Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

merhaba tulinakcin ben de rahim anomalisi olanlardanım. benim rahmim kalp şeklinde değil , çift rahimliyim. ilk hamileliğimde hiç bir sorun olmadan bebeğimi 38. haftaya kadar taşıdım. eşi eskidiği için 38. haftanın sonunda sezeryan oldum. rahim anomalisi olup hamile kalan ve çocuğunu çok rahat bir şekilde dünyaya getiren çok kişi gördüm doktorun da sorun olmaz diyorsa hiç kafana takma. inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğini kucağına alırsın.

Senin hcg normal çok güzel sekilde artmiş tebrikler darısı bizim basımıza Allah tamamını erdirsin

Senin hcg normal çok güzel sekilde artmiş tebrikler darısı bizim basımıza Allah tamamını erdirsin

çok teşekkür ederim derman.Darısı senin ve tüm isteyen anne adaylarının başına.yinede kalp atışlarını duyana kadar emin olamıcam herhalde.benim doktorda biraz gıcıkkk:)senin son durumlar nasıl?

merhaba jerfi35 senin yazdığını okudumda kan değerinle ilgili benimde sat 14 aralıktı 18 ocakta gittim idrara göre laboratuvarda kesin hamilesin dediler kanda değerim 0,7 çıktı. nasıl olmuştur sence bu?

Son düzenleme:
kıslar selam bu topiği az önce gördüm (daha önceden gebelik ile ilgili bi durumum olmamıştı sanırım 1 saattir bu konu dikkatimi çekmeye başladı:)ben tüp bebek ile hamile kalmak için tedaviye başlamıştım bugün test günümdü sonucum 31,27 çıktı sizce normal mi gebelik başlangıcı için doktorum tebrik etti ilaçlarıma devam etmemi söyledi cuma günü bir daha test yap dedi ama bilemiyorum ya içimde bi şüphe var ya olmazsa diye sizden yarım ve fikir bekliyorum

kızlar korktuğum oldu cuma günü kürtaj olacakmışım bebeğim hiç canlanmamış kalp atışı yok ölçümler 6 haftalık çıktı bebek 3,5mm ve kalp atışı yoktu sat a göre 8+3 günlük hamileydim ultrason bakındığında ama ölçümler 6 haftalık izlenimi veriyordu..pazartesi günü doktordaydım bana bu gebelik ölü gebelik dedi kalp sesini duymamız gerekiyordu dedi ayrıca bebek zaten çok küçük dedi..cumaya kadar bekleyelim yine bi bakalım gelişme varsa gebelik devam eder ama sakın ümitlenme dedi cuma gününe kürtaj için saat verdi..kürtaj nasıl bişey???? ben çok ama çok korkuyorum beni rahatlatın kızlar inanın kalbim yerinden çıkacak gibi kürtaj kelimesi bile çok ürkütücü ((((

Allah yardımcın olsun canım korkma yine anesteji falan verirler anlamazsın bile .Kendinide üzme bunu veren allah tekrar verir sana .Umarım bir mucize olur bebeğin seninledir.

Çok üzüldüm canım.Seni hep rahatlatmaya çalşıyordum ben de.Ama anne hissediyor demek ki gerçekten.Allahım bir daha yaşatmasın inşallah.

çok üzüldüm gerçekten (( Allah yardımcın olsun , bebek can kazanmadı ise belki de sağlıksız olma ihtimali de olabilirdi ve yüce Allah mani oldu hep pozitif düşün canım , Allah kullarına hayırlısı ne ise onu nasip edermiş bu yönde düşünmek seni rahatlatacaktır. Allah izin verirse bir gün kucağına alacaksın elbet , üzülme ve dua et hep.

