kızlar bi yardım edın dun evde test yaptım sılık cızgı cıktı bugun doktora gıttım kese gorunmedı adetımıde 1 hafta gectı kan testı yaptırdım 0 432 cıktı doktor 2 haftalık kadar dedı carsamba tekrar gel dedı sızce dusukmu bu rakam
benımde son reglı donemım 9 ocak pazartesı kan testı yaptırdım 147,17 çıktı bugun yıne gıttım kan testı ıstemedı fakat kesem gözuktu senınle aynıyız
2 gün önce 174 olab beta bugün 333 çıktı artış az mı neden böyle aydınlatabilir misiniz ilk gebeliğim benim yardımcı olun lütfen
çok tşk ederm cnm sürekli olarak yatıyorum yarın doktorla randevum var çok heycnlıyım senindemi 8 haftalık doktor bebeğin gelişimi güzel dedi ama çok bulantı kusma var inş geçer yaa[/QUOTE
Canım benim 10 şubat itibareyile 9 hafta +3 gün olarak görünüyor. En son doktorumuzuza 8 haftalıkken gittik. Kan ve idrar testi yapıldı. Sonuçlar normal çıktı. Ama bir süpriz oldu. Tek yumurta ikizlerim olacağını öğrendim. Riskli biraz tek yumurta ikizleri çift yumurtaya göre. şimdi stresim 2 katına çıktı. Dua ediyroum başka elimden birşey gelmiyor. Ben de de kusma, bulantı yok, aşerme yok. Progestan ve folik asit e devam dediler. 27 şubatta randevuuz 4 gözle bekliyorum. Alalh hepimize yardım etsin güzel haberler verelim inş.
Arkadaşlar bugün adetime 5 gün varken dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç 0.8 çıktı bu negatif olduğunu gösteriyor ama daha sonra artma ihtimali var mı bu durumu yaşayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim sizce umut var mı?
merhaba kızlar. ben adetim 3 gün kala test yaptım silik çizgiyi görünce ertesi gün 6 ocakta dr gittik 27.46 çıktı doktor çok yeni bir gebelik dedi 8 ocak yani muhtemel adet tarihimde çok hafif açık pembe lekelenmem olunca korkudan yine gittim ve değerim 9 ocakta 89.56 olmuştu lekelnmem ertesi gün geçti fakat iki gündür sanki adet olcakmışım gibi kasıklarım ağrıyor ve dr pazartesi gel dış gebelikmi falan anlarız sıkıntı yoksa p.tesi gelirsin keseyi görürüz dedi. daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için yine aynısı olur diye çok korkuyorum normalmi bu atış rahat olmak için bugün ölçtürmedim dr um gerek yok dedi
merhaba kızlar. ben adetim 3 gün kala test yaptım silik çizgiyi görünce ertesi gün 6 ocakta dr gittik 27.46 çıktı doktor çok yeni bir gebelik dedi 8 ocak yani muhtemel adet tarihimde çok hafif açık pembe lekelenmem olunca korkudan yine gittim ve değerim 9 ocakta 89.56 olmuştu lekelnmem ertesi gün geçti fakat iki gündür sanki adet olcakmışım gibi kasıklarım ağrıyor ve dr pazartesi gel dış gebelikmi falan anlarız sıkıntı yoksa p.tesi gelirsin keseyi görürüz dedi. daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için yine aynısı olur diye çok korkuyorum normalmi bu atış rahat olmak için bugün ölçtürmedim dr um gerek yok dedi
bu arada adete göre 4+3 oluyorum ama bana sorarsanız 3 haftalık yani daha öncesinde eşim yanımda değildi:)
canım degerin gayet güzel artmış bende kimyasal gebelik gecirdim bildiğim kadarıyla kimyasal gebelikte deger yerinde sayar hatta düşer ve düşükle sonuçlanır gebelik senın değerin şu an gayet güzel inş. öyle devam eder ayrıca bir kere kimyasal oldu diye yıne öyle olacak diye bişey yok
teşekkür ederim tosti ama diğerinden dolayı çok etkilendim onda adet oluyorum sanmıştım kanamamla öğrendim ama değerim 1 hafta boyunca hep arttı sonra düşmeye başlamıştı lekeyi görünce yine öyle olacak diye korktum ama hemen kesildi belkide yerleşme kanaması dedikleri şeydir umarım hayılı haberler alırız yine. sen neler yapıyorsun şuan durumun nedir bebiş varmı yada beklenen bir durum inşallah
canım ben 2 bebek kaybettim ilki 11 haftalıktı kalbi durdu 2. kimyasal gebelik oldu şimdi 3. bebege hamıleyim 29. haftadayız kızım olacak nasipse benimde bu hamıleliğimde 5 günüm gecerken kahverengi lekelenmem olmuştu ben adet oluyorum sanmıştım meyerse yerleşme kanamasıymış tahlil yapmıştım degerim 459 cıkmıştı yanılmıyorsam sonra birkaç kezde pembemsi lekelenmem oldu ve gecti lekelenmeler oluyor anlayacagın sen dokturuna git ihmal etme ama pozitif düşünki pozitif olsun
haftaya 5+3 falan olacaksın en fazla görülmeyebilir görünmezse üzülme benimde biraz gec görülmüştü çünkü
canım seni üzmek istemem ama adete 1 hafta kala gebelik varsa eyer düşük bir degerde olsa cıkıyor hamıle oldugunu sanmıyorum
çok tşk ederm cnm sürekli olarak yatıyorum yarın doktorla randevum var çok heycnlıyım senindemi 8 haftalık doktor bebeğin gelişimi güzel dedi ama çok bulantı kusma var inş geçer yaa[/QUOTE
Canım benim 10 şubat itibareyile 9 hafta +3 gün olarak görünüyor. En son doktorumuzuza 8 haftalıkken gittik. Kan ve idrar testi yapıldı. Sonuçlar normal çıktı. Ama bir süpriz oldu. Tek yumurta ikizlerim olacağını öğrendim. Riskli biraz tek yumurta ikizleri çift yumurtaya göre. şimdi stresim 2 katına çıktı. Dua ediyroum başka elimden birşey gelmiyor. Ben de de kusma, bulantı yok, aşerme yok. Progestan ve folik asit e devam dediler. 27 şubatta randevuuz 4 gözle bekliyorum. Alalh hepimize yardım etsin güzel haberler verelim inş.
Ayyy cnm çok sevindimm :) ne güzel ALLAH inş. sağlıklı kucağına almayı nasip eder ikiz olduğu zaman daha bulantı oluyor diye biliyorum aman olmasın ya çok kötü oluyor doktor sana vitamin verdimi canm benmde randevum 20 gün sonra dün gittim 10 haftalık olmuş herkese nasip etsn inş hamileliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?