Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Artışın normalde % 60 olması gerekmiyor mu? Benim 2,5 kat artınca dr ikiz olabilir dedi (537'den 1372,13'e çıktı). Böyle artışı olup ikiz olan var mı?

%60ı kabul edenler de var ama genel olarak iki kat artışş deniyor.Benimki 3,5 kat artıyordu ama ikiz değildi.

merhaba arkadaşlar bende haftasonu öğrendim hamile olduğumu
bhcg test sonucum 113
sizce kaç haftalıktır? doktorum hiç bişey söylemedi bir hafta sonru bi daha gel muayeneye dedi

Selam arkadaşlar beta hcg 2 çıktı bugün ve sol kasığımda ani batmalar oluyo.iki öncede ceviz yuvarlaklığında bir leke geldi çamaşırıma.
Doktor iki gün sonra tekrar test yapılmasını önerdi.acaba hamile olma şansım var mı?
Bu konuda bilgisi olan hanımlardan ail yardım istiyorum.lütfeeeeen.

selam kızlar birşey sorucam ben adetimin gecikmesinin 7.günü dr a gittim kese görünmemişti değerim 366 dı dr um bana çarşamba gel dedi sizce çarşgitsem o zaman değerim artarmı yoksa 15gün falan beklesemmi

kızlar öncelikle hamiş annelere ve anne olmak isteyenlere allah sağlık ve sabır versin diyerek konuya giriyorumm...ben henüz bebiş düşünmüyorum kariyer planlarımdan ötürü, 30 aralıkta girdiğim ilişkimde biraz süpheye düştüm ve tam 1ay sonra yani bu pazar beta hcg testi yaptırdım sonuç 0.100 çıktı ama aşırı bi bulantı halindeydim geçen hafta. ilişkiden 1 ay sonra yapılan testte yanılma payı olmaz değil mi ? ayrıca ilişkiden 11 gün sonra regl de oldum ama üstüne görme olayı olabilir diye kan testi yaptırmıştım. yardımcı olursanız sevinirim

gebe değilsin canım gözünayın
ilşkiden 1ay sonra kesinlikle çıkar
inşallah istediğin zaman olur

7. günü hangi gündü çarşamba hangi güne denk düşüo?
değer 1500 olunca kese vajinal ultrasonla görülür
ve 48 saatte değerin 2 katına çıkar
buna göre hesap yapıp gidebilirsin

reglin ne kadar geçti? ya da geçti mi?

hiç korkma çok güzel artış
düşüğe takma şu anda herşey yolunda
maşallah
yakında keseyi görürsün zaten

iyi akşamlar kızlar bana yardım edin lütfen. şimdi benim sat 8 ocak 32 günde bir oluyorum fakat 4,5 gündür 12lere kadar uyuyorum iki gündür miğdem çok bulanıyo çıkaracak gibi oluyorum ama olmuyo, ağzıma acı su geliyor, çok gazım var(normalde pek yapamam),bugünde gögüslerimde ince ince sızlama başladı yani hamilemiyim bilmiyorum eğer öyleyse bu belirtiler için çok erken değilmi??? 8 gün var daha adet günümde yaptırmayı planlıyorum ama içim içimede sığmıyor off of

slm arkadaşlar.. benim 28inde adet olmam gerekiyodu.29unda kan testi yaptırdım.1271 çıkmış sonuç.1 gün gecikmeyle bu değer biraz çok göründü gözüme ama siz ne dersiniz?ikiz olma ihtimali takıldı aklıma.olabilir mi acaba?

kızlar cevap verecek yok mu yani acaba kendi kendimemi bu belirtileri çıkarıyorum diye düşünüyorum artık psikolojik mi yoksa bunlar

İkiz olabilir Allah gönlüne göre versin inşallah

kızlar cevap verecek yok mu yani acaba kendi kendimemi bu belirtileri çıkarıyorum diye düşünüyorum artık psikolojik mi yoksa bunlar

Kendini dinleme bu belirtiler için çok erken.Benim göğüs sızılarım bile adet gecikmesinden sonra oldu.Tuttuysa daha rahime yeni yerleşti belki de yerleşmedi bile.Sen adet gününü bekle zor biliyorum ama başka şeylerle ilgilen.

ben iki ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım onda bu belirtiler 10 gün sonra olmuştu aynılarını yaşayınca umutlandım ama bu kara erken olabilir mi onu bilemedim. dediğiniz gibi biraz daha bekleyim yani en azında adet günüme bikaç gün kala test yapsam çıkar belki

Zor ama akışına bırak.Düşünmemeye çalış.Bu 3. olmaz inşallah.Rabbim taşıyamayacağından fazlasını vermez kullarına.Sen sadece sakin ol

canım arkadaşım, bu gece kanamam başladı artık..karnım çok ağrıyo ve kanamam artık düne göre artış yaptı bende perşembe gününe kadar beklicem..iyice bi temizleneyim sonra doktora gidince vajinal ultrason yaptırıcam parça kalmışsa hemen kürtaj olucam kurtulucam inşallah bu durumdan..3.k3z oldu inşallah 4 olmaz,5 olmaz...gücüm hiç kalmadı...

Vardır bunda da bir hayır.Her şeyin en iyisini O biliyor.Taşıyamayacağımızdan fazlasını yüklemez omzumuza sen taşıyorsun hepsini ne kadar güçlüsün.Rabbim yüzünü güldürsün en kısa zamanda

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar benim adetim bugünle 6 gün geçti, son adet tarihimin ilk günü 25 aralıktı. dün kan tahlili yaptırdım 530 çıktı doktor bu değerle keseyi göremeyiz dedi pazartesi gel bakalım dedi?? allahım hayırlısını versin herkese, mutluluğumuzu yarım bırakmasın....

hayırlı olsun arkadaşom darısı bize inşallah:) kese en erken 1500 ken gözüküyormuş pazartesi 2000leri geçer kesen kesin gözükür umarım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…