Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

doktor eğer hamileysen düşük olabilir dedi.minoksilin içinde hamileleikten bir ay önce bırakılmalı laboratuar deneylerinde bu konuda test edilmemeiş henüz o yüzden

uzun bir aradan sonra yine merhaba kk:) kızlar birşey sormak istiyorum adetim 8 ocak acaba ne zaman test yapsam sonuç alırım çok merak ediyorum

Mesajı Göster
Benim 8.gün değerim:32. 9.gün değerim:54. 10.gün:66 12.gün:97 13.gün:127.7 sizce bu nasıl bi değer artis var ama az ((

cnm telaş yapma değerlerin güzel artıyo
ama sen neden bu kadar sık tahlil yaptırıyosun
o kanlar sana lazım bebişin için
2 günde br ölçtürmen yeterliydi
sen nerdeyse her gn ölçtürmüşsün
maşallah değerlerin gayet güzel
sıkıntı yapma
48 saatte her zaman 2 katı artması beklenmezmiş 1,5 kart artış da yeterli görülürmüş

Çok mutlu oldum :))) bunu okuyunca korkudan hergün yaptiriyorum çok teşekkürler bilgin için :)))) bu kadar zor elde etmişken allahım onu benden almasın ve isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin insallah .... Tekrar saol cnm:)))

inşallah sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın bebişini
tüp bebek demiştin dmi?
dr un yapman gerekenler konusunda seni uyarmıyo mu?

Benimde aynı canım bekliyorum kahve rengi kanama var dinleniyoru bana yeni gebelik başlangıcı dedi

canım şuan yapacağın hiçbir test doğru çıkmaz günün geçene kadar beklemelisin.Beklenek zor biliyorum ama boşyere kendini üzersin canım olacağı varsada üzüntüden olmaz

teşekkür ederim 2 ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım o yüzde çok merak ediyorum ama evde olunca günler zor geçiyor umarım gönlümüze göre olur

inşallah sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın bebişini
tüp bebek demiştin dmi?
dr un yapman gerekenler konusunda seni uyarmıyo mu?
evet cnm tüp bebek bugün transfer sonrası 14.gün doktordan geliyorum şimdi tabiki doktor hergün ustemiyor ama ben artis varmi diye merakimdan yaptırdim bugün 92. Den 154'e çıktı Doktor iyi ama yine yeterli demedi bugün cuma salı tekrar yaptircaz ins hayirlisu olsun ara ara ağrım var ama en başindan beri var kanamam falan şükür yok bunaldim biraz tedavi süreci falan nolur artik sali yükselsin allahn izniyle...

merhaba arkadaşlar ben ayın 23 de hcg :71 çıktı 25 de tekrar yaptırdım 158 çıktı sizce iyimi bu degerler

iyi akşamlar arkadaslar bugün test yaptırdım kan testi sonucum 6.31 lütfen bana bilgi verebilirmisiniz sizce hamilemiyim :)

Son düzenleme:
arkadaşlar bana bi yardım lütfen..
dün adet gecikmesi ,kasık ve karın ağrısı ile dr gittim.gitmişken smear de aldı dr.
beta hcg de sonuç 66.35 yani 2 haftalık hamileyim.
ama dr bu gebelik bozulabilir dedi. pazartesi tekrar gel yeniden test yapalım dedi.
bu gün de test alıp kendim yaptım ikinci çizgi silik çıktı.
ben şimdi pazartesiye kadar nasıl bekliycem ? sizce hamile miyim?

kızlarr ben dün kürtaj olacaktım ya olmadım...doktor vajinal ultrason yaptı kese falan büyümüş hormonlarım coşmuş...mide bulantılarım çok fazla sürekli bulantım ve baş dönmem olmaya başladı..doktorum herşey iyiye gidiyo henüz kalp atışı alamadım ama artık geç döllenme olduğuna eminim yani sat'a göre 9 haftalık olan gebelik aslında 6 haftalık..kanamam olmuştu haftaiçi..ama kısa sürdü sonrasında başladı işte istifralar falan..kızlar bunlar iyi haberler dimi..yani ben umutlanmak istemiyorum sevinmek istemiyorum..bugün benim oğlumun ölüm yıldönümü hep istiyordum ki onun yıldönümünde gideyim oğlumun mezarı başına diyeyim benim güzel meleğim kardeşin olacak inşallah diye ama daha ben emin değilim ki oğluma bunu nasıl söyleyeyim ( doktor haftaya duymamız gerek kalp sesini de kızlar dua edin de duyayım şu sesi..benimde içime su serpilsin sizinde :))

çok sevindim cnaım senin adına. inşallah herşey daha da yoluna girer kalp atışlarını dyarsın allahın izniyle. artış olduysa bence korkma. allah büyüktür. hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yüce rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…