Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Canım sen yarın bir kan tahlili daha yaptır ve doktorunu ara mutlaka burda sana ancak tavsiye verebiliriz en doğrusunu doktorun söyler. İnşallah güzel haberler vereceksin Meleklerimiz Allaha emanet olsunlar

slm arkadaşlar dün adet görmem gerekiyodu ama olmadım bnde evde yapılanlardan bi gebelik testi aldım ve yaptım sonuç pozitif çıktı emin olmak için kan testi yaptırmaya gittim değerim 137,40 çıktı byu normal bi değermi test sonucunu veren doktor daha çok küçük 15 günlük falan dedi görüşlerinizi bekliyorum

merhaba arkadaşlar. ben 19 ocakta doktora gittim kan tahlilime göre hamileyim ve beta hcg 1102,53. doktora gideli tam 2 hafta oldu. o zaman ultrosonda görünmüyordu. şimdi ultrosonda görünecek kadar büyümüşmüdür sizce?? lütfen cevap

canım benım 1209 du dün gittim keseciği gördük. senin kesinlikle görünür artık. sağlıkla kucağına al...

mrb arkadaşlar ben 8 haftalık hamileyim 5 gün öncesi şakır şakır kanamam olmuştu hemen doktoruma gittik orda 5 gün yattım hergün sürekli iğne vurdular 2 gün devam etti ondan sonra kanamam kesildi doktor ultrosonla baktı bebeğin sağlıklı dedi düşük tehlikesi yaşıyorsun demişti 5 tane iğne daha verdi evde vuruluyorum onlarıda ilişkiyi yasakladı bol bol istirat et dedi kahverengi akıntın olabilir dedi bnm kahverengi çok sık olmasada kahverengi akıntım geliyor ben çok korkuyorum böyle yaşayan varmı acaba biri lütfen içimi rahatlatsınnn.....

selamlar arkadaşlar... ben hamileliğimi bugun öğrendim. tam 4 haftalık hamileyim. sonucum 680 cıktı kan testinde. kese ne zaman görünür acaba?? doktor haftaya perşembe gel dedi ama ben merak ediyorum bu degerler normal deil mi?? hersey yolunda dedi bana doktor ama bır sorayım buradakı hamişlere dedm =)

canım ultrosonlamı göründü?? ben ultrosonda görünürmü diye çok merak ediyorum. başka şekilde muayene olmak istemediğim için bekliyorumda..

evet canım ultrasonla baktı önce karından, daha sonra da alttan bakalım mı dedi olur dedim bende gördük. ama senın kesin karından görünür artık için ferah olsun..

üyeliğimi bugün gerçekleştirdim bende :)) 27 sinde beta hcg testinde 112 çıktı 2 haftalık gebelik göründü ama normalde adet döneminin ilk gününden itibaren sayıldığından 5 hafta 6 günlük :) ultrasonda gözükmedi bebeğim kanda belli oldu salı günü randevum var eşimle sabırsızlıkla bekliyoruz :)))

822 cıktıgında ıkız bebekmıydı bılgınızı alabılırmıyım

arkadaşlar yeni üyeyim
epeydir önceki gebeliğimden beri sizleri okuyorum devam etmedi düştü bebiş
3 ay geçti üstünden sanırım yine hamileyim
adet siklusum 31-32 gün sürüyor benim
aet olama gereken gündeki değer 47 biraz düşük geldi bana canım sıkıldı
2 gün sonra 139
ndan 2 gün sonra 430 geldi sizce iyi mi çok mu düşük ya 2 gün onra tekrar gönderip doktoruma gidicem
telefonda endişelenme normal değerlerin dedi ama işte bir tane kaybedince insan bi türlü rahat olamıyo

arkadaşlar aranızda kromozom testi yaptırıp bunun sonucunda hamile kalanınız var mı? benim tekrarlayan düşüklerimden sonra doktor hem bana hem eşime kromozom testi yaptırmamızı söyledi..nasıl yapılır? sonuçları nasıl olur? buna benzer bi çok soru var aklımda? bebek sahibi olmak istiyorum artık bende..ne gerekiyorsa yapacağım..

canım ben daha yeni yaptırdım çok basit sadece senden ve eşinden kan alıcaklar ben cerrahpaşa tıp fakültesinde yaptırdım onun için gidip kan almak sonucun çıkması 4 ay sürdü. bnmde kimyasal gebeliklerim vardı kanda pıhtılaşma çıktı doktor kendi zaten bu testide yaptırıcak istanbuldamısın?

arkadaşlar ben ocagın 27 sinde adet olmam gerekiyordu.olmadım ve 31 de kandan test yaptırdım.98.77çıktı.ve doktorum 3 gün sonra tekrarlamamız gerekli dedi.4 şubat cumartesi kan testi yaptırdım ve sonucum 398.6 çıktı.doktorum normal dedi.bu çarşamba ultrasyondan bakılacak ama ben hep korkuyorum hadi kesede görünmesse diye... 4 yıllık evliyim bu benim ilk gebeligim olacak allahım izin verirse bana yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

canım değerin güzel yükselmiş
hayırlı olsun bebişin
çarşamba da keseyi görürsün kesin
darısı benm başıma ve isteyenlerin başına
sağlıkla kucağına alırsın inşallah
bu arada kaçıncı denemendi?

5 altı negatif sayılır ama çok erken yaptırmışsın..
ayrıca ilk denemenmiş bu kadar çok kafaya takma
adetin geçtikten sonra tekrardan test verirsin...

Merhabalar,
Yaklaşık iki hafta önce gebelik testi yaptırdım ve ilk Beta hcg 45 sonraki 62 sonraki 532 sonraki geçen hafta salı günü 1562 çıktı. Yine geçen hafta perşembe günü gebelik kesesi ultrasonda görüntü üstten bakıldığında. Bu hafta doktorum bebeğin kalp atışlarını duyabiliriz dedi. Dün gittiğimde gebelik kesesi ultrasonda hem üstten hem alttan muayenede görünmedi. baska bır doktora gittim. Onda da her iki muayenede görünmedi ancak beta hcg değerime baktıgında dun 12234 cıktı. Progesteron sonucum henuz cıkmadı? sızce bebeğime birşey olmus mudur? cok korkuyorum yaklasık 3 ay once bir düşük yaptım. ve bu ıkıncı hamılelıgım. 20 aralık son adet tarihim. Yardımcı olursanız sevinirim.. içim içime sıgmıyor..

Merhaba arkadaşlar benim ara kasık ağrılarım ve akıntım oluyordu ve ben hamile olma ihtimalini hiç veremiyordum bu belirtilere göre fakat bu hafta içinde hastalanmam gerikiyor ve ara ara adet sancısı çekiyorum dün akşam çok silinik bir damla kan geldi hastalancam sandım fakat sabah kalktığımda hastalanmamışım test aldım daha verimli sonuç vermesi için yarın sabah yapıcam sizce hamilemiyimdir lütfen bana yardımcı olurmusunuz.....inş. Hamileyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…