merhabalar. dün doktora gittim 3-4 haftalık hamile olduğumu söyledi. ultrasonda görünmedi küçük olduğu için. kan tahlilinde çıktı. hcg 712 normal mi. daha önce 7 haftalık bebeğimin gelişimi durdu ve aldırmak zorunda kaldım. bu yüzden endişe ediyorum. bir de doktorum rahmimin kalp şeklinde olduğunu söyledi. bir zararı olmaz dedi ama netten araştırdığımda problem olabileceği sonucuna varıyorum. aranızda rahim anomalisi olan varsa beni bilgilendirebilir mi?
kızlar kızlar benimde SAT 14aralık, 18 ocakta evde çift çizgiyi gördükten sonra hemen kan testi yaptırdım.beta HCg 299 çıktı.Sonucunda 1-2 haftalık hamile yazıyordu Doktorum değer düşük, sanırım geç döllenme ve erken öğrenilmiş bir gebelik,test birdaha tekrarlamalıyız dedi. bende 3 gün sonra tekrar kan verdim sonucu biraz önce öğrendim.1329 çıktı.Sizce normalmi ?peki ne kadarlık hamileyim?Bu arada Allah isteyen herkese hayırlıysa sağlıklıysa nasip etsin...
doktorundan memnunsan en önemli şey bu bence.umarım herşey istediğin gibi olur.güzel haberlerini bekliyorum.
Senin hcg normal çok güzel sekilde artmiş tebrikler darısı bizim basımıza Allah tamamını erdirsin
kızlar korktuğum oldu cuma günü kürtaj olacakmışım bebeğim hiç canlanmamış kalp atışı yok ölçümler 6 haftalık çıktı bebek 3,5mm ve kalp atışı yoktu sat a göre 8+3 günlük hamileydim ultrason bakındığında ama ölçümler 6 haftalık izlenimi veriyordu..pazartesi günü doktordaydım bana bu gebelik ölü gebelik dedi kalp sesini duymamız gerekiyordu dedi ayrıca bebek zaten çok küçük dedi..cumaya kadar bekleyelim yine bi bakalım gelişme varsa gebelik devam eder ama sakın ümitlenme dedi cuma gününe kürtaj için saat verdi..kürtaj nasıl bişey???? ben çok ama çok korkuyorum beni rahatlatın kızlar inanın kalbim yerinden çıkacak gibi kürtaj kelimesi bile çok ürkütücü((((
kızlar korktuğum oldu cuma günü kürtaj olacakmışım bebeğim hiç canlanmamış kalp atışı yok ölçümler 6 haftalık çıktı bebek 3,5mm ve kalp atışı yoktu sat a göre 8+3 günlük hamileydim ultrason bakındığında ama ölçümler 6 haftalık izlenimi veriyordu..pazartesi günü doktordaydım bana bu gebelik ölü gebelik dedi kalp sesini duymamız gerekiyordu dedi ayrıca bebek zaten çok küçük dedi..cumaya kadar bekleyelim yine bi bakalım gelişme varsa gebelik devam eder ama sakın ümitlenme dedi cuma gününe kürtaj için saat verdi..kürtaj nasıl bişey???? ben çok ama çok korkuyorum beni rahatlatın kızlar inanın kalbim yerinden çıkacak gibi kürtaj kelimesi bile çok ürkütücü((((
çok üzüldüm gerçekten(( Allah yardımcın olsun , bebek can kazanmadı ise belki de sağlıksız olma ihtimali de olabilirdi ve yüce Allah mani oldu hep pozitif düşün canım , Allah kullarına hayırlısı ne ise onu nasip edermiş bu yönde düşünmek seni rahatlatacaktır. Allah izin verirse bir gün kucağına alacaksın elbet , üzülme ve dua et hep.
Çok üzüldüm canım.Seni hep rahatlatmaya çalşıyordum ben de.Ama anne hissediyor demek ki gerçekten.Allahım bir daha yaşatmasın inşallah.
Allah yardımcın olsun canım korkma yine anesteji falan verirler anlamazsın bile .Kendinide üzme bunu veren allah tekrar verir sana .Umarım bir mucize olur bebeğin seninledir.
canım sana da çok teşekkür ederim..beni hep rahatlattın Allah razı olsun..şimdi de dua et şu durumdan hayırlısıyla çıkayım..
mucizeler böyle zamanlarda olur ama keşke bi mucize olsa..ama çok ümit yok o yüzden mucize beklemiyorum..ama hayırlısıyla bu kürtajıda atlatmak istiyorum..inşallah geçer gider yani..dua edin lütfen..
arkadaşlar bana bi yardım lütfen..
dün adet gecikmesi ,kasık ve karın ağrısı ile dr gittim.gitmişken smear de aldı dr.
beta hcg de sonuç 66.35 yani 2 haftalık hamileyim.
ama dr bu gebelik bozulabilir dedi. pazartesi tekrar gel yeniden test yapalım dedi.
bu gün de test alıp kendim yaptım ikinci çizgi silik çıktı.
ben şimdi pazartesiye kadar nasıl bekliycem ? sizce hamile miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?