arkadaslar bugun kan testi yaptırdım adetime 6-7gun var bhcg degeri7,50 cıktı ama kesın bısey soylemedıler keske yaptırmasaydım dıyorum ama kasıklarında ve belımde agrılarım var 3-4gundur sızce ıhtımal var mı stres yapmayayım dıyorum ama olmuyor(
canım ben daha yeni yaptırdım çok basit sadece senden ve eşinden kan alıcaklar ben cerrahpaşa tıp fakültesinde yaptırdım onun için gidip kan almak sonucun çıkması 4 ay sürdü. bnmde kimyasal gebeliklerim vardı kanda pıhtılaşma çıktı doktor kendi zaten bu testide yaptırıcak istanbuldamısın?
bence hamilesinnnnnnnnnnn tebrik ederim
5 altı negatif sayılır ama çok erken yaptırmışsın..
ayrıca ilk denemenmiş bu kadar çok kafaya takma
adetin geçtikten sonra tekrardan test verirsin...
mrb arkadaşlar ben 8 haftalık hamileyim 5 gün öncesi şakır şakır kanamam olmuştu hemen doktoruma gittik orda 5 gün yattım hergün sürekli iğne vurdular 2 gün devam etti ondan sonra kanamam kesildi doktor ultrosonla baktı bebeğin sağlıklı dedi düşük tehlikesi yaşıyorsun demişti 5 tane iğne daha verdi evde vuruluyorum onlarıda ilişkiyi yasakladı bol bol istirat et dedi kahverengi akıntın olabilir dedi bnm kahverengi çok sık olmasada kahverengi akıntım geliyor ben çok korkuyorum böyle yaşayan varmı acaba biri lütfen içimi rahatlatsınnn.....
Çok geçmiş olsun. Seninle hemen hemen aynı hamile kaldık. Dinlen moralini bozma dua et bebişine:)
ben öyle yapıyorum...
arkadaslar bugun kan testi yaptırdım adetime 6-7gun var bhcg degeri7,50 cıktı ama kesın bısey soylemedıler keske yaptırmasaydım dıyorum ama kasıklarında ve belımde agrılarım var 3-4gundur sızce ıhtımal var mı stres yapmayayım dıyorum ama olmuyor(
canım ben ilk düşüğümden sonra genetik test yaptırdım ve sadece kanda pıhtılaşma çıktı okadar..şimdi yapılacak olanlar kromozom sayımı mı neymiş şimdi eşimde bende onu yaptırıcaz sanırım
..ben istanbulda değilim bursa'nın mustafakemalpaşa ilçesindeyim..bu arada hacettepede bi doktor buldum sorunlu gebeliklerde türkiyede 1 numara ama malesef randevu almıyo adam..çok yalvardım sekreterine ama doktor bey hasta almıyo artık dediyani ankaraya gitmeyi bile göze aldım..şu testleri bi yaptırayım bi sonuçlar çıksında ondan sonra hemen çok iyi bi riskli gebelik uzmanı bulmam gerek..offffffffff ne zormuş bu olaylar canım yaaaa...hiç ümidim kalmadı aslında biliyor musun..sanki asla anne olamayacakmışım sanki boşuna çırpınıyomuşum gibi...
öyle düşünme herşeyde bir hayır vardır . Rabbim meleklerimizi göndericeği zamanı biliyor. belki bizim sınavımızda bu asla ümitsiziğe düşme bende 7 senedir bekliyorum 2 kere kimyasal gebelik yaşadığım anlaşıldı oda ben hissedipte test yaptırdığım için eğer test yaptırmasaydım anlaşılmazdı çünkü adetim 1 gün gecikerek geldii.. sen ne zamandır istiyosun ? bizim o sayımda yapıldı işte normal çıktı. bizdede bi sorun bulunmuyo ama kısmet işte..
cnm geç döllenme olabilir değere göre hamilesin inş hamileliğin devam eder benm kimyasal gebeliğim olmuştu bundan önce adetm geçmeden yaptırmıştım kan testini 27 çıktı doktor 2 gn sonra gel dedi 18e düştü kimyasal gebelkmiş inş senin değildir cnm
ben işte geçenlerde 4.yılımıza girdik evliliğimizde..2 kere düşüğüm ve 1 ölü doğumum oldu..düşüklerimin biri 4 haftalık biri 10 haftalıktı..rabbim,yüce rabbim artık göndersin bebeklerimizi..kaç tane çocuk kaybettik..yeterli değil mi? bu bizim sınavımız bende böyle düşünüyorum..birgün inşallah bu sınavıda vereceğiz ve bitecek..ama arkadaşım biliyor musun ben çok yoruldum..o kadar güçlü bir yapım vardı ki şimdi neredeyse çöktüm..takatim kalmadı..umut bile edemiyorum..bize de yazık değil mi? asla isyan etmek istemem çok korkarım bundan ama içimden geçenler böyle..((
Herkese merhaba,
Ben aranıza yeni katıldım. Ben de bebek sahibi olmak istiyorum. 4 aydır hamile kalmaya uğraşyorum. Bu ay büyük dğeişiklikler hissettim, reglimde şuan 10 gün gecikti ama. idrar testinde ikinci çizgi bir türlü gözukmuyor. Hamilelik belirtileri de yaşıyorum. sizce kan testi yapmalı mıyım hemen? Negatif cıkarsa çok üzülüyorum bu yüzden bilemedim. Gitderseni hemen çıkıcam :) Bir de adeti 10 gün gecikip hala idrar testinde çıkmayan biri var mı?
Herkese merhaba,
Ben aranıza yeni katıldım. Ben de bebek sahibi olmak istiyorum. 4 aydır hamile kalmaya uğraşyorum. Bu ay büyük dğeişiklikler hissettim, reglimde şuan 10 gün gecikti ama. idrar testinde ikinci çizgi bir türlü gözukmuyor. Hamilelik belirtileri de yaşıyorum. sizce kan testi yapmalı mıyım hemen? Negatif cıkarsa çok üzülüyorum bu yüzden bilemedim. Gitderseni hemen çıkıcam :) Bir de adeti 10 gün gecikip hala idrar testinde çıkmayan biri var mı?
herkese merhabalar benim en son adetim 9 ocaktı dün kan testim çıktı 174 sizce düşük mü bide kaç haftalık hamileyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?