kızlarr ben dün kürtaj olacaktım ya olmadım...doktor vajinal ultrason yaptı kese falan büyümüş hormonlarım coşmuş...mide bulantılarım çok fazla sürekli bulantım ve baş dönmem olmaya başladı..doktorum herşey iyiye gidiyo henüz kalp atışı alamadım ama artık geç döllenme olduğuna eminim yani sat'a göre 9 haftalık olan gebelik aslında 6 haftalık..kanamam olmuştu haftaiçi..ama kısa sürdü sonrasında başladı işte istifralar falan..kızlar bunlar iyi haberler dimi..yani ben umutlanmak istemiyorum sevinmek istemiyorum..bugün benim oğlumun ölüm yıldönümü hep istiyordum ki onun yıldönümünde gideyim oğlumun mezarı başına diyeyim benim güzel meleğim kardeşin olacak inşallah diye ama daha ben emin değilim ki oğluma bunu nasıl söyleyeyim( doktor haftaya duymamız gerek kalp sesini de kızlar dua edin de duyayım şu sesi..benimde içime su serpilsin sizinde :))
kızlarr ben dün kürtaj olacaktım ya olmadım...doktor vajinal ultrason yaptı kese falan büyümüş hormonlarım coşmuş...mide bulantılarım çok fazla sürekli bulantım ve baş dönmem olmaya başladı..doktorum herşey iyiye gidiyo henüz kalp atışı alamadım ama artık geç döllenme olduğuna eminim yani sat'a göre 9 haftalık olan gebelik aslında 6 haftalık..kanamam olmuştu haftaiçi..ama kısa sürdü sonrasında başladı işte istifralar falan..kızlar bunlar iyi haberler dimi..yani ben umutlanmak istemiyorum sevinmek istemiyorum..bugün benim oğlumun ölüm yıldönümü hep istiyordum ki onun yıldönümünde gideyim oğlumun mezarı başına diyeyim benim güzel meleğim kardeşin olacak inşallah diye ama daha ben emin değilim ki oğluma bunu nasıl söyleyeyim( doktor haftaya duymamız gerek kalp sesini de kızlar dua edin de duyayım şu sesi..benimde içime su serpilsin sizinde :))
Cemocan çok sevindim inşallah duyarsın kalp sesini haftaya öyle gidersin melek yavruna bi hafta geç olur.Senin için çok dua ediyorum canım benim inşallah kabul olur dualarımız.
çok sevindim cnaım senin adına. inşallah herşey daha da yoluna girer kalp atışlarını dyarsın allahın izniyle. artış olduysa bence korkma. allah büyüktür. hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yüce rabbim.
canım allah gönlüne göre versin inşallah seninle olur bebişin:)
arkadaşlar bana bi yardım lütfen..
dün adet gecikmesi ,kasık ve karın ağrısı ile dr gittim.gitmişken smear de aldı dr.
beta hcg de sonuç 66.35 yani 2 haftalık hamileyim.
ama dr bu gebelik bozulabilir dedi. pazartesi tekrar gel yeniden test yapalım dedi.
bu gün de test alıp kendim yaptım ikinci çizgi silik çıktı.
ben şimdi pazartesiye kadar nasıl bekliycem ? sizce hamile miyim?
kızlar ben pazartesiyi bekleyemedim dün gece gidip yeni bir hcg daha baktırdım değer 238.
2 günde bu kadar yükselmiş..
normal dimi arkadaşlar ?
ne olur birileri bi yorum yapsın..
çok tecrübesizim(
canım inşallah duyarsin senin kadar istiyorum bunu hikayen beni çok etkiledi. ama sen yine de tedbirli ol duyana kadar temkinli ol kaptirma tamamen kendini duyunca daha çok sevinirsin :)warya canım inşallah dediğin gibi olur inşallah dualarımız kabul olur..bende haftaya sizlere güzel haberlerle dönerim..kızlar ne olur dua edin yaa lütfen duyayım artık şu sesi :)))) bu arada benim için dua eden tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun..iyki varsınız sizlerin destekleri iyi dilekleri beni güçlendiriyo daha bi umutlu oluyorum..bu arada 'onurumsun' rumuzlu arkadaşım mucize olur belki kürtaj olmazsın demiştin bende sana umutsuzca dönmüştüm..sanırım içine doğdu arkadaşım :))) bu sefer neler hissediyorsun merak ediyorum..umarım bu yazdığımı okursun :)) kızlar ben şimdi umutlanayım mı??? yani herşey iyiye gidiyo bebeğim inşallah benimle olacak diyeyim mi?? bugün oğluma gidemedim artık haftaya gidicem ve ona çok güzel haberler vermek istiyorum..
kızlar ben pazartesiyi bekleyemedim dün gece gidip yeni bir hcg daha baktırdım değer 238.
