Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

adet gecıkmesınden 13 gun sonra kan tahlılı yaptırdım b-hcg 1312 cıktı sızce nasıl kızlar bu deger normalmı

@ Edabengi: bence cok güzel ve tabelaya bakinca guzel gidiyor hamileligin gibi gözüküyor tabi herseyin iyisini Allah bilir tebrikler..

Kizlarrrrrr bende sizin araniza katilabilirmiyimmm?
tüp bebekten gebe kaldim (elhamdulillah)
ve adet günümde kan cektiler
1gün: 52 hcg (hastane)
3gün: 148 hcg (hastane)
7gün: 258 hcg (ev doktoru)
9gün: 278 hcg (baska bir ev doktoru)
ama progestan cok iyi cunku günde üctane vaginal kullaniyorum bir defa düsük yaptim acaba nasil?
13gün ultrasyona girdim ve bebegimin kesesini gördü doktor ve dedi tam 5 haftalik gebelik gibi iyi gözüküyor dedi,
ama benim hala korkularim sürüyor bügün tam 7 haftalik olmam gerek ve birtek gögüslerim sis agri yok ve basim dönüyor ara ara..
pazartesi kalp atislarini duymaya gidecez insAllah ama korkularim çok!
yardim edebilirmisiniz?

Kızlar benim bir sorum var sizlere.Ben bugün evde test yaptım çift çizgi çıktı Allah'a şükür öğleden sonra da hastanede kan verdim B-HCG >1000,00 çıktı.Bu sonuç iyi mi ve normal mi?Ben acilden giriş yaptığım için kadın doğumcuya gösteremedim sadece acildeki doktor tebrikler dedi.

pozitif çıkmış canım bhcg 1000den büyük çıkmış

slm arkadaşalr,bende tüp bebek tadavisi oldum ve inşallah hamileyim. size bişey sorcam. kan değerlerim

12. gün: 103

14 gün: 193

16.güm: 400 çıktı...

ya bana sanki yavaş artıyormuş gibi geliyor,sizce bişey olurmu??normal miki tadını çıkaramıyorum ya bişi olcak diye

2 günde 2 kat artış oluyor sen içini ferah tut hayırlı olsun tamamına ersin inşallah

ben bugün kan testi yaptırdım sadece bchg için 571.6 yazıyor bu ne demek acaba doktara pazartesi göstereceğim ....

ben bugün kan testi yaptırdım sadece bchg için 571.6 yazıyor bu ne demek acaba doktara pazartesi göstereceğim ....

hamilesiniz demek ama tabi gecikmeniz ne kadar bilemiyorum, yani bu değer gecikme sürecinizde normal mi deeğil mi doktor yorumlar...ama şu an için hamile görünüyorsunuz inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

ya ben napcam kafam darma dağın ya ne olur bifikir verin (( salı doktor muayene etti abdominalultrasonla baktı kese gözküo bebekte nokta şeklinde kalp atışı yok dedi ozaman 5+4 tüm ertesi gün hafif kanamam oldu acile gittim doktor kese yerinde ama bebekyok kalp atışı yok dedi vajinalultrasonla baktı ne düşüneceğimibilmiyorum ya neolur bifikir verin ((

arkadaşlar size birşey sormak istiyorum,kafam çok karıştı.4+5 haftalık gebelikte BHCG değerinin 3500 çıkması normal mi?burda okuduklarımdan sonrabana biraz yüksek geldi,çoğul gebelik değildir değil mi?

şimdi ne kadarlıksın canım

Doktor bana hcg ile pek alakalı değil demişti artış yüksek olsa bile ikiz olmayabiliyormuş.Belki erken yumurtlama olmuştur.

Son düzenleme:
slm kızlar arkadaşım yaklaşık 50 gündür regl olmuyor kan testi yaptırdı ve sonuç 0.421 çıktı sonucunu doktora göstermedi daha sizce hamilemidir kii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…