hayırlı olsun arkadaşom darısı bize inşallah:) kese en erken 1500 ken gözüküyormuş pazartesi 2000leri geçer kesen kesin gözükür umarım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
merhaba hanimlar merhaba hanimlar 30 ocak adet tarihim ama henuz daha birsey yok 8 gun once kan degerim 1.00 cikti doktorumada gostermedim bugun test alip yapsam cikarmi sizce biseyler hala umutluyum ama bilmiorum ya...
kızlar aşılamamın 11.günü ve kan degerim 1.20 yani
kocaman bi negatif....
kızlar sizce erkenmi
İkiz olabilir Allah gönlüne göre versin inşallah
merhaba jerfi35 senin yazdığını okudumda kan değerinle ilgili benimde sat 14 aralıktı 18 ocakta gittim idrara göre laboratuvarda kesin hamilesin dediler kanda değerim 0,7 çıktı. nasıl olmuştur sence bu?
Adet Gecikmesi
Merhaba arkadaşlar.Adet düzenimi sizinle paylaşıyorum.Kasım ayı 26 Aralık 27 Ocak da henüz hastalanmadım.Bugün ayın Şubat 1 i Kaç gün gecikmiş oluyorum? Dün kan testi yaptırdım sonucum Beta-hCG 0.1587 mIU/mL (N) Negatif çıktı yani.Ama hala hastalanmadım.Kan testinde henüz çıkmamış olabilirmi erkenmi test yaptırdım? Sizde ne yapmalıyım? Ne olur düşüncelerinizi benimle paylaşın.
Kızlar fikirlerinizi merak ediyorum keyifsizim açıkcası.Sat 25 aralık 34 günde bir adet oluyorum.ilk defa aralık ayında reglim 5 gün gecikmeli geçmişti bende ocak ayında yani batımın kaç olacagını bilmiyordum gecen ayki gecikmeden dolayı internette hesaplayı kullanarak 27 ocak olarak belirledim.
1 şubat 2012 tarihinde adet 6 gün geçtiğinde değerim 178 çıktı.Bana değer çok düşük geldi biraz moral olarak iyi degilim.Sizce olabilecek şeyler nelerdir? Normalmiki bu değer?
selam canım demek ki burdasın
Doktorunla konuştun mu bu konuyu değerim böyle dedin mi? Bi de iki gün sonra tekrarlaman gerekiyor kan testini 2 katına çıkması gerekiyor belki geç döllenme olmuştur o yüzden anca yükseliyordur beta hcg değerin canım olabilir hemen kötü şeyler getirme aklına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?