2 günde bu kadar yükselmiş..
normal dimi arkadaşlar ?
ne olur birileri bi yorum yapsın..
çok tecrübesizim(
merhaba arkadaşlar ben yazmıştım size daha önce adetime 11gün kala beta 1.20 çıkmıştı...adetim geçti 5gün 2.çizgi silik çıktı 2adet test yaptım bugün adetimi geçeli 7gün oldu dr a gttik dr gebelik görünmüyo kese yok dedi beta yaptıralım dedi yaptırdım 366 çıktı 4haftalık gebesin dedi sizce çokmu düşük adet 7gün geçti...bu arada ko hastasıyım yumurtlamam düzenli değil...
merhaba arkadaşlar ben yazmıştım size daha önce adetime 11gün kala beta 1.20 çıkmıştı...adetim geçti 5gün 2.çizgi silik çıktı 2adet test yaptım bugün adetimi geçeli 7gün oldu dr a gttik dr gebelik görünmüyo kese yok dedi beta yaptıralım dedi yaptırdım 366 çıktı 4haftalık gebesin dedi sizce çokmu düşük adet 7gün geçti...bu arada ko hastasıyım yumurtlamam düzenli değil...
canım inşallah duyarsin senin kadar istiyorum bunu hikayen beni çok etkiledi. ama sen yine de tedbirli ol duyana kadar temkinli ol kaptirma tamamen kendini duyunca daha çok sevinirsin :)
canım güzel artış olmuş. inşallah bebeğin yerleşir. hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
evet öyle yapmalıyım belki,dediğin gibi olmalı belki arkadaşım..şimdi oğluma bi mektup yazdım doğum günü anısına..ama bahsedemedim kardeşin var diyemedim..ne kötüü...belirsizlik çok kötü arkadaşım..iyi veya kötü olanı bilsen kendini ona göre hazırlarsın ama belirsizlik ne yapacağımı hiç bilemiyorum..kendimi umutlandırıp kendimi mutlu edip karnımdaki bebeğimi de üzmemeli miyim yoksa umutsuz olup karnımdaki bebeğimi unutup aslında o hiç olmamış gibi mi davranmalıyım?? şimdi oğlumun mezarına gidicem ama bahsedemiycem bu konudan...ben bu bebeği çok istiyorum arkadaşım..eğer onu da kaybedersem bu 3. olacak..dayanamayabilirim..
inşallah canım ,Allah hepimize sağlıklı sıhatli nasip etsin.
ben normal yolla hamile kaldım. gebeliğimi çok erken farkettik. adet düzensizliğim vardı. bu ayda gecikince,hormon bozukluğu olduğunu düşünüp dr gittim.
dr yinede bi hcg bakalım dedi. değer 66 çıkınca gebesin ama bu gebelik bozulabilir dedi.
progynex iğne verdi bana. kanamam falan hiç olmadı. bu iğneyi niye kullanıyorum anlamadım.
bu konuda bilgisi olan var mı? yani durup dururken niye düşük tehlikem olsun ki..şaşkınlıktan o an doktora da soramadım.iğneyi 5 gündür kullanıyorum.
hcg değeri 2 günde 238'e çıktı,yarın tekrar hcg bakılacak..
yani bu iğne normal prosedür mü?
yoksa bende bir problem mi var?
sende bir anormallik yok erken farkedildiği için ne olur ne olmaz diye doktorun önlem almak istemiş o iğneler bebeğinin sana daha sıkı tutunması için değerinde güzel katlanmış sağlıkla kucagına al inşallah :) darısı bnm gibi isteyen herkese nasip etsin Allah'ım inş.
iki günde iki kat artış normal canım ilki 66 idi sanirim ilki neredeyse dört kat artmış hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?