- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
3 gün önce gebelik testi yaptım 2. çizgi silik çıktı ertesi gün hastaneye gittim kan tahlili yapıldı beta hcg 264.50 çıktı doktor yaklaşık 5 haftalık hamilesin dedi ultrasondan baktık keseyi göremedik bugün tekrar gittik ultrasonda tekrar baktık fakat keseyi yine göremedik ayrıca rahimde hamilelik kıstı olabileceğini söyledi doktor zararsız dedi fakat tamda emin olamadı ayrıca galiba bizi bilgilendirmek amacıyla dış gebelikten falan bahsetti yarın tekrar kan tahlili ve ultrasona bakılacak fakat içimde bir korku var bu konuda bilgisi veya tecrübesi olan varsa ve yardımcı olurlarsa çok sevinirim..
gunaydın arkadaslar... benım batım 3 ocaktı... dun kan testı sonucum 504 cıktı... acaba kaç ahftalıktır. ...pazartesı doktora gıttıgımde kese gorunebılırmı acaba
gunaydın arkadaslar... benım batım 3 ocaktı... dun kan testı sonucum 504 cıktı... acaba kaç ahftalıktır. ...pazartesı doktora gıttıgımde kese gorunebılırmı acaba
kızlar benimde adetim 5 gün geçti değerim 459 çıktı çarşamba bidaha bakılacak ilk bebeğim düşükle sonuçlanmıştı bu yüzden doktor iğneye başladı bana inşallah bu sefer sağlıklı olur bebeğim değerim 5 gün gecikmeye iyimi kızlar
canım 1 düşük herkeste görulebılır doktor neden iğneye basladıkı sana pıhtılaşmayla alakalı sorunlarda genelde ıgne yapıyorlar bende 1 dusuk yasdım ama doktor bana herhangı bısey söylemedı düşük olunca iğnemı olamak gerekıyo
merhaba arkadaşım benimde 1 düşüğüm 1 ölü doğumum oldu bende düşükten sonra doktor bi araştıralım dedi sonra genetik test yaptırdı bende kanda pıhtılaşma çıktı o yüzden ben şuan tekrardan hamileyim ve clexane iğnelere başladım yani senin doktorun neden senin düşüğünün nedenini araştırmadı ki enteresan.....
5+ 4 iken kese gorundüü:)) 2 hafta sonra kalp atısı ıcın cagırdı...
bir konuda danışmam gerek kızlar size...arkadaşım kan testi yaptırmak istiyor ama genel kan testinde belli olur mu yoksa illa gebelik için olduğunu belirtmek mi gerek? bir de sağlık ocaklarında yapılıyor mu?
Selam bayanlar, ben de dün kan testi yaptırdım, adetim 10 gün gecikti ve sonuç 61,98 çıktı. Dr pozitif ancak bu değerin artması gerekir dedi bu nedenle yarın tekrar çağırdı test için. Ancak bugün damla damla kahverengimsi akıntılar geldi, bu neye işaret olabilir? düşük böyle birşey mi? ya da normal bir durum mu, hamilelikte olan akıntı falan gibi birşey mi bu? yardımcı olursanız çok sevinirim..
yarin ki tahlil de beta hcg degeri 2 ye katlamali canim normal bir gidisat icin
Selam bayanlar, ben de dün kan testi yaptırdım, adetim 10 gün gecikti ve sonuç 61,98 çıktı. Dr pozitif ancak bu değerin artması gerekir dedi bu nedenle yarın tekrar çağırdı test için. Ancak bugün damla damla kahverengimsi akıntılar geldi, bu neye işaret olabilir? düşük böyle birşey mi? ya da normal bir durum mu, hamilelikte olan akıntı falan gibi birşey mi bu? yardımcı olursanız çok sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?