Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

Merhaba kıslarr
bende kan testı yaptırdım bugun sonuc 2749 acaba kac haftalık hamıleyım bu degerlerden hıcbısey anlamadım yardımcı olabılırmıısnız???

neden doktora sormadın cnım degerin masallah cok yüksek herhalde muhtemelen 6 haftalıksındır ne bekliosun doktora gidip bibişini görsene :)

kızlar merhaba benim de SAT tarihim 7 Mart... ama ben belirtilere daha fazla dayanamayarak 2 Nisan'da ilk kan testimi yaptırdım 54 çıktı.... doktorum dört gün sonra bir kez daha yaptırmamı istedi 6 Nisan'da bir kez daha yaptırdım bu sefer 310 çıktı :) ve doktorum 23 Nisan'da gel keseyi görelim kalp atışını duyalım dedi...şimdi o tarihi beklemek bayağ zor geliyor tabi:)) sizce nasıl değerlerim içimi rahat tutmalıyım değil mi? birde kaç haftalıktır acaba?

kızlar merhaba kısaca bir özet geçeyim size , sat tarihim 4 mart, bat tarihimde yani 4 nisanda kan tahlili yaptırdım ..

4 nisan : 71,83
6 nisan : 133,4
9 nisan : 384.9
11 nisan: 965,4

sizce değerlerim nasıl doktorlar olumlu konuştu 13 nisan cuma günü son kan tahlilimi yaptıracam 16 nisan pazartesi ultrosona giriyorum....

merhaba arkadaşlar benim bat 17 nisan acaba kan testi yaptırsam belli olurmu yoksa doktordan fırça yermiyim erken gittiğim için :)

benimde pazar günü yaptırdığım test sonucuna göre 3416 çıktı
salı günü doktora gidip bebişimi görücem allah nasip ederse

kasıklarındaki ağrı çok normal çünkü regl olman gerekiyordu ama bebiş olduğu için regl olmadın.bu ağrılar olucak.bende de aynı ağrılar var.keseyi gördüyse sorun olmaz diye düşünüyorum ben.herşeyin hayırlısı allah bebeğini sağlıkla doğurup kucağına almayı nasip etsin

Değerlerin gayet güzel artmış.Hayırlı olsun :)
İki kattan da fazla artmış daha ne olsun annesi :) Hayırlı olsun.Şimdilik son adet tarihinden hesaplayacaksın haftanı.4+5 haftalık :)
merhaba arkadaşlar benim bat 17 nisan acaba kan testi yaptırsam belli olurmu yoksa doktordan fırça yermiyim erken gittiğim için :)

Bence gitme erken.Boşuna da stres yaparsın.Zor biliyorum ama adetini bekle en iyisi.

Son düzenleme:
Arkadaşlar iyi akşamlar! Benim kafama takılan bir şeyler var da cevap verirseniz sevinirim. Ben her ay 1 hafta kadar erken adet oluyorum. ama bu ay gelmedi bir türlü,daha doğrusu en geç 17sinde olmam lazım, çünkü her ay muhakkak erken olurdum. neyse test yapmadım yapmak da istemiyorum ama şüpheleniyorum , karnımda seğirmeler, belimde kasılmalar filan oluyor ara ara. geçen ay doktor pko teşhisi koymuştu ve kan tahlilimde tiroid eksikliği çıkmıştı. kan tahlil sonucumu 2 doktora gösterdim, ikisi de değerlere bakınca ilk sordukları şey hamile misin oldu. hayır değilim dedim. onlar da sadece tiroidi değerlendirdi. ben şimdi şüphe içindeyim. hamilelik kandaki hangi değerlerden anlaşılabilir betahcg dışında?nedn 2 doktor da önce hamile misin diye sordu sizce?

merhaba ben yeni geldim klübe;önce herkese merhabalar ;7 gün günüm geçti sonra 3 gün önce kanama başladı bhc 22 olduğundan düşük dedi doktorum ama sonraki günlerde kan değerlerim 34.6 ve 41.0 olarak artmaya devam ediyor ama ultrasonda kese falan göremedi çok korkuyorum çünkü kanamayı progeston ve iğne ile durudurduk acaba düşük ya da dış gebelik mi var ben de

arkadaşlar merhaba bende geçen hafta cuma günü kan testi yaptırdım 228 çıktı sonuç ultrasonda görünmedi yarın tekrar gidecem doktara değer normalmi sizce adetim 1 gün geçmişti 5 nisanda adet olmam gerekiyodu ben o gün kan testi yaptırdım sonuç 228 normal mi acaba

hamilemisin diye sormalarındaki sebep tiroid hastası olduğun için bende tiroid hastasıyım gebe kalmaya calısıyorum şuan içtiğim ilacın 2 katını kullanıcakmışım gebeyken yani sanada ilaç ayarlaması için sormuştur doktorlar

bence gayet iyi değerin Allah kucagına almayı nasip etsin.

ama benim sadece tsh 0,0060 çıktı yani çok düşük o yüzden doktor t3 ve t4 için tekrar kan tahlili yaptırdı, onlar normal çıkınca ilaç falan vermedi. ilaç kullanmıyorum yani. peki bu tsh düşüklüğü gebe kalmaya engel teşkil eder mi?

günaydınnn kızlarrr.bi çok yerde sorudm ama bi cevap alamdım belki sizlerin bir fikri vardır bu konuda. ben bu ay ilk defa klomenle hamile kalmayı deniyorum.3 tane yumurtam oluştu falan filan. 21. gün progesteron hormonu baktırırken şeytan dürtü bhcg de istedim. progesteronum 21,6 çıktı bhcg tabiki 1,0 çıktı yani engatif ama çok erken biliyorum adetime 7 gün var sizce 7 gün içinde bu değerin yükselme ihtimali varmıdır. yoksa boşa umutlanmıyayımmı progesterona göre yumurtam olgunlaşmış çatlamış ama bu değerle hamile kalınırmı. sanırım bu ay hazır olan yumurtayı bile beslemeyi beceremedik gününümü kaçırdık nedir alnımın ortasında adet sivilcem bile çıktı şimdiden erkenden çıktı sanırım fazla umutlanma ben geliyorum demek istio kırmızılar

Çok erken yaptırmışsın döllendiyse belki daha rahme bile yerleşmemiştir.İnşallah yükselir değerin

arkadaşlar ya 4 gün önce bthcg baktırdım çıkmadı 1,0 dı.
şimdi bugün itibariyle 4-5 gün var adetime sizce kanda çıkarmı 4 günde değişmişmidir bişiler sizce yoksa hiç umutlanmıyayımmı ???

teşekkürler canım benim allah ım herkese nasip etsin inşaallah

arkadaslar bugun acayıp derecede bır kasık agrısı ve mıