Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

rica ederim arkadaşım yardımcı olabileceksem neden yazmayım. ne yazık ki alamadım ben düşük yaptım o lekelenmeler yüzünden. ondan dedim ki sana yat dinlen diye. boşuna ümitlenmeni ben de istemem ama geç kalmış olmandan da korkuyorum. öğrenirsin de ona göre tedbirli olursun bence.

Amin çok sağol canım inşallah sende hamılesındır ınşallah dua edıcem senın için sat kactı senın ne kadar var daha regl dönemıne buyuk bı merakla beklıcem senınle şimdı bende :))

benımde son reglı donemım 9 ocak pazartesı kan testı yaptırdım 147,17 çıktı bugun yıne gıttım kan testı ıstemedı fakat kesem gözuktu senınle aynıyız

mrb benımde sat 9 ocaktı 10 şubatta gıdıp kan testı yaptırdım 188.02 çıktı kesem gözukmez dıye boşuna doktora gıtmeyıp beklıordum subat sonuna kadar gıtsem mı acaba doktora ?

Amin çok sağol canım inşallah sende hamılesındır ınşallah dua edıcem senın için sat kactı senın ne kadar var daha regl dönemıne buyuk bı merakla beklıcem senınle şimdı bende :))

ah canım ne yazık ki 2 gün varken koşa koşa geldi benim zıkkım kırmızılar dualarım seninle ve bebişinle inşallah sağlıklı, sıhhatli hayırlısıyla alırsın kucağına Allah a emanetsiniz...

Elifilhan,
Ben de 6 haftalık hamileyken kahverengi akıntılarım oluyrodu. Doktorum progestan 100 verdi. Sabah akşam kullanıyorum tok karnına sonra kesildi. düşük önleyic olaak veriliyor bu ilaç sana vermediler mi bundan. Bnim ikiz olduğu için devam et kullanmaya dedi doktorum. Sende bir sorsaydın doktoruna...

Dediğin muhtemel bizde laboratuarda bole vakalarla çok sık karşılaşıyrz spor , aşırı yorgunluk ve agırlık kaldırma vb. cocugun düşmesine neden olablir dikkat etmelisin canm

benim galiba en buyuk sorunum surekli hareket etmem ve dolasmam oluyor birde bazen stresli oluyorum is konusunda peki benim bebecik nasıl tutunacak bu durumda yada neler yapmalıyım nasıl anlayacagım olup olmadıgını yogun calısan arkadaslar varmı yardımcı olabilecek hayırlısı olsun insan hep ümitleniyor artık annecime her adet oldugumu soyledigimde kadının morali bozuluyor ne zor ismis anne olmak

slm kızlar beni bilgilendirirseniz sevinirim ben düzenli 28 günde bir adet oluyodum en son ocak 13 oldum ve bügün 14 şubat kan testi yaptım ne gatif çıktı yarın muaneye gitcem hala şüpeliyim diyer çocugumdada geç belli etti ama doktor kan testinde 2 gün geçince belli olur dedi

arkadaslar,

sat 12 ocak ve dün kan testi yaptırdım 5,31 cıktı. 5 ve üstü hamilelik deniyor teorik olarak ama bana cok düşük gibi geldi cok umutlanmak istemiyorum.

ama şöyle de birşey var bu ay düzenim cok değişmişti, dr kontrolünde cok sıkı bi perhiz yapmak zorunda kaldım sağlık sorunları nedeniyle ve bu zaman zarfında hep 6 gün süren adetim lekenmelerle beraber 13 gün kadar sürdü. yani eski düzenime göre beklenen adetim 2 gün geçti ve değer 5 diye üzülsem mi yoksa zaten düzenim bozulmustu belki de adet tarihim geçmeden 5 çıkmıstır diye bi umut beklesem mi bilemedim.

sizce hiç ihtimal var mı???

bugün adetim gectiği icin kan tahlili yaptırdım 16 aydır bebek istiyorum.... kan genelde her ay adet gecıkmem olur her ay kan tahlılı mutlaka yaptırıyorum ve hep 0.100 cıkıyodu ama bugün yaptırdıgım 1.79 cıktı doktor2 gun sonra gel yükselirse degerın hamılesın dedı 5. olmadıgı ıcın simdilik negatif dedi acaba yükselirmi degerim çünkü ilk defa 0.100 dısında böyle bir rakam cıktı ne dıyosunuz boyle birsey yasıyan varmı lutfen cvp yazın son adet tarihim 16 ocakk

kızlar merhaba nasılsınız

benim durum biraz karısık lütfen yorumlarınızı bekliyorum

SAT 12 ocaktı ve ben her ay 28-30 günde bir adet olurum son 2 ay 30 günde bir adet oluyordum.. BATtan 5 gün önce 3 gün süren kahverengi lekelenmem oldu ve ben ovulasyon testini 20. gün yapmıstım ve pozitifti o gün çalışma oldu. Kahverengi lekelenme olunca da adetim geçtikten 3 gün sonra kan testi yaptırdım ama kanı sabah 08.00 de verdimm o gece lab. kaldı ertesi sabah büyükşehire götürüldü ve sonucum akşam 6 da 2 çıktı.. KAnın bu kadar beklemesi sonucu etkiler mi ?

Geç döllenme olabilir mi arkadaşlar lütfen yardımcı olun.. :44:

Belirtiler

Yemek yedikten sonra hafifçe mide bulantıısı
idrar rengi koyulaşması ve koku
mide kazınması ve yanması
Göğüslerin büyümesi ve renginin koyulasması
Ara ara göğüs agrısı
vajina girişinde sürekli ıslaklık
akıntı :S
Bel ağrısı :26:

Son düzenleme:
arkadaşlar bugün gebelik testi yaptırdım ve değerim 591.4 çıktı doktorum hamilesin dedi ama şukadarlık falan sdemedi bende ilk olduğu için yorum yapamıyorum sizce değer nasıl kaç haftalık adetim 2 gün gecikti

son adet tarihini yaz canım hesaplıym hayırlısı olsun bu arada tebrik ederim darısı basımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…