slm kızlar arkadaşım yaklaşık 50 gündür regl olmuyor kan testi yaptırdı ve sonuç 0.421 çıktı sonucunu doktora göstermedi daha sizce hamilemidir kii :)
Mrb kizlar adtim 5gun gecti ve dun kan testi yaptirdim sonuc 2.0 ckti sizce yukselme ihtimali warmi nlur yardim edin
ya olabilr cünkü gec döllenme olms olabilir basta 0.400 gibi bi deger cıkıp bi hafta sonra tekrar tahlil yabtırdıklarında 100 gibi bi deger cıkan cok arkadasım war sende biraz sabır edip bekle istersen daa sonra gidip ölctür
kızlar merhaba.antibiyotik kullanmak gerektiği için adetime 12 gün kala kan testi yaptırdım2,34 çıktı.hamile olabilirmiyim acaba...tekrar yaptırsammı..ilaçlara başladım bu aradada
kızlar cevap yazın lütfeen
arkadaşlar adetimin üzerinden bir hafta geçti dün kan testi verdim az önce sonuçları aldım 1.20 çıktı . hamıle degılsın dedı saglık ocagındakı doktor . çelişkide kaldım adet söktürücü içsemmi acaba . ama belim kopuyo agrıdan beyaz akıntım gittikçe artıyo gazı hiç söylemiyorum :S ne yapcam ben :S:S
canım bence içme deger tam 0.100 cıkmamıs :S azıcık da yüksek cıksa deger bi ihtmal wardır kullanma:S belki gec döllenme olmstur biraz dur 3 4 gün kadr git yne ölctür bak cıkmıs mı deger
yine gidip ölctürüp kullansaydın ya ilacı :S
arkadaşlar adetimin üzerinden bir hafta geçti dün kan testi verdim az önce sonuçları aldım 1.20 çıktı . hamıle degılsın dedı saglık ocagındakı doktor . çelişkide kaldım adet söktürücü içsemmi acaba . ama belim kopuyo agrıdan beyaz akıntım gittikçe artıyo gazı hiç söylemiyorum :S ne yapcam ben :S:S
didem sence öyle bir ihtimal olabilirmi canım ya...doktor negatif kullanabilirsn ilacı dedi...yüksek bi değermi 12 gün kala adetin olmasına rağmen ne dersin
bu arada istiyrm olmasını bebeğin...
canım bende gecen ay adet olmadım ( her ay 30 ped bitiren gunu sasmayan ben adet olmadım ) adet gectıkten 5 gun sonra hcg yaptırdım 2 cıktı bence bir duzensşzlik yoksa adetin gelir tam 15 gun gecıkmeli adet oldum daha önce böyle birşey yasamısmıydın
canım arkdslrım bakın benm bikac arkdsımın adet gecktkten sonra kan tahlili yabtırdıklarında 0.400 cıkıp doktorun hamile deilsin diip adet söktürücü werip ewe yollayıp doktora güwenmeyip adet söktürücü içmeyen biraz sabrettkten sonra tekrar gidip kan tahlili yabıb degerin 1000 e cıktıgını gören arkdsım war hatta bu adet söktürücüyü kullanıp bebegini kaybeden arkdsım bile war biraz bekleyin ben demiyorum kesin hamilesinizdr ama biraz bekledkten sonra tekrar gidip ölctürün
canım arkdslrım bakın benm bikac arkdsımın adet gecktkten sonra kan tahlili yabtırdıklarında 0.400 cıkıp doktorun hamile deilsin diip adet söktürücü werip ewe yollayıp doktora güwenmeyip adet söktürücü içmeyen biraz sabrettkten sonra tekrar gidip kan tahlili yabıb degerin 1000 e cıktıgını gören arkdsım war hatta bu adet söktürücüyü kullanıp bebegini kaybeden arkdsım bile war biraz bekleyin ben demiyorum kesin hamilesinizdr ama biraz bekledkten sonra tekrar gidip ölctürün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?