Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

slm arkadaslar ben gecen gün test yaptrdım 0.59 cıktı doktr basından atar gbi cevp verip yolladı gebelik yokmuş kendimde thaf degişiklikler hissediyorum adetimde düzensizlik olmazken gününden erken geldi ve 2 gün agrısız srdü normalde 1 hafta srüyodu iştahsızlık ve gögüslerimde şişkinlikle agrı var ayrıca gögüslerimden süt gbi yag sıvısı geliyor bi bebegi emzirirken geldiği gbi zorladıgında geliyo ve süt bezelerim çok sertleşmeye basladı bunun nedeni ne olabilir sizce tekrar test yaptrmalımıyım gebelik varsa sonuç ne kadar yükselir 4 gün oldu testi yaptralı yardım ederseniz çok sevinirim simdiden tesekkrler

10 gün erken ve belli belrsiz 2 gün geldi geçen ayda test yaptırmıştım 0.27 çıkan sonuç bu ay 0.59 çıktı

10 gün erken ve belli belrsiz 2 gün geldi geçen ayda test yaptırmıştım 0.27 çıkan sonuç bu ay 0.59 çıktı
canım anlattıkların prolaktin hormonunun yükselmesi gibi geldi bana bir kadın doğumcudan bu testi iste adet düzensizliği gögüsten süt gelmesi gibi belirtileri var ayrıca gebe kalmayada engel bir hormon

insallah ama sembas arkadas öle bi konuştuki hepten korkuttu sen neden boşverdin insallah allah herkeze anneliği tattırır

canim bende bir sene once istemeye basladim cocuk doktora gittim bu prolaktin cikti bende bu hormon gebelige engel ama tabi ilaclarini kullanip duzene sokarsan hamile kalabilirsin kalamazsin diye birsey yok,iste kullandim ilaclarimi hala sonuc alamadim benim esimde muayne olacak felan o yuzden yaza erteledik,INSALLAH ALLAH ISTEYEN HERKESE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN(AMIN)

bugün adetim gectiği icin kan tahlili yaptırdım 16 aydır bebek istiyorum.... kan genelde her ay adet gecıkmem olur her ay kan tahlılı mutlaka yaptırıyorum ve hep 0.100 cıkıyodu ama bugün yaptırdıgım 1.79 cıktı doktor2 gun sonra gel yükselirse degerın hamılesın dedı 5. olmadıgı ıcın simdilik negatif dedi acaba yükselirmi degerim çünkü ilk defa 0.100 dısında böyle bir rakam cıktı ne dıyosunuz boyle birsey yasıyan varmı lutfen cvp yazın son adet tarihim 16 ocakk

merhaba canım yardımcı olabilir miyim bilmiyorum ama sen bence biran önce başka doktora gidip yine bi kandan gebeliğe baktır ama aynı zamanda bi hormonal test de iste yani özellikle prolaktin değerlerine baktır..inşallah doktorun yanlış anlamıştır ve gebesindir..

teşekür ederim cok sagol

merhaba canım evet doktorun doğru söylemiş ama şunu unutmuş geç döllenme denen bi durum var bu benim başıma geldi geç döllenme olduğu için kan testinde hemen çıkmamıştı..sen ümidini kaybetme her zaman iyi düşün iyi şeyler olsun..rabbim sana da bana da ve bizler gibi çocuk isteyen herkese nasip etsin anne olmayı..(amiiiin )

merhaba arkadaşlar benim son adet tarihim 14 ocak dün beta hcg baktırdım sonucu 0,5 hemoliz ++ yazıyo negatif çıktı doktor tekrarlanması gerekiyo dedi. normalde adetim çok düzenlidir en fazla bir gün gecikir şuan adet belirtilerimde yok. az öncede evde idrarda baktım ondada bişey çıkmadı. adet olmazsam 3 gün sonra tekrar tahlil yaptırıcam sizce bişey olabilirmi

cemocan nasılsın canım.?Daha iyisindir umarım.

herkese merhaba başka bi nedenden dolayı adetimden 3 gün önce tahlil yapıldı ve beta hcg 24.0 çıktı dr adet günü tekrarla tahlili dedi ve 2 gün sonra ve adetime de bir gün kala hcg betam 72.9 çıktı hamile miyim çok merak ediyorum

slm cnm tb ediyorum hamilesiniz

tb ediyorum cnm hamilesinizz işallah darısı başımızaa degerlerine göre gayet sağlıklı bebegin

tesekkrler arkadasım insallah herkeze nasp olr

nasıl yani hamile kalamazmıyım ???? ((

eğer tedavi olursan hamile kalırsın bendede vardı ilaçları kullanınca kontrol altına alabiliyorsun ama ihmal edersen ilaç kullanmazsan gebe kalman zorlaşır prolaktin hormonu demek göğüsün sanki emziren bir anne gibi olması demek hani eski kadınlar derler ya sütü korur gebe kalmaz diye onun gibi bir şey ama korkulcak bişey değil ilaç aldınmı sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…