- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
kızlar merhaba beim son ağdet tarihim 29 ekim 2 kasımda bitti...aralıkta test yaptırdım sonuçlar şu ;
27-------sonuç: 13.9
30-------sonuç: 45.5
02-------sonuç:218.5
bu değerler normalmi doktorlarım normal gibi ama dış gebelikten ayırt etmemiz lazım dedi hcg takip ediliyo ultrasondada sorun yok dediler çarşamba tekrar kan vericem ...ne olur yardım edin böyle bişey yaşıyan var mı artışlarım düzenlimi kafayı yiycem düşünmekten :2:
merhaba menac 5 ten küçükse hamıleleık yok deger 5 ten büyüksede hamileleik var anlamına gelıyor ben böyle bılıyorum canım
Kan değerleri ile ilgili artışlar miktar artıkça katlanma derecesi artıyormu acaba ?
Şöyleki ;
26 Aralık BetaHCG değeri 162
28 Aralık BetaHcg değeri 334
30 Aralık BetaHCg değeri 736
2 ocak Beta Hcg derğer 4436
ilk 3 değerin katlaması normal :) fakat bugün baktırdığım da değerin neredeyse 6 ya katladığını öğrendik bu normal mi ?
öğleden sonra bir doktora gideyim en iyisi
Canım dikkat etmedim
dün gittim değerimi tekrar yazayım
26 aralık 162
28 aralık 334
30 aralık 736 ydı sanırım
3 gün sonra 4400 küsür çıktı normal dediler biz 2 kat ölçüsünde artış bekliyorduk tabi biraz tedirgin oldum
doktor bu oran laboratuardaki cihazın azizliği bu orana yükselmesi mümkün değil dedi
son adet tarihimi sordu 28 kasım olduğunu söyledim neyse gel bakalım bir bakalım dedi Abdominal Ultrasondan baktık yani karın bölgesinden fakat keseyi göremedik
doktor şayet bu değer doğru ise keseyi 22mm çapında görmemiz gerekitğini söyledi bu değer makinenin yanlış verisi olmalı dedi vajinal bölgeden de bakabiliriz ama rahatsız etmeyelim gerek yok dedi.
1 hafta sonra tekrar gelmemi söyledi çok moralim bozuldu canım çok sıkıldı
bir de düşünüyorum 28 aralık son adet tarihim ve ben henüz 5. haftadayım sanırım yani kesenin gözükmemesi normal diyenler de var keşke vajinadan baktırsaydın diyenler de var
vajinadan kesinlikle baktırma diyenlerde var dünden bu yana allak bullak gibiyim
doktor normal olduğunu sadece betahcg değerimin yüksek olmadığını söylüyor bakalım ya doktor değiştireceğim ya da 1 hafta daha sabretmeye çalışacağım
Canım dikkat etmedim
26 aralık 162
28 aralık 334
3 gün sonra 4400 küsür çıktı normal dediler biz 2 kat ölçüsünde artış bekliyorduk tabi biraz tedirgin oldum
doktor bu oran laboratuardaki cihazın azizliği bu orana yükselmesi mümkün değil dedi
son adet tarihimi sordu 28 kasım olduğunu söyledim neyse gel bakalım bir bakalım dedi Abdominal Ultrasondan baktık yani karın bölgesinden fakat keseyi göremedik
doktor şayet bu değer doğru ise keseyi 22mm çapında görmemiz gerekitğini söyledi bu değer makinenin yanlış verisi olmalı dedi vajinal bölgeden de bakabiliriz ama rahatsız etmeyelim gerek yok dedi.
bir de düşünüyorum 28 aralık son adet tarihim ve ben henüz 5. haftadayım sanırım yani kesenin gözükmemesi normal diyenler de var keşke vajinadan baktırsaydın diyenler de var
vajinadan kesinlikle baktırma diyenlerde var dünden bu yana allak bullak gibiyim
doktor normal olduğunu sadece betahcg değerimin yüksek olmadığını söylüyor bakalım ya doktor değiştireceğim ya da 1 hafta daha sabretmeye çalışacağım
Canım dikkat etmedim
26 aralık 162
28 aralık 334
seninle tarihlerimiz hemen hemen aynı canım benimse sat ım 25 kasımdı 29 aralıkta tahlil yaptırdım sonuç 447,43 çıktı ama nedense bu değer bana az geldi..bide yarın için ultrason verdi ama ben çok korkuyorum hiiç gitmek istemiyorum..söyleyecekleri ya beni üzerse diye içim içimi yiyior..ama sen bence başka bi doktora hatta başka bi hastaneye git..istersen sadece dışarıdaki laboratuarlardan birine git kendin yaptır hcg değerlerini..off böle bazen insanı sinir ediyo bu doktorlar..ama her zaman iyi düşün iyi olsun..bunu bide ben başarsam süper olacak ama ben yapamıyorum..ama sen iyiyi düşün hep..
canım son adet tarihin 28 kasım
yani senin kesenin görünmesi imkansız
daha anca 4 haftalık bilmedin 5 haftalıksın...
yani bat ın geçeli bile sadece 4 gün olmuş...
sakın telaş yapma
keseyi görürsün canım...
1 hafta daha sabır
Sıkma canını madem öyle bir kan tahlili daha verseydin için rahatlardı en azından.Benim kese 5+6 da gözüktü.6 hafta de gitsin yani daha erken iyi düşün iyi olsun
Kan tahlili için gittiğim Laboratuar doğrulukta ısrar ediyor hatta 2 değer ölçümü olduğunu bir cihazın total hcg diğer cihazın beta hcg olduğunu falan anlattılar tabi ama ben o huzursuzluk ile pekte anlayamadım 1 hafta sonra tekrar gideceğim doktora
minicik keseciğimi gördüm :)) 5.haftamda umutsuz olarak gittim fakat göründü inş bebişimde en kısa zamanda görünür
Hayırlı olsun.Sorunsuz bir gebelik geçirip sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Hayırlı olsun.Sorunsuz bir gebelik geçirip sağlıkla kucağına alırsın inşallah
canım bende yarın gitmek istemiyorum belki benimkide gözükmez..ben asla vajinal ultrason yaptırmam kesinlikle..karın bölgesinden bakılan ultrasonla görsünler walla..o yüzden biraz daha bekleyeyim diyorum..bide ben daha psikolojimi toparlayamadım daha önceki hamileliğim sorunluydu çok ve doğumda oğlumu kaybettim..şimdi doktor gördüğüm zaman bile kalbim ağzımdan çıkacakmış gibi oluyo..yani bana eğer kötü bişey derse ben asla toparlayamam daha..o yüzden haftaya gideyim diyorum daha adet tarihimin üzerinden 10gün geçti..yani biraz daha bekleyeyim dimi kızlar???? sizler ne dersiniz bu konuda???
Kendini daha iyi hissedeceksen bekle ama bana sorarsan ben dayanamaz giderdim meraklı bi insanım da
Bu arada iyi düşün her zaman kötü şeyleri aklından uzak tut ben de hamileliğimde hep kötü düşünürdüm baktım kötü düşündükçe kötü şeyler oluyor akışına bıraktım.Biz ne istersek ne yaparsak yapalım sonuçta değiştiremeyeceğimiz şeyler de var.
arkadaşlar merhaba bende az önce aldım sonucu ama doktoruma soramadım daha
beta hcg 381 çıktı normalmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?