kızlar yardımcı olurmusunuz benım son adet tarıhım 4 ocak ve dun kan testı verdım 422 cıktı ama adetlerım duzensızdır o yuzden yumurtlama gunumu bılmıyorum yaklasık 35 gunde falan adet olurum degerım sızce nasıl bu ılk gebelıgım o yuzden cok tecrubesızım ve korkuyorum
cnm maşalla gayet guzel değerlerin 2 3 gunde bi 2 ye katlaması gerekli şimdi zaten adetin henuz gecikmiş yakında kese ve kalp atışıda görursunuz inşalla
Arkadaşlar bugün adetime 5 gün varken dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç 0.8 çıktı bu negatif olduğunu gösteriyor ama daha sonra artma ihtimali var mı bu durumu yaşayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim sizce umut var mı?
kizlar yorumunuza ihtiyacm var
adete 3 gun kala evdeki testte silik czgi gordum
ertesi gun yani adete 2 gun kala kana gittim
20,76 cikti, dr yoktu gosteremedim
laboratuardaki adam pozitif ckms ama deger dusuk old icin
drunzla gorusn dedi tabi gunum gectimi gecmedimi bilmeden yorum yapti
cok endiseliyim
boyle olup yukselen varmi bu cok dusuk bi degermi
yardimmm
mrb cnm bak bende 10 gun kala yaptırmıştım 2 den kuçuk çıkmıştı uzulmuştum ama bekledım regl 1 gun geçtı bı yaptırdım 188.02 çıktı o yuzden sabret kendını uzme bekle derım bende burda çok okuyup herseyı uzulmuştum ama bekle bence en dogrusu bu
kızlar idrarda negatif çıkıp kanda pozitif çıkan var mı?:44:
kızlar ben bat 10 şubatta adet olacaktım... 5 şubat günü kahverengi siyah akıntı başladı sildikçe kahve telvesi gibi geldi 3 gün akıntı devam etti sonra kesildi dahada adet olmadım.. Dün idrar testi yaptım negatifti...
Benim adetlerim cok yogun kanamalı ve kan pulcuklu olur en az 20-22 ped bitiririm...bu kez hiç birşey gelmedi sadece kahve-siyah akıntı toplasanız 1 -2 ped dolmustur...
Bu ay ablam evlendi düğün kına derken baya koşturduk ve abiye filan giydim üşüttüm tylolhot içtim 3 tane ne bileyim acaba üşütmeler filanda adeti etkiler mi ?
böyle birşey yaşayan var mı ? Bu yerleşme kanaması olabilir mi yada kist Allah korusun...
yorumlarınızı bekliyoru kardeşlerm..
selam kızlar moralim cok bozuk 6 gun once kanda bhcg 7.50ydi bekledim adetime 1 gun kala tekrar yaptırdım yani dun 2.50 cıktıve bugun kahverengi leke geldi sanırım bebecik tutunamadı degilmi hayırlısı boyleymıs dıyorum ama umitlenmedim desem yalan olur birde sizlere birsey danısacagım doktorada gıdecegım adetim bitince ama sorum su benim isim geregi dısarda yurumem ve dolasmam gerekiyor cok yurumemin bu dollenme asamasında dusuge yada bebegin tutunamamasına zararı varmıdır bebegi olacak arkadasları tebrik ediyorum Rabbim insallah saglıklı sekilde kucagınıza almayı nasip etsin bizim korunmasız ilk denememizdi o yuzden moralimi yuksek tutmaya calısıyorum ama yas 29olacak nerdeyse Rabbim hayırlısını versin bizlerede...
canım hiç bekleme kan testine git hamile olabilirsin. aynen tarif ettiğin lekelenme hamileyken bende de olmuştu. eğer hamileysen de sırt üstü ayaklarının altına yastık koyarak yat.
Ben de kan testi yaptırdım bugün internetten bakarsınız dediler ama göremiyorum telefonda sekreter 0.5 gibi bişeyler söledi.Tam anlamadım yarın gitcem ama merak ettim
hayırlısı olsun canım bende sonucu yarın akşam 18.30 da alıcam meraktan çatlıcaaaamm
ay hayırlı olsun diyince kalbim atmaya başladı.Sonuç ne demek anlıyomusun bi sölesen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?