Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

ayy canım çok saol iyiyim çok şükür yaaa.bitti kanamam işte hemen vakit kaybetmeden doktora başladım nede olsa 3 ay dinlenme süresi varya bu zamanda da tahlillerimi falan yaptırayım dedim..bursada pembemavi tüp bebek merkezine başladım..3 hafta sonra eşimle beraber kromozom testine gideceğiz..şeker yüklemesi falan yapılacakmış..işte sonuçlar çıkıncada bi yol bulup başlayacağız maratona..ilk yaptırdığım genetik teste ve diğer 2li 3 lü taramalara falan baktı doktor..durumun kötü değil canım dedi..çok öenmli bi durumun yok dedi evet kanda pıhtılaşma var ve bu ciddi sonuçlar verebiliyo ama umutsuz olma bu geçici bi durum..bundan sonraki gebeliğin belki çok mükemmel geçecek bunu asla bilemeyiz dedi..içime su serpti inşallah bende 5-6 ay sonra burada size güzel haberler veririm canım yaaa..bana dua edin olur mu? en çok manevi desteğe ihtiyacım var..hamile kalana kadar özleyeceğim sizi :))

tesekkr ederm arkadaslar verdiğiniz bilgiler içn ben galiba kendimi yanlış anlattım şöle söliyim ilk anne olan bi kadın bebegini emzirmek içn ugrasır süt gelmesi biraz zaman alır kanalların acılması gerekir yaa benm de ona benzer bişi kanal acılmamış bi şeklde kanal acılmadan önce azcık bi süt sıvısı gelir benmde onun gbi az bişi geliyo ayrıca benm gecen ay yaptrdığım bhcg sonuşçu 0.27 di bu ay yaptrdığım 0.59 normal bi insanda gecen ayki sonuçla bu ayki sonuç aynı olmaz mı????

kızlar bugün ikinci batayı ölçtürdük ilki 591.48 ikincisi 1219.48 bu deerler iki gün arayla ölçüldü sizce nasıl yorumlarsanız sevinirrim

Dualarım seninle canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin buraya.

kızlar bugün ikinci batayı ölçtürdük ilki 591.48 ikincisi 1219.48 bu deerler iki gün arayla ölçüldü sizce nasıl yorumlarsanız sevinirrim

İki günde iki kat artış beklenir sizinki de iki kat artmış.Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

kızlar şimdi kan tahlili sonucum 7. 75 çıktı bu durumda hamile kalanınız varmı. dr. sınırda bir değer haftaya tekrar bakalım dedi.çok korkumu heyecan mı bilmiyorum ne ama bişeyler oluyor bana..

kızlarr degerim yükselmiş 16 şubatta 1.79....... 18 şubatta 13.96..... doktor 20 şubatta tekrarlıyacak bakalım ne olacak

tmm işte canım yanlış anlatmadın göğüsünden sıvı gelmesi prolaktin hormonuyla alakalı olabilir. ayrıca beta hcg herzaman aynı cıkıcak diye bişey yok bi ay 0.100 çıkar bi ay 4.00 cıkar o sabit kalan bişey değil bnm gecen aylarda 4.00 bile çıktı ama hamile değildim 2 gün sonra adet oldum.

çok teskkr edrm canım yardımların içn saol

ben 3 şubatta çatlatma iğnesi oldum.17 subatta B-HCG değerim 73,43 cıktı adetıme 1 haftam var.doktor çarşamba çağırdı.hamilesin ama bız buna kımyasal gebelık dıyoruz .değerlerin yukselırse o zaman kesınlesır dedı.ıyımı değerlerım ? yardımcı olursanız sevınırım

selamunaleykum bayanlar.. bende uzun zamandır yorumlarınız okuyorum ve yeni üyeyim. beşbuçuk aylık evliyim.. evlendikten sonra adet gunlerımde sorunlar oldu ilk ay27 gunde hasta oldum sonra 25 gunde sonra 24 gunde hasta odum. son ayda 18 gunsonra hasta oldum en son 21 ocakta hasta oldum en gec 25. gunumde hastalıgımı beklıyordum fakat olmadım tabıkı cok sasırdım bugun 30.gunum ve hıc hastalık belırtısı yok karnımda şislik var iştahım açıldı yedıkce yıyesım gelıyor normal mi? ılk zamanlar karnım agrıyordu belım agrıyordu sımdı gectı dun kan testı yaptırdım doktor henuz erken dıyorum demıstı ama ben dayanamadımm sonuc
BETA HCG : | < 2,0 |negatif 0-2 mUI/ml negatıf cıktı bılmıyorum erkenmı yaptırdım acab testii?? dıs gebelık olabılırmııı?? işte ondan cok korkuyorumm lutfen cevapp verınn gecelerı uyuyamıyorummm sımdıden tesekkurlerrr

Yani normal gebeliklerde 2 günde iki katına çıkması beklenir,doktorlar öyle diyor

slm kızlar benm sizlere bir sorum olucak perşembe akşam beta hcg 711,83 çıktı cumartesi akşam 2546 çıktı fikri olan var mı_? bu artış normal mi normalden fazlamı kafam karıştı eğer fazlaysa bu bir sorun mu_?

hamilelik ilerledikçe b hcg de artıyor bence korkulacak bişey yok...

kan testinde 30.gunde gebelık bellı olurmu kesın sonuc verırımı? geç döllenme ihtimali konusunda ne dusunuyorsunuz? gec dollenme olmussa kan testınde negatıf cıkarmı

arkadaslar bende yarın kan tahlili yaptırcam son adet tarihim 25 ocaktı normalde 21. gün yada 23. gün adet oluyordum belirtileride var ama sonucta ne cıkması gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…