Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

slm kızlar arkadaşım yaklaşık 50 gündür regl olmuyor kan testi yaptırdı ve sonuç 0.421 çıktı sonucunu doktora göstermedi daha sizce hamilemidir kii :)

o virgül mü yoksa sadece 421 mi o .421 se değildir canım ama 421 se bir doktora gidin yine de düşük geldi bana

arkadaşlar beta 6300 kaç haftalıktır.doktorum 5 hafta dedi sanki 6-7 hafta gibi.daha önceki gebeliğimde de 1900 çıkmıştı 4,5 haftalıktı normalmi bu değer.

arkadaşlar bende kendi hikayemi anlatayım size. bende 19 şubatta adet olmam gerekiyordu. adetim 8 gün geçince kan testi yaptırdım ve 0,76 çktı. hamile değilsin dendi tabii. benımde ertesi gun şehir dışına gitmem grekiyordu doktora tekrar görünmeden istanbula gittim 2 hafta orda kaldım gelince bi haftada evi toparladım felan sonra tekrar doktora gittim artık adet söktürücü yazsında olayım diye. doktor tekrar bir test istedı ve beta hcg 1000 üzeri çıktı. şu andada 6 haftalık hamileyim. doktor döllenmen geç olmış dedi. yani ilk seferde hamile çıkmadığımda hemen adet söktürücü kullansaydım hamıle değildim şu an belkı. tavsıyem böyle bir durumda bile biraz beklemeniz testleri tekrarlamanız.

Mrb kizlar adtim 5gun gecti ve dun kan testi yaptirdim sonuc 2.0 ckti sizce yukselme ihtimali warmi nlur yardim edin

kızlar merhaba.antibiyotik kullanmak gerektiği için adetime 12 gün kala kan testi yaptırdım2,34 çıktı.hamile olabilirmiyim acaba...tekrar yaptırsammı..ilaçlara başladım bu aradada

Mrb kizlar adtim 5gun gecti ve dun kan testi yaptirdim sonuc 2.0 ckti sizce yukselme ihtimali warmi nlur yardim edin

ya olabilr cünkü gec döllenme olms olabilir basta 0.400 gibi bi deger cıkıp bi hafta sonra tekrar tahlil yabtırdıklarında 100 gibi bi deger cıkan cok arkadasım war sende biraz sabır edip bekle istersen daa sonra gidip ölctür

insallah canim ya bkalim persembe gunu gelmezse adtim gene yaptrcam insallah hamileyimdir

arkadaşlar adetimin üzerinden bir hafta geçti dün kan testi verdim az önce sonuçları aldım 1.20 çıktı . hamıle degılsın dedı saglık ocagındakı doktor . çelişkide kaldım adet söktürücü içsemmi acaba . ama belim kopuyo agrıdan beyaz akıntım gittikçe artıyo gazı hiç söylemiyorum :S ne yapcam ben :S:S

canım bence içme deger tam 0.100 cıkmamıs :S azıcık da yüksek cıksa deger bi ihtmal wardır kullanma:S belki gec döllenme olmstur biraz dur 3 4 gün kadr git yne ölctür bak cıkmıs mı deger

canım bence içme deger tam 0.100 cıkmamıs :S azıcık da yüksek cıksa deger bi ihtmal wardır kullanma:S belki gec döllenme olmstur biraz dur 3 4 gün kadr git yne ölctür bak cıkmıs mı deger

doktor test için 15 gün beklemek lazım dedi dün ama bugün de direk negatif dedi :S 15.güne kadar bekleyeym bari . tabi strestn ve meraktn ölmezsem

canım bende gecen ay adet olmadım ( her ay 30 ped bitiren gunu sasmayan ben adet olmadım ) adet gectıkten 5 gun sonra hcg yaptırdım 2 cıktı bence bir duzensşzlik yoksa adetin gelir tam 15 gun gecıkmeli adet oldum daha önce böyle birşey yasamısmıydın

didem sence öyle bir ihtimal olabilirmi canım ya...doktor negatif kullanabilirsn ilacı dedi...yüksek bi değermi 12 gün kala adetin olmasına rağmen ne dersin
bu arada istiyrm olmasını bebeğin...

canım arkdslrım bakın benm bikac arkdsımın adet gecktkten sonra kan tahlili yabtırdıklarında 0.400 cıkıp doktorun hamile deilsin diip adet söktürücü werip ewe yollayıp doktora güwenmeyip adet söktürücü içmeyen biraz sabrettkten sonra tekrar gidip kan tahlili yabıb degerin 1000 e cıktıgını gören arkdsım war hatta bu adet söktürücüyü kullanıp bebegini kaybeden arkdsım bile war biraz bekleyin ben demiyorum kesin hamilesinizdr ama biraz bekledkten sonra tekrar gidip ölctürün

hiç yaşamadım her ay 1 gün erken adet olurum ama bu ay ilk kez cocuk denemelerine başladık bu ay geçikti :S sanırım belirti olarak gördüklerimi kendim uyduruyorum :S adet olacaksamda olsam keşke . belirsizlik çook kötü :S

hadi inşallah öyle olur ben 2 keere rüyamda kendimi hamile filan gördüm o yüzden pskolojım allak bullak inş öyledir kızlar dua edin.

çok haklısın didemcm ancak ağrım çok olduğu için doktor negait kullan deyince kullandım 4 gündür kullanıyrm.tekrar testmi yaptırsam ilaçları kullanmasammı acaba ne dersiniz..hastalığıma 6 gün var tekrar mı yaptırsam acaba(
Ve eğer hamileysem bebeğe "ya hep ya hiç" e göre inş. bişey olmaz inş. ya(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…