şuan gerçekten üzülmüyorum zaten kendimi bi türlü hamile gibi hissedemiyordum..evet bu bebeği çok istiyordum rahmetli oğlumdan sonra bana yoldaş olur diye düşünüyordum hayatıma mutluluk katar diye hayal ediyordum ama olmadı nasip değilmiş..ben tevekkül etmeyi öğrendim..herşeyin hayırlısı diye dua etmiştim..hayırlısı böyleymiş sevindiğim tek şey ben hamile kalabiliyorum doğum bile yaptım önemli olan asıl sorunu bulup bidaha böyle bişey yaşamamak..gerçi ben bu hamileliği öğrendiğim gün hemen iğnelerime başladım ilaçlarımı kullandım ama diyoruz ya nasip işte..sadece kürtajdan korkuyorum kanama falan olursa diye durmazsa falan diye ne bileyim aklım bi sürü senaryo üretiyo hayırlısıyla şu işi atlatsam da tekrardan yoluma devam etsem..tek istediğim doğru tedaviyle sağlıklı bir çocuk sahibi olmak..kızlar ben size çook ama çok teşekkür ederim bu kısa gebelikte bana hep yardım ettiniz beni rahatlattınız kendimi sizin sayenizde daha rahat hissettim çok teşekkür ederim hepinize..kızlar sizden son birşey isteyeyim bana dua edin şu durumu da hayırlısıyla sağ salim atlatayım inşallah..

Çok üzüldüm canım.Seni hep rahatlatmaya çalşıyordum ben de.Ama anne hissediyor demek ki gerçekten.Allahım bir daha yaşatmasın inşallah.

canım sana da çok teşekkür ederim..beni hep rahatlattın Allah razı olsun..şimdi de dua et şu durumdan hayırlısıyla çıkayım..

Allah yardımcın olsun canım korkma yine anesteji falan verirler anlamazsın bile .Kendinide üzme bunu veren allah tekrar verir sana .Umarım bir mucize olur bebeğin seninledir.

mucizeler böyle zamanlarda olur ama keşke bi mucize olsa..ama çok ümit yok o yüzden mucize beklemiyorum..ama hayırlısıyla bu kürtajıda atlatmak istiyorum..inşallah geçer gider yani..dua edin lütfen..

canım sana da çok teşekkür ederim..beni hep rahatlattın Allah razı olsun..şimdi de dua et şu durumdan hayırlısıyla çıkayım..

Ne demek canım keşke dediklerim doğru çıksaydı çok üzüldüm ben valla yazını okuyunca bi an kendime gelemedim.Allahım inşallah seni yavruna en kısa zamanda kavuşturur.Her şerde bir hayır vardır.Belki sağlıklı olmayacaktı bebek.O ne derse o oluyor canım.Bizim yapacak bir şeyimiz yok.Bu sınav dünyasında Rabbim seni de böyle sınıyor.Mükafatını alacaksın sen de inşallah.

mucizeler böyle zamanlarda olur ama keşke bi mucize olsa..ama çok ümit yok o yüzden mucize beklemiyorum..ama hayırlısıyla bu kürtajıda atlatmak istiyorum..inşallah geçer gider yani..dua edin lütfen..

cnm çok üzüldüm yaa kürtaj için korkma akrabamız olmuştu uyutupta yapıyorlar anlamıyorsun bile..

arkadaşlar bana bi yardım lütfen..
dün adet gecikmesi ,kasık ve karın ağrısı ile dr gittim.gitmişken smear de aldı dr.
beta hcg de sonuç 66.35 yani 2 haftalık hamileyim.
ama dr bu gebelik bozulabilir dedi. pazartesi tekrar gel yeniden test yapalım dedi.
bu gün de test alıp kendim yaptım ikinci çizgi silik çıktı.
ben şimdi pazartesiye kadar nasıl bekliycem ? sizce hamile miyim?

inşallah hamilesindir canım.idrar teslerine çok güvenme kanda hamile çıktıktan sonra korkma.inşallah bi aksilik olmaz

Mesajı Göster
Benim 8.gün değerim:32. 9.gün değerim:54. 10.gün:66 12.gün:97 13.gün:127.7 sizce bu nasıl bi değer artis var ama az ((

kızlar mrb.geçen adetim 21 inde olmuştu bu ay 23ünde oldu.ama kan şeklinde olmadı çamur gibi oldu ve yoğundu.dün doktora gittim alttan muayene etti kanama çamur gibi olunca.polip gibi bişe var dedi.sonra test yaptırdık 85.02 çıktı bhcg.yarın yine yaptırıcam bir bilgi verebilrimisiniz bu durumla ilgili.bide ben iki aydır minoksil kullanıyorum saçım çok dökülüyor bir problem oluştururmu lütfen yardım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…