Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

canım öncelikle inşallah sağlıklı bi gebeliktir
dr her ihtimali söylemiş ki kendini fazla bağlamayasın diye,yani onların uslubu bu,önce en kötüyü söylüyolar.
kan değerinin iki güne bir ikiye katlandığını düşünürsek senin değerin şu anda 1000 lerde anca olmalı ve 1500 lerden sonra kese görünüyo,o da alttan muayene ederse
yani şu anda görünmemiş olması normal bi süreç te olabilir,fazla stres yapmamaya çalış.

çok teşekkür ederim ama ilk bebeğim olacak inşallah ve çok heıyecanlıyım ister istemez birazda olsa içime su serptiniz teşekkür ederim

arkadaşlar rabbime şükürler olsun ki korkumu yenip bugün ultrasona gittim ve bebeğimi gördü doktor amcası 6 haftalık maşallah sağlıklı bi gebelikmiş..2 hafta sonra inşallah kalp sesini de duyarız..rabbime şükürler olsun ve isteyen her arkadaşıma rabbim bu güzel duyguyu yaşatsın..ümitsiz olmayın asla her zaman iyi düşünün iyi olsun arkadaşalr..

SAT 28 Kasım ve bugün gecikmenin 9. günü HCG değerim 11422,36
SAT'a göre hamilelikte 5+5.gün , p.tesi doktora gideceğim yine keseyi görememek durumu bayılacağım hissi veriyor bana
erken test yaptırıp beklentilere girmekte büyük bir hataydı benim için ne günler geçiyor ne de gebe olduğuma kendimi inandırabiliyorum görmeden kalp atışını duymadan olmuyor.

gunaydın arkadaslar... benım batım 3 ocaktı... dun kan testı sonucum 504 cıktı... acaba kaç ahftalıktır. ...pazartesı doktora gıttıgımde kese gorunebılırmı acaba

gunaydın arkadaslar... benım batım 3 ocaktı... dun kan testı sonucum 504 cıktı... acaba kaç ahftalıktır. ...pazartesı doktora gıttıgımde kese gorunebılırmı acaba

günaydın canım haftalık olarak yorum yapamıcam ama keseyi görmek için 1500 olması gerekiyor. haftalık için ilk sayfalara bakabilirsin

kızlar benimde adetim 5 gün geçti değerim 459 çıktı çarşamba bidaha bakılacak ilk bebeğim düşükle sonuçlanmıştı bu yüzden doktor iğneye başladı bana inşallah bu sefer sağlıklı olur bebeğim değerim 5 gün gecikmeye iyimi kızlar

canım şimdi biraz zor görünebilir...
doktor göremezse alttan bakalım der
en iyisi biraz daha bekle...
ama belli de olmaz hemen görülebilirde...

canım 1 düşük herkeste görulebılır doktor neden iğneye basladıkı sana pıhtılaşmayla alakalı sorunlarda genelde ıgne yapıyorlar bende 1 dusuk yasdım ama doktor bana herhangı bısey söylemedı düşük olunca iğnemı olamak gerekıyo

merhaba arkadaşım benimde 1 düşüğüm 1 ölü doğumum oldu bende düşükten sonra doktor bi araştıralım dedi sonra genetik test yaptırdı bende kanda pıhtılaşma çıktı o yüzden ben şuan tekrardan hamileyim ve clexane iğnelere başladım yani senin doktorun neden senin düşüğünün nedenini araştırmadı ki enteresan.....

bir konuda danışmam gerek kızlar size...arkadaşım kan testi yaptırmak istiyor ama genel kan testinde belli olur mu yoksa illa gebelik için olduğunu belirtmek mi gerek? bir de sağlık ocaklarında yapılıyor mu?

canım bende romatızmal hastalık var romatolajı doktorum dusugumun sebebının bu hAstalık olabılecegını soyledı ama olmayadabılır tabı ben dun romotolojı doktoruma dedımkı hocam bıdaha dusuk olursa neyapmam gerekıyor dedım oda bıdaha denıyeceksın kızım dedı aslında sormak ıstedıgım o degıldı yanı arastırma falan yapıcakmısınız demek ıstemıstım ama busekılde cevap verdı bana bende tamam dedım okadar bende anlamıyorum bu doktorları rabbım bıdaha yastmaz inşallah bıde canım ben düşügüme korunarak hamıle kalmıstım adetım 2 gun gectı hamıle oldugumu ögrendım ve ertesı gunde lekelenmem basladı ve bı sonrakı gunde adet kanamamla bereber dusuk oldu benım hastalıgıma teshıs konurken kan pıhtılaşması testıne bakılmıstı bana gecen sene normal cıkmıstı sonuclar inşallah allah senınde gönlune göre verır canım bebegını sag salım alırsın kucagına

Son düzenleme:
bir konuda danışmam gerek kızlar size...arkadaşım kan testi yaptırmak istiyor ama genel kan testinde belli olur mu yoksa illa gebelik için olduğunu belirtmek mi gerek? bir de sağlık ocaklarında yapılıyor mu?

tabi ki gebelik testi bambaşka bir test belirtmek gerekir

Selam bayanlar, ben de dün kan testi yaptırdım, adetim 10 gün gecikti ve sonuç 61,98 çıktı. Dr pozitif ancak bu değerin artması gerekir dedi bu nedenle yarın tekrar çağırdı test için. Ancak bugün damla damla kahverengimsi akıntılar geldi, bu neye işaret olabilir? düşük böyle birşey mi? ya da normal bir durum mu, hamilelikte olan akıntı falan gibi birşey mi bu? yardımcı olursanız çok sevinirim..

Selam bayanlar, ben de dün kan testi yaptırdım, adetim 10 gün gecikti ve sonuç 61,98 çıktı. Dr pozitif ancak bu değerin artması gerekir dedi bu nedenle yarın tekrar çağırdı test için. Ancak bugün damla damla kahverengimsi akıntılar geldi, bu neye işaret olabilir? düşük böyle birşey mi? ya da normal bir durum mu, hamilelikte olan akıntı falan gibi birşey mi bu? yardımcı olursanız çok sevinirim..

yarin ki tahlil de beta hcg degeri 2 ye katlamali canim normal bir gidisat icin

canım benım aynısını bende yasadım kanamaya döner buyuk ıhtımalle düşük yapıyosun zaten 10 günlük bı gecıkmede degerlerın çok düşük bende adetım 2 gun gectıgınde degerım 57 dıydı ertesı gun kahverengı lekelenmem basladı ve 2 gun sonrada adet kanaması gıbı kanamam oldu düşük oldu yanı sonra bete hcgye tekrar baktırdımve sonuç 0.19 a düşmüştu (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…