Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

bende hamile oldugumu bilmedigimde adet olmaı bekliyordum sürekli adet sancısı gibi bişi oluodu ara ara senn daa adete 6 gün war bekle bi 6 gün daa we canını sıkma lütfen ne bu böle hepnzde bi moral bozklugu

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ben düzensiz adet görüyorum en son ne zaman oldum bilmiyorum açıkcası belirtiler var diye kan testi yaptırdım değer 27 çıktı bu ne anlama geliyor

evet gösterdim ama net bişey diyemem dedi

canım bikac gün bekle bi daa ölctür eger yükseliorsa gebelk wardır eger yükselmeyp düşüorsa normal bi gebelk diil yani düşürüo olablrsn git bi iki gün sonra tekra r ölctr genelkle 48 saat içinde tekrar ölcüolar eger degern yükselmişse gebe olablrsn normal sartlarda bu degerle eger hamilesen su 2 haftalık falandır

Merhaba herkese :) Yeni katıldım aranıza...

Adetim 4 gün gecikti ve ben dün dayanamayıp kan testi yaptırdım.
HCG 225,25 çıktı.Ama hala inanmakta güçlük çekiyorum.Sonucu aldıktan sonra geriye dönüp sordum bu ne demek şimdi diye. :)
Galiba ultrasonda görünceye kadarda inanmakta zorlanmaya devam edicem.Siz ne dersiniz hamileyimdir dimi?

ay canlarım benim çok teşekkürler içime su serptiniz allah ım isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşaallah

Hoşbulduk :)

Normalde gecikme yaşamam.Ama bu defa gözüm takvimdeydi :)
Bugün gecikmenin 5.günü :)

Merhaba, 1 gün gecikmeyi bile bekleyemeden test yaptım ve silik olarak 2. çizgi çıkınca 2 test daha yaptım ve ikisinde de aynı silik çift çizgi çıktı. Kan testi yaptırdım sonuç 54.99 poz çıktı. ancak sonuç bana çok düşük geldi. Size danışmak istedim lütfen yorumlarınızı yazabilir misiniz?
Herkese teşekkürler.

Düşük değil benim üç gün gecikmeyle 46 çıkmıştı.Değere takılmayın önemli olan iki günde iki kat artıştır.Hayırlı olsun :)

Düşük değil benim üç gün gecikmeyle 46 çıkmıştı.Değere takılmayın önemli olan iki günde iki kat artıştır.Hayırlı olsun :)

:) teşekkür ederim , çok sürpriz oldu ama olunca da insan çok farklı hissediyor. öğlen takrar kan tahliline gideceğim artış için. ptesi dr randevum var ama bekleyemeceğim sanırım.

:) teşekkür ederim , çok sürpriz oldu ama olunca da insan çok farklı hissediyor. öğlen takrar kan tahliline gideceğim artış için. ptesi dr randevum var ama bekleyemeceğim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…