayı düşünüyorum.. bilgilendirebilecek olan var mı? lütfen.

pardon yukarıda yanlış yazmışım. sonuç <0,100

selam arkadaşlar..bu sayfayı yeni buldum..yazdıklarınızı okudum ve belki sizler benim aklımdaki soruya cevap verebilrsiniz diye düşündüm..benim son adet tarihim 25 kasımdı..29 aralıkta doktora gittim ve kan tahlili yaptırdım..sonuç aynen şöle yazıyordu beta hcg 447,43 (1-2 gebeli) bu ne demek şimdi ben anlayamadım..ben hamileyim ama 1-2 haftalık mı yanii kaç kere dönüp dönüp baktım bi anlam veremedim..doktorum bu perşembe ultrasona çağırdı..folik asitler kan sulandırıcılar verdi ama şapşal gibiyim inanın..bana açıklamalarda bulunursanız çooooook mutlu olurum :)

Muhtemelen 4+4 günlük gebesiniz.Perşembe günü 5 haftalık hamile olacaksınız ve doktorunuz bebeğinizin evi olan gebelik kesesini gösterecek sizeTebrikler

Malesef gebe değilsiniz gibi görünüyor

banaada bir cevappp değerim 422 ne kadarlık oluyo bu durumda bide kese değer ne kadarlıkken görülür

teşekkür ederim ama takıldığım yer şurası değerimin yanında (1-2 gebeli) yazmış ya ona takıldım..ben geçen sene 39 haftalıkken sezeryanle doğum yaptım ve doğumda bebeğimi kaybettim..ilk bebeğimdi o yüzden şimdi çok korkuyorum sanki hiç hamile kalmamış bi kadınım pimpirikliliğim bu sebepten..Allahım isteyen herkese çifter çifter versin bebişleri inşallah...:)

Takılma sen oraya değerin gayet güzel.Başın sağolsun Allah yaşatmasın bir daha sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallahh

banaada bir cevappp değerim 422 ne kadarlık oluyo bu durumda bide kese değer ne kadarlıkken görülür

Kese en erken vajinal usg ile değer 1500lere geldiğinde görülür.Eğer karından bakılırsa 3000-4000 değerlerine gelmeli b-hcg diye biliyorum.Son adet tarihinize göre hesaplıyorsunuz gebeliğinizi.Hayırlı olsun.

Normal Bir Gebelikte Haftalara Gore Beta-Hcg Degerleri

kızlar merhaba beim son ağdet tarihim 29 ekim 2 kasımda bitti...aralıkta test yaptırdım sonuçlar şu ;

27-------sonuç: 13.9

30-------sonuç: 45.5

02-------sonuç:218.5

bu değerler normalmi doktorlarım normal gibi ama dış gebelikten ayırt etmemiz lazım dedi hcg takip ediliyo ultrasondada sorun yok dediler çarşamba tekrar kan vericem ...ne olur yardım edin böyle bişey yaşıyan var mı artışlarım düzenlimi kafayı yiycem düşünmekten :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…