Canım sizleri olumsuz etkilemek istemedim zaten muallakta gibi.şu an tek temennim geç döllenme olmuş olması.Henüz doktora gitmedim kan testimi tekrarlayacağım umarım meleğim benimledir.Topiğe güzel haberlerimle gelicem inş...
canım benım 1209 du dün gittim keseciği gördük. senin kesinlikle görünür artık. sağlıkla kucağına al...
canım ultrosonlamı göründü?? ben ultrosonda görünürmü diye çok merak ediyorum. başka şekilde muayene olmak istemediğim için bekliyorumda..
canım 20 sene diyosun .bu süre içerisinde herhangi bir tedavi veya çalışma bunlar önemli ..
Ayrıca doktorun biyokimyasal gebelik demiş,doktorunla görüşmende fayda var bu konuda..
Beta hcg değerine gelince; inanki bu değer herkeste değişebiliyor..ben adet günümde yaptırmıştım 822 çıkmıştı.. Arkadaşım adetin 5 gün geçe yaptırdı 400 civarında çıkmıştı.. Yani bu değer döllenmeye ve kişiye göre değişiyo bence..
Rahat ol inşallah normal ve sağlıklı bir gebeliğin vardır canım
arkadaşlar aranızda kromozom testi yaptırıp bunun sonucunda hamile kalanınız var mı? benim tekrarlayan düşüklerimden sonra doktor hem bana hem eşime kromozom testi yaptırmamızı söyledi..nasıl yapılır? sonuçları nasıl olur? buna benzer bi çok soru var aklımda? bebek sahibi olmak istiyorum artık bende..ne gerekiyorsa yapacağım..
arkadaşlar ben ocagın 27 sinde adet olmam gerekiyordu.olmadım ve 31 de kandan test yaptırdım.98.77çıktı.ve doktorum 3 gün sonra tekrarlamamız gerekli dedi.4 şubat cumartesi kan testi yaptırdım ve sonucum 398.6 çıktı.doktorum normal dedi.bu çarşamba ultrasyondan bakılacak ama ben hep korkuyorum hadi kesede görünmesse diye... 4 yıllık evliyim bu benim ilk gebeligim olacak allahım izin verirse bana yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
mrb arkadaslar çok uzun suredır takıp edıyorum sıteyı ve yardımlasmanıza bayılıyorum lutfen banada yardım edın 2.5 yıllıkevlıyım hiç çocuk dusunmezken anıden bır dusunceyle deneme yapmaya karar verdık ovulasyon dönemımı hesapladım 9 ocak regl ılk gunumdu ve ilişki gunlerım 22 24 27 ama meraktan bugun kan testı yaptırdım sonuç <2.00 çıktı hamıle degılsın dedı daha regl dönemımede 9 gun var acaba sonuç değişirmıkı ayrıca ovulasyon tarıhını tam hesaplayamadımmı acaba dıye yarın ovulasyon test kıtlerınden alıcam off ne zor seymış ya keşke önceden ısteseydım(( lutfen banada yardım edın (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?