dr adetiniz geçince tekrar test yaptırın dedi iki gün sonra demedi.beklioz bakalım heveslenmeyim diorum ama içten içede heves ediyorum bakalım hayırlısı hakkımızda...aslında ben oLası olduğunu sanmıodum çünkü herkesin dediği ha deyince çocuk olmuo aylarca denioz dediler,biz ilk denememizi yaptık o yüzden olmaz diodum...
Anladım, ben hala adet olmadı zannetmiştim, o zaman hayırlı haberler alırsın inşallah..Tabi kendini çok kaptırma ama insan düşünmekten alamıyo ki kendini dimi :44:
kızlar benim merak ettiğim bir şey var lütfen yardım edin.. ben 17 aralıkda aşılama yaptırdım.30 aralıkda kan tahlilinde 214.51 sonuç verdi ve doktorum sonuç çok iyi dedi 2 ocakda bir kez daha kan tahlili verdim 604 çıktı sizce normal mi ikiz olma şansı varmı??
Canım merhaba en son 2 ocakta gitmiştim keseyi görmek için fakat görememiştik karından bakılan USG de halbuki HCG değerleri çok yüksekti (adet geçmesinden 3 gün sonra 4400 dü) doktorum bugün için gelmemi söyledi fakat 2 hafta sonra gelirsem yani 14 ocakta keseyi görmekle beraber kalp atışlarını da dinleriz hayırlısıyla dedi
benim eşim laborant olduğundan dolayı test imkanım her daim var elimin altında , dolayısıyla 4 ocak 6 ocak düzenli baktırdım değerlerime ve artışlar çok yüksek seyrediyor kese görünmediğinde 4400 dü HCG 2 gün sonra 11000 küsür ertesi günü 18 bin oldu. dolayısıyla doktorun verdiği günü beklemeden bir de farklı bir doktora gittim ve keseyi gördüm doktor ultrasondan bir çıktı aldı ve bana verdi
üzerinde 10mm düzenli Gestasyon olduğu yazılıydı yani kese 10 mm şeklinde gördük fakat bir de çoğul gebelik olma şüphesi var ilk gittiğim doktora tekrar gideceğim çarşamba veya perşembe günü
bazen aklıma dış gebelik şüphesi geldi ama keseyi görünce bu şüphe ortadan kalktı doktorların da bir dediği bazen bir dediğini tutmayabiliyor kimi doktor değer normal diyor , kimi de ikiz hata üçüz bile olabilr diyor.
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin.Bana da çoğul gibi gelmişti ama çoğul gebelikte iki kese olması gerekir sanıyorum.Hakkında hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah.
Arkadaşlar adetime 10 gün war ben 2 gün önce kan testi yaptrdım değerim 2,36 çıktı:S bu nedemk oluyor?
yardımcı olabilrmisinz?
ya napimÇok merak ettim Değilim heralde:s bende bu kadar düşük olmamalı dimi Değilim diye bütün evi temizledim perdeleri yıkadım Ouuf bu ayda bi iş çıkmadı
Tabi ki dikkat edeceksin bu süreçte fiziki olarak fakat Regl gecikmesini beklemek yani Vücudun'un işaret vermesini beklemek bence psikolojik olarakta daha yararlı olur öğrenme açısından
şimdi sen kafayaa takıp duracaksın acaba mı kan değerinde artış var mı ? bir daha baktırsam mı ? bir çok soru işareti olacak aklında o yüzden rahat davranıp Hayırlısını dileyip dua edip en azından gecikmeyi bekleyip gecikmeden sonraki bir kaç gün test yaptırırsan daha iyi netice alacaksındır :)
Maşallah.Sorunsuz bir hamilelik geçirirsiniz inşallah.
arkadaşlar mrb benm adetim 4 gün gecikti yarın 5. gün olucak hala adet belirtisi yok hafif başım dönüyor çok istiyorum hamile olmayı inl hamileymdir olumlu sonuç alabilmek için birazdaha beklemelimiyim?
arkadaşlar mrb benm adetim 4 gün gecikti yarın 5. gün olucak hala adet belirtisi yok hafif başım dönüyor çok istiyorum hamile olmayı inl hamileymdir olumlu sonuç alabilmek için birazdaha beklemelimiyim?
hastaneye gdip hayal kırıklığına uğramak istemiyorumbugün 5. günü 5 gün daha bekliyeym ozaman idrar testi alırım tabi ozamana kadar hasta olmazsam...
Bana şans dileyin, birazdan işten çıkıp Test Yaptırmak için hastaneye gidiyorum:18:
Olmadıadet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?