Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Anladım, ben hala adet olmadı zannetmiştim, o zaman hayırlı haberler alırsın inşallah..Tabi kendini çok kaptırma ama insan düşünmekten alamıyo ki kendini dimi :44:

Anladım, ben hala adet olmadı zannetmiştim, o zaman hayırlı haberler alırsın inşallah..Tabi kendini çok kaptırma ama insan düşünmekten alamıyo ki kendini dimi :44:

hala adet olmadım 1 gün oldu geçeli bakalım 3 4 gün daha bekleyim diom eğer gelmezse adet doğru dr a ...

kızlar benim merak ettiğim bir şey var lütfen yardım edin.. ben 17 aralıkda aşılama yaptırdım.30 aralıkda kan tahlilinde 214.51 sonuç verdi ve doktorum sonuç çok iyi dedi 2 ocakda bir kez daha kan tahlili verdim 604 çıktı sizce normal mi ikiz olma şansı varmı??

2 kat artış olduğundan dolayı gebelik normal seyrinde diye niteliyor doktorlar
ikiz olma durumunu ise ancak ultrasondan öğrenebilirsiniz ilerleyen günler de

Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin.Bana da çoğul gibi gelmişti ama çoğul gebelikte iki kese olması gerekir sanıyorum.Hakkında hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah.

Arkadaşlar adetime 10 gün war ben 2 gün önce kan testi yaptrdım değerim 2,36 çıktı:S bu nedemk oluyor?
yardımcı olabilrmisinz?

Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin.Bana da çoğul gibi gelmişti ama çoğul gebelikte iki kese olması gerekir sanıyorum.Hakkında hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah.

Allah razı olsun canım 2 kese olduğu gibi 2. kese sonradan da oluşum gösterebilirmiş fakat tek kesede de çoğul gebelik olabiliyor yani tek yumurta ikizleri gibi.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Arkadaşlar adetime 10 gün war ben 2 gün önce kan testi yaptrdım değerim 2,36 çıktı:S bu nedemk oluyor?
yardımcı olabilrmisinz?

Kan testi için çooook erken davranmışsın arkadaşım 12 gün üstelik

Kan testi için çooook erken davranmışsın arkadaşım 12 gün üstelik[/QUOTE]

ya napim Çok merak ettim Değilim heralde:s bende bu kadar düşük olmamalı dimi Değilim diye bütün evi temizledim perdeleri yıkadım Ouuf bu ayda bi iş çıkmadı

ya napim Çok merak ettim Değilim heralde:s bende bu kadar düşük olmamalı dimi Değilim diye bütün evi temizledim perdeleri yıkadım Ouuf bu ayda bi iş çıkmadı

Tabi ki dikkat edeceksin bu süreçte fiziki olarak fakat Regl gecikmesini beklemek yani Vücudun'un işaret vermesini beklemek bence psikolojik olarakta daha yararlı olur öğrenme açısından
şimdi sen kafayaa takıp duracaksın acaba mı kan değerinde artış var mı ? bir daha baktırsam mı ? bir çok soru işareti olacak aklında o yüzden rahat davranıp Hayırlısını dileyip dua edip en azından gecikmeyi bekleyip gecikmeden sonraki bir kaç gün test yaptırırsan daha iyi netice alacaksındır :)

ya evet öyle ama ben ümidi kestim Bidahaki ay için Allaha dua ediyorum:S yani millet değerlerin 5 den başladığını söyleynce bende yaptırım 2,36 çıktığını öğrenince temizlik yaptım kaldırdm koydum evi

arkadaşlar mrb benm adetim 4 gün gecikti yarın 5. gün olucak hala adet belirtisi yok hafif başım dönüyor çok istiyorum hamile olmayı inl hamileymdir olumlu sonuç alabilmek için birazdaha beklemelimiyim?

arkadaşlar mrb benm adetim 4 gün gecikti yarın 5. gün olucak hala adet belirtisi yok hafif başım dönüyor çok istiyorum hamile olmayı inl hamileymdir olumlu sonuç alabilmek için birazdaha beklemelimiyim?

Kan tahlilinde hamileyseniz mutlaka çıkacaktır.En kısa zamanda baktırmanızı tavsiye ederim

slm canım normalde 10-15 gün beklemen lazım ki her şey net belli olsun yani biraz daha bekle canım derim ben

hastaneye gdip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum bugün 5. günü 5 gün daha bekliyeym ozaman idrar testi alırım tabi ozamana kadar hasta olmazsam...

hastaneye gdip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum bugün 5. günü 5 gün daha bekliyeym ozaman idrar testi alırım tabi ozamana kadar hasta olmazsam...

Canım en iyisi gecikmeden 10-12 sonra gitmek zira erken gittiğinde kan tahlilinde HCG değerini yüksek bulur fakat henüz gecikmeden bir kaç gün sonra olduğundan keseyi göremezsin doktor 1 hafta sonra gel der 1 hafta sonra gidersin keseyi görür kalp atışı henüz oluşmamıştır duyamazsın doktor yine 1 hafta sonra gel der =)

en makulu (bana göre ) gecikmeden 2 hafta sonra gidip mutlu haberi almak bu süre zarfında vucüt zaten gerekli uyarıyı verdiği için (regl gecikmesi) yediğine içtiğine dikkat edeceksin sigaradan ve ilaçtan uzak duracaksın ve kafana takmayacaksın :)

Allah gönlüne göre versin İnşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…