hadi inşallah öyle olur ben 2 keere rüyamda kendimi hamile filan gördüm o yüzden pskolojım allak bullak inş öyledir kızlar dua edin.
çok haklısın didemcm ancak ağrım çok olduğu için doktor negait kullan deyince kullandım 4 gündür kullanıyrm.tekrar testmi yaptırsam ilaçları kullanmasammı acaba ne dersiniz..hastalığıma 6 gün var tekrar mı yaptırsam acaba(
Ve eğer hamileysem bebeğe "ya hep ya hiç" e göre inş. bişey olmaz inş. ya(
arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ben düzensiz adet görüyorum en son ne zaman oldum bilmiyorum açıkcası belirtiler var diye kan testi yaptırdım değer 27 çıktı bu ne anlama geliyor
evet gösterdim ama net bişey diyemem dedi
arkadaşlar cevap yazın lütfen şimdi bu gebelik var anlamınamı geliyor
Merhaba, 1 gün gecikmeyi bile bekleyemeden test yaptım ve silik olarak 2. çizgi çıkınca 2 test daha yaptım ve ikisinde de aynı silik çift çizgi çıktı. Kan testi yaptırdım sonuç 54.99 poz çıktı. ancak sonuç bana çok düşük geldi. Size danışmak istedim lütfen yorumlarınızı yazabilir misiniz?
Herkese teşekkürler.
Düşük değil benim üç gün gecikmeyle 46 çıkmıştı.Değere takılmayın önemli olan iki günde iki kat artıştır.Hayırlı olsun :)
Düşük değil benim üç gün gecikmeyle 46 çıkmıştı.Değere takılmayın önemli olan iki günde iki kat artıştır.Hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?