Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

arkadaslar bugun kan testi yaptırdım adetime 6-7gun var bhcg degeri7,50 cıktı ama kesın bısey soylemedıler keske yaptırmasaydım dıyorum ama kasıklarında ve belımde agrılarım var 3-4gundur sızce ıhtımal var mı stres yapmayayım dıyorum ama olmuyor(

bence hamilesinnnnnnnnnnn tebrik ederim

canım ben ilk düşüğümden sonra genetik test yaptırdım ve sadece kanda pıhtılaşma çıktı okadar..şimdi yapılacak olanlar kromozom sayımı mı neymiş şimdi eşimde bende onu yaptırıcaz sanırım
..ben istanbulda değilim bursa'nın mustafakemalpaşa ilçesindeyim..bu arada hacettepede bi doktor buldum sorunlu gebeliklerde türkiyede 1 numara ama malesef randevu almıyo adam..çok yalvardım sekreterine ama doktor bey hasta almıyo artık dedi yani ankaraya gitmeyi bile göze aldım..şu testleri bi yaptırayım bi sonuçlar çıksında ondan sonra hemen çok iyi bi riskli gebelik uzmanı bulmam gerek..offffffffff ne zormuş bu olaylar canım yaaaa...hiç ümidim kalmadı aslında biliyor musun..sanki asla anne olamayacakmışım sanki boşuna çırpınıyomuşum gibi...

5 altı negatif sayılır ama çok erken yaptırmışsın..
ayrıca ilk denemenmiş bu kadar çok kafaya takma
adetin geçtikten sonra tekrardan test verirsin...

çok tşk ederım cvp için bıkac gun bekleyıp adetım gectıkten sonra tekrar yaptırayım o zmn inş pozitif çıkar ((

Herkese merhaba,

Henüz yeniyim ve ilk mesajım, bir konuda sizlere danışmak istiyorum
çok düzenli adet görmekteyim ve bu ay 1 gün gecikti. Dayanamayıp eczaneden test aldım negatif çıktı
testi erken yapmış olabilir miyim sizce? yanılma payı olabilir mi testin?

çook istiyorum anne olmak, Allah herkesin gönlüne göre versin

Çok geçmiş olsun. Seninle hemen hemen aynı hamile kaldık. Dinlen moralini bozma dua et bebişine:)
ben öyle yapıyorum...

Çok geçmiş olsun. Seninle hemen hemen aynı hamile kaldık. Dinlen moralini bozma dua et bebişine:)
ben öyle yapıyorum...

çok tşk ederm cnm sürekli olarak yatıyorum yarın doktorla randevum var çok heycnlıyım senindemi 8 haftalık doktor bebeğin gelişimi güzel dedi ama çok bulantı kusma var inş geçer yaa

cnm geç döllenme olabilir değere göre hamilesin inş hamileliğin devam eder benm kimyasal gebeliğim olmuştu bundan önce adetm geçmeden yaptırmıştım kan testini 27 çıktı doktor 2 gn sonra gel dedi 18e düştü kimyasal gebelkmiş inş senin değildir cnm

öyle düşünme herşeyde bir hayır vardır . Rabbim meleklerimizi göndericeği zamanı biliyor. belki bizim sınavımızda bu asla ümitsiziğe düşme bende 7 senedir bekliyorum 2 kere kimyasal gebelik yaşadığım anlaşıldı oda ben hissedipte test yaptırdığım için eğer test yaptırmasaydım anlaşılmazdı çünkü adetim 1 gün gecikerek geldii.. sen ne zamandır istiyosun ? bizim o sayımda yapıldı işte normal çıktı. bizdede bi sorun bulunmuyo ama kısmet işte..

ben işte geçenlerde 4.yılımıza girdik evliliğimizde..2 kere düşüğüm ve 1 ölü doğumum oldu..düşüklerimin biri 4 haftalık biri 10 haftalıktı..rabbim,yüce rabbim artık göndersin bebeklerimizi..kaç tane çocuk kaybettik..yeterli değil mi? bu bizim sınavımız bende böyle düşünüyorum..birgün inşallah bu sınavıda vereceğiz ve bitecek..ama arkadaşım biliyor musun ben çok yoruldum..o kadar güçlü bir yapım vardı ki şimdi neredeyse çöktüm..takatim kalmadı..umut bile edemiyorum..bize de yazık değil mi? asla isyan etmek istemem çok korkarım bundan ama içimden geçenler böyle..((

elif Allah biliyor ya icimi insallah hayırlısı olsun benim ilk tecrubem olacak daha once hıc denememıstık bebek ıcın ama ınanılmaz sıddetli kasık agrılarım var 2 gecedir uyuyamıyorum nerdeyse saga donsem batıyor sola donsem batıyor pismanda oldum test yaptırdıgımahayırlısı bekleyegım artık adetıme daha 5gun var kımyasal gebelıgın bellı bir sebebei varmı peki yoksa dogal mı birde ayaklarıma sureklı sıcak su koyuyorum agrım azalsın dıye zararı varmıdır acaba

anladım senn gene kolay hamile kalman var bak şükret ben 7 senede toplam 2 gebelik öğrendim buda garip zor hamile kalıyorum umut her zaman vardır öyle düşünme haklısın bende çok bunalıyorum özellikle cocuk sorucaklarını bildiğim bu konuların acılcagı yerlerden uzak duruyorum sende öyle yap seni mutsuz huzursuz ediyorlarsa bırak görüşme..

1 belki 2 haftalık hamilesin B-HCG değeri gebeliğin tam haftasını belirlenmesinde kullanılmaz ultrasyon muayenesinde belli olur.

Herkese merhaba,
Ben aranıza yeni katıldım. Ben de bebek sahibi olmak istiyorum. 4 aydır hamile kalmaya uğraşyorum. Bu ay büyük dğeişiklikler hissettim, reglimde şuan 10 gün gecikti ama. idrar testinde ikinci çizgi bir türlü gözukmuyor. Hamilelik belirtileri de yaşıyorum. sizce kan testi yapmalı mıyım hemen? Negatif cıkarsa çok üzülüyorum bu yüzden bilemedim. Gitderseni hemen çıkıcam :) Bir de adeti 10 gün gecikip hala idrar testinde çıkmayan biri var mı?

ne bekliyosun halaa koşa koşa gittt hayırlı haberle gel inşallah :)

İdrarda HCG hormonu 15 güne kadar çıkmayabilir. En mantıklısı test yaptırman o zaman kesin sonuç alırsın beklemene gerek kalmaz bir Laborant olarak benm önerim bu :)

Arkadaşlar mrb öncelikle uzulmeyın sabredın demek ıstıyorum çunku benım son adet gunum 9 ocaktı adetıme 10 gun kala meraktan duramayıp kan testı yaptırdım fakat 2 den kuçuk kesınlıkle hamıle olamazsın dedı ama bekledım adetım gecınce tekrar içimde bi umutla kan testı yaptırdım degerım 188,02 çıktı 3 haftalık hamıleymışım demem o ki sabredın uzulmeyın hemen çıkmayabılıo bırbırınızı kötu yönde etkılemeyın en kesın sonuç adet gecıkmesı oldugunda çıkıyor ıdrar testındede çok sılık dahi çıksa kesınlıkle hamılesınızdır ınş butun bekleyenlere bebiş diliyorum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…