Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

merhaba.. aralık annelerine de yazdım. ben hamileliğimi öğrendiğimde hcg değerim sadece 9.44tü. oyüzden hiç de düşük bir değer değil senin ki:) sadece 2 gün sonra tekrar tahlil yaptırdığında değerin 2 kat artmış olması gerekiyor en önemlisi bu..

Bana moral oldu : ) teşekkür ederim. 1 kan testi daha yaptıracağım öğle saatinde biraz olsun rahatlarım sanırım.

Bana moral oldu : ) teşekkür ederim. 1 kan testi daha yaptıracağım öğle saatinde biraz olsun rahatlarım sanırım.

ben de o günlerde deli gibi forum sayfalarına bakıp bir cevap aradığım için seni çook iyi anlıyorum. benim değerim tam regl günümde 9.44tü birde. senin regl gününe de daha varmış oyüzden bence gayet iyi bir değer:))

sevgili biftek olumlu düşün ben reglime 4 gün kala kan testi yaptırdım 26,34 çıktı ertesi gün lekem geldi tam ümidimi yitirdim derken beklenen regl günümden bir gün önce mide bulantım oldu şüphelendim ve test yaptırdım 123,20 çıktı:) merak etme bebeğin seninle bir kere tutundumu annesine onu bırakmaz emin ol:)))

Hepiniz çok tatlısınız desteğiniz için çok teşekkür ederim. Herşey istediğiniz gibi olsun.. sonucu alınca mutlaka yazarım.

merhaba kızlar , öğlen dün yaptırdığım teste güvenemeyip tekrar gideceğimden bahsetmiştim. dün kanda 54 çıkan sonuç bugün öğlen yapılan tahlilde 86 çıktı. boş yere ümitlenmiyorum umarım.

İki gün arayla yaptırsaydın 100 falan çıkması gerekiyordu.Bir gün arayla ölçtürdüğün için gayet güzel yükselmiş bence.Sen yine de iki gün bekle bir daha ölçtürmek istersen.Daha iyi anlaşılır.Hayırlı olsun

canım biz ne desek boş değerlere göre hamilesin ama geç döllenme olmus olabilir Allah korusun kimyasal gebelik olabilir vs bence en iyisi doktora gitmen ben sonucu aldıktan sonra hemen doktora gitmiştim..

merhaba arkadaşlar, stresli bi anımda yine içimi rahatlatmak için size geldim :) bahsetmiştim size sat 8 martt, 4 nisanda beta hcg değerim 54 tü. bugün dr randevum vardı değerim 575 e çıkmış. ancak dr aynen şöyle söyledi ; bir gebelik var diyebiliriz ama bilemeyiz. 2 gün sonra tekrar gel dedi dış mı iç gebelik mi anlamamız lazım dedi. hem 2 gün daha dayanmalıyım stres oldum bu sefer dış gebelik ihtimali herkese mi söylenen bir şey.dr, kese oluşmuş ama tam da bir kese diyemeyiz daha dedi..

sat 11 mart bugün kan testi yaptırdım değerim 183 çıktı nasıl sizce

gayet iyi benim ilk yaptığımda 54 çıkmıştı sadece 1 gün sonra 86 ya yükselmişti. şu anda 575 e yükselmiş ve dr halaa tam gebelik diyemeyiz 1000 i geçmesi lazım diyor..

klasik söylenir canım Allah korusun

çok sevindim senin adına inşAllah kucagımıza almakta nasip olurrr

tatlım amaç kesenin biraz daha buyudugunu görüp emin olmak

klasik söylenir canım Allah korusun

çok sevindim senin adına inşAllah kucagımıza almakta nasip olurrr

tatlım amaç kesenin biraz daha buyudugunu görüp emin olmak

içime su serptin :) şu ilk 3 ayı atlattık mı inşallah biraz rahatlarız gibi geliyor, çarşamba sonucu mutlaka yazarım, görrüşürüz arkadaşlar.

selm kızlar, ben edirne deyim dr tavsiyesinde bulunacak arkadaşım olursa memnun olurum. Cenk Sayın ı tavsiye ettiler ne dersiniz bilen var mı?
Teşekkürler.

Merhaba kıslarr
bende kan testı yaptırdım bugun sonuc 2749 acaba kac haftalık hamıleyım bu degerlerden hıcbısey anlamadım yardımcı olabılırmıısnız???

arkadaşlar cevap yazın lütfen şimdi bu gebelik var anlamınamı geliyor

kızlar selam bahsetmiştim geçenlerde değerim 27 çıktı diye doktora gittim dün keseyi gördü çok şükür:)ama çok kasık ağrım var sizce bu normal mi?bide keseyi görse bile dış gebelik olma ihtimali falan olur mu?

benim geçen hafta sonucum 1400 lerde çıktı iki gün sonra keseyi gördük 6mm. dış gebelik olma ihtimali yoktur artık değil mi arkadaşlar?

benim geçen hafta sonucum 1400 lerde çıktı iki gün sonra keseyi gördük 6mm. dış gebelik olma ihtimali yoktur artık değil mi arkadaşlar?

canım keseyi görmssen kesenn içindeki küçük siah karartını da gördüysen(bibişini yani) sorun yoktur Allah sagsalim kucagına almayı nasip etsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…