Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

kızlar aşılamamın 11.günü ve kan degerim 1.20 yani
kocaman bi negatif....

kızlar sizce erkenmi

hayırlı olsun arkadaşom darısı bize inşallah:) kese en erken 1500 ken gözüküyormuş pazartesi 2000leri geçer kesen kesin gözükür umarım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Çok teşekkürler bitanem, allahımın izniyle inşallah görürüz pazartesi, dualarım isteyen herkese versin rabbim..

merhaba hanimlar merhaba hanimlar 30 ocak adet tarihim ama henuz daha birsey yok 8 gun once kan degerim 1.00 cikti doktorumada gostermedim bugun test alip yapsam cikarmi sizce biseyler hala umutluyum ama bilmiorum ya...

merhaba hanimlar merhaba hanimlar 30 ocak adet tarihim ama henuz daha birsey yok 8 gun once kan degerim 1.00 cikti doktorumada gostermedim bugun test alip yapsam cikarmi sizce biseyler hala umutluyum ama bilmiorum ya...

Testi çok erken yaptırmışsın.Şimdi yaptırırsan varsa çıkar.Allah gönlüne göre versin.

merhaba kızlar......30 aralıkta adet oldum en son hala bekliyorum duzensiz benım adetim ama ay içinde mutlaka olurdu.......kasık bacak ve bel ağrılarım var....kan testi yaptırdım pazar günü koca bir 0..........yanılma payı var mıdır 1 haftalık veya 2 haftalık hamile olabılırmıyım acaba..........

mrb arkadaslar çok uzun suredır takıp edıyorum sıteyı ve yardımlasmanıza bayılıyorum lutfen banada yardım edın 2.5 yıllıkevlıyım hiç çocuk dusunmezken anıden bır dusunceyle deneme yapmaya karar verdık ovulasyon dönemımı hesapladım 9 ocak regl ılk gunumdu ve ilişki gunlerım 22 24 27 ama meraktan bugun kan testı yaptırdım sonuç <2.00 çıktı hamıle degılsın dedı daha regl dönemımede 9 gun var acaba sonuç değişirmıkı ayrıca ovulasyon tarıhını tam hesaplayamadımmı acaba dıye yarın ovulasyon test kıtlerınden alıcam off ne zor seymış ya keşke önceden ısteseydım (( lutfen banada yardım edın (

Merhaba arkadaşlar.Adet düzenimi sizinle paylaşıyorum.Kasım ayı 26 Aralık 27 Ocak da henüz hastalanmadım.Bugün ayın Şubat 1 i Kaç gün gecikmiş oluyorum? Dün kan testi yaptırdım sonucum Beta-hCG 0.1587 mIU/mL (N) Negatif çıktı yani.Ama hala hastalanmadım.Kan testinde henüz çıkmamış olabilirmi erkenmi test yaptırdım? Sizde ne yapmalıyım? Ne olur düşüncelerinizi benimle paylaşın.

Kızlar benim son adetimin ilk günü 12 ocaktı, hiçbir belirti yok muhtemelen gebelikte yok ve muhtemelen hayal kırıklığı yaşayacam ama ben çok istiyorum çok dua ediyorum olsun diye bakalım, adetimin geçmesini bekliyorum çok zor tutuyorum kendimi şimdi gidip kan testi yaptırmamak için, yaptırsam çıkmaz dimi??

