Ben de kan testi yaptırdım bugün internetten bakarsınız dediler ama göremiyorum telefonda sekreter 0.5 gibi bişeyler söledi.Tam anlamadım yarın gitcem ama merak ettim
0.5 eğer dogruysa gebelik yok demek
Zaten spiral varda 6.5 sene oldu.akıntı gibi leke oluyo sadece önce gebelik testi yaptırım dedim nolur nolmaz diyede.
spiralle mi korunuyorsunuz cocuk dusunmuyormusunuz
tatlım cevapladıgın için teşekkürler sen bebğini kucagına aldın mı inşAllahcanım hiç halim yok midem yanıyor iştahsızım kokulu idrar olusuyor başım belim agrıyor ümitlenmek istemiyorum
çalısıyorum tatlım ayakta durmaya calısıyorum Allahım hepimizin gönlünce nasip etsin hayırlısıyla ...
Çok ama çok teşekkür ederim arkadaşım sayende umut oldu içimde inşallah hayal kırıklığına uğramam. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı, sıhhatli bebeğini kucağına alırsın dualarım seninle...
benımde son reglı donemım 9 ocak pazartesı kan testı yaptırdım 147,17 çıktı bugun yıne gıttım kan testı ıstemedı fakat kesem gözuktu senınle aynıyız
Amin çok sağol canım inşallah sende hamılesındır ınşallah dua edıcem senın için sat kactı senın ne kadar var daha regl dönemıne buyuk bı merakla beklıcem senınle şimdı bende :))
mrb arkadaşlar ben 8 haftalık hamileyim 5 gün öncesi şakır şakır kanamam olmuştu hemen doktoruma gittik orda 5 gün yattım hergün sürekli iğne vurdular 2 gün devam etti ondan sonra kanamam kesildi doktor ultrosonla baktı bebeğin sağlıklı dedi düşük tehlikesi yaşıyorsun demişti 5 tane iğne daha verdi evde vuruluyorum onlarıda ilişkiyi yasakladı bol bol istirat et dedi kahverengi akıntın olabilir dedi bnm kahverengi çok sık olmasada kahverengi akıntım geliyor ben çok korkuyorum böyle yaşayan varmı acaba biri lütfen içimi rahatlatsınnn
Ayyy cnm çok sevindimm :) ne güzel ALLAH inş. sağlıklı kucağına almayı nasip eder ikiz olduğu zaman daha bulantı oluyor diye biliyorum aman olmasın ya çok kötü oluyor doktor sana vitamin verdimi canm benmde randevum 20 gün sonra dün gittim 10 haftalık olmuş herkese nasip etsn inş hamileliği
Hayır bana vitavin vermedi. 4. ayda veriliyro vitaminler bildiğim kadarıyla kan ve idrar testi yaptı orda değerlere baktı normal dedi. Şuan sadece folik asit ve progestan ( düşük önleyici) kullanıyorum. Çok şükür bulantım ve kusma yok. Annemde ablamda da yoktu. Genetik olabiliyor bazen. Şimdi sadece çok acıkıyorum midem resmen kazınıyor. Bir de uykum oluyro. Çok uyuyorum. Dual ediyorum Allah hepimize yardım etsin.
Hayır bana vitavin vermedi. 4. ayda veriliyro vitaminler bildiğim kadarıyla kan ve idrar testi yaptı orda değerlere baktı normal dedi. Şuan sadece folik asit ve progestan ( düşük önleyici) kullanıyorum. Çok şükür bulantım ve kusma yok. Annemde ablamda da yoktu. Genetik olabiliyor bazen. Şimdi sadece çok acıkıyorum midem resmen kazınıyor. Bir de uykum oluyro. Çok uyuyorum. Dual ediyorum Allah hepimize yardım etsin.
cnm benm 7 haftalıkken kırmızı kanamam gelmşti doktoruma gittik yattım 5 gün progestan iğnesi vuruldu 5 tane sonra kesildi
kesildikten sonra çıktım 5 tane daha verdi o iğneden şimdi hala akıntılarım geliyor doktora söledim ama doktor olucak dedi
şuan folik asit ve vitamin kullanıyorum ama vitamini çok mide bulantım olduğu için içemiyorum malesef doktor ara vermemi söledi
benm annemde de mide bulantısı çokmuş sanırım genetik cnm :) o mide kazınmalarını bilirim sürekli insanın karnı acıkıyor :)
Dediğin muhtemel bizde laboratuarda bole vakalarla çok sık karşılaşıyrz spor , aşırı yorgunluk ve agırlık kaldırma vb. cocugun düşmesine neden olablir dikkat etmelisin canm
arkadaşlar bugün gebelik testi yaptırdım ve değerim 591.4 çıktı doktorum hamilesin dedi ama şukadarlık falan sdemedi bende ilk olduğu için yorum yapamıyorum sizce değer nasıl kaç haftalık adetim 2 gün gecikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?