canım anlattıkların prolaktin hormonunun yükselmesi gibi geldi bana bir kadın doğumcudan bu testi iste adet düzensizliği gögüsten süt gelmesi gibi belirtileri var ayrıca gebe kalmayada engel bir hormon10 gün erken ve belli belrsiz 2 gün geldi geçen ayda test yaptırmıştım 0.27 çıkan sonuç bu ay 0.59 çıktı
canım anlattıkların prolaktin hormonunun yükselmesi gibi geldi bana bir kadın doğumcudan bu testi iste adet düzensizliği gögüsten süt gelmesi gibi belirtileri var ayrıca gebe kalmayada engel bir hormon
nasıl yani hamile kalamazmıyım ????((
hayir kalirsin ama ilaclari var bendede ayni problem var gerci ben bosverdimde sen git bir muayne ol...
insallah ama sembas arkadas öle bi konuştuki hepten korkuttu sen neden boşverdin insallah allah herkeze anneliği tattırır
slm arkadaslar ben gecen gün test yaptrdım 0.59 cıktı doktr basından atar gbi cevp verip yolladı gebelik yokmuş kendimde thaf degişiklikler hissediyorum adetimde düzensizlik olmazken gününden erken geldi ve 2 gün agrısız srdü normalde 1 hafta srüyodu iştahsızlık ve gögüslerimde şişkinlikle agrı var ayrıca gögüslerimden süt gbi yag sıvısı geliyor bi bebegi emzirirken geldiği gbi zorladıgında geliyo ve süt bezelerim çok sertleşmeye basladı bunun nedeni ne olabilir sizce tekrar test yaptrmalımıyım gebelik varsa sonuç ne kadar yükselir 4 gün oldu testi yaptralı yardım ederseniz çok sevinirim simdiden tesekkrler
merhaba canım yardımcı olabilir miyim bilmiyorum ama sen bence biran önce başka doktora gidip yine bi kandan gebeliğe baktır ama aynı zamanda bi hormonal test de iste yani özellikle prolaktin değerlerine baktır..inşallah doktorun yanlış anlamıştır ve gebesindir..
slm kızlar beni bilgilendirirseniz sevinirim ben düzenli 28 günde bir adet oluyodum en son ocak 13 oldum ve bügün 14 şubat kan testi yaptım ne gatif çıktı yarın muaneye gitcem hala şüpeliyim diyer çocugumdada geç belli etti ama doktor kan testinde 2 gün geçince belli olur dedi
son adet tarihini yaz canım hesaplıym hayırlısı olsun bu arada tebrik ederimdarısı basımıza
merhaba canım evet doktorun doğru söylemiş ama şunu unutmuş geç döllenme denen bi durum var bu benim başıma geldi geç döllenme olduğu için kan testinde hemen çıkmamıştı..sen ümidini kaybetme her zaman iyi düşün iyi şeyler olsun..rabbim sana da bana da ve bizler gibi çocuk isteyen herkese nasip etsin anne olmayı..(amiiiin )
herkese merhaba başka bi nedenden dolayı adetimden 3 gün önce tahlil yapıldı ve beta hcg 24.0 çıktı dr adet günü tekrarla tahlili dedi ve 2 gün sonra ve adetime de bir gün kala hcg betam 72.9 çıktı hamile miyim çok merak ediyorum
herkese merhaba başka bi nedenden dolayı adetimden 3 gün önce tahlil yapıldı ve beta hcg 24.0 çıktı dr adet günü tekrarla tahlili dedi ve 2 gün sonra ve adetime de bir gün kala hcg betam 72.9 çıktı hamile miyim çok merak ediyorum
merhaba canım yardımcı olabilir miyim bilmiyorum ama sen bence biran önce başka doktora gidip yine bi kandan gebeliğe baktır ama aynı zamanda bi hormonal test de iste yani özellikle prolaktin değerlerine baktır..inşallah doktorun yanlış anlamıştır ve gebesindir..
nasıl yani hamile kalamazmıyım ????((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?