Adet Gecikmesi
Merhaba arkadaşlar.Adet düzenimi sizinle paylaşıyorum.Kasım ayı 26 Aralık 27 Ocak da henüz hastalanmadım.Bugün ayın Şubat 1 i Kaç gün gecikmiş oluyorum? Dün kan testi yaptırdım sonucum Beta-hCG 0.1587 mIU/mL (N) Negatif çıktı yani.Ama hala hastalanmadım.Kan testinde henüz çıkmamış olabilirmi erkenmi test yaptırdım? Sizde ne yapmalıyım? Ne olur düşüncelerinizi benimle paylaşın.

mrb arkadaşlar ben 8 haftalık hamileyim 5 gün öncesi şakır şakır kanamam olmuştu hemen doktoruma gittik orda 5 gün yattım hergün sürekli iğne vurdular 2 gün devam etti ondan sonra kanamam kesildi doktor ultrosonla baktı bebeğin sağlıklı dedi düşük tehlikesi yaşıyorsun demişti 5 tane iğne daha verdi evde vuruluyorum onlarıda ilişkiyi yasakladı bol bol istirat et dedi kahverengi akıntın olabilir dedi bnm kahverengi çok sık olmasada kahverengi akıntım geliyor ben çok korkuyorum böyle yaşayan varmı acaba biri lütfen içimi rahatlatsınnn

Son düzenleme:
merhaba jerfi35 senin yazdığını okudumda kan değerinle ilgili benimde sat 14 aralıktı 18 ocakta gittim idrara göre laboratuvarda kesin hamilesin dediler kanda değerim 0,7 çıktı. nasıl olmuştur sence bu?

bdeniz öncelikle netim olmadığı için mjını şimdi gördüm.Kan değerin0.7 çıktıysa sana nasıl kesin bi cvp verebilirler.tabiki inşallah hamilesindir ancak labaratuarda çalışanların bukadar kesin bi cvp vermeleri bana saçma geldi.Sonradan üzülmemen için diyorum.benim sonucumda bile( 299 olan) sizce sonuç nedir diye sorduğumda hamile olabilirsin ama yinede dr.unla konuş dediler.
Testi tekrarlamış olmalısın herhalde.Noldu bi gelişme varmı cnm?

Kızlar fikirlerinizi merak ediyorum keyifsizim açıkcası.Sat 25 aralık 34 günde bir adet oluyorum.ilk defa aralık ayında reglim 5 gün gecikmeli geçmişti bende ocak ayında yani batımın kaç olacagını bilmiyordum gecen ayki gecikmeden dolayı internette hesaplayı kullanarak 27 ocak olarak belirledim.
1 şubat 2012 tarihinde adet 6 gün geçtiğinde değerim 178 çıktı.Bana değer çok düşük geldi biraz moral olarak iyi degilim.Sizce olabilecek şeyler nelerdir? Normalmiki bu değer?

slm aynı durumdan bende muzdaribim.son reglim 31 aralık ve hala olmadım normalde her ay düzenlidir 29.30 günde olurum bugün 2 şubat ama hala tık yok bütün hamilelik ve regli belirtilerini yaşıyorum bu ikinci gebeliğim olucak ilkinden biliyorum.31 ocakta kan yaptırdım kanda negatif dediler telefonla öğrendim çünkü.kaç çıktı değerim bilmiyorum ama hala reglide olmadım 2 gündür göğüslerim çok şişti ve ağrımaya başladı.acaba geç döllenme olabilirmi diye düşünüyorum .dr şehirdışında 8 ocakta gelicekmiş.o güne kadar regli olmazsam hemen dr gidicem.

tam regli günde kan yaptırıp negatif çıkan ve sonrasında kanda pozitif çıkan varmı aranızda ???karıışık oldu biraz ama :)

selam canım demek ki burdasın
Doktorunla konuştun mu bu konuyu değerim böyle dedin mi? Bi de iki gün sonra tekrarlaman gerekiyor kan testini 2 katına çıkması gerekiyor belki geç döllenme olmuştur o yüzden anca yükseliyordur beta hcg değerin canım olabilir hemen kötü şeyler getirme aklına

Canım sizleri olumsuz etkilemek istemedim zaten muallakta gibi.şu an tek temennim geç döllenme olmuş olması.Henüz doktora gitmedim kan testimi tekrarlayacağım umarım meleğim benimledir.Topiğe güzel haberlerimle gelicem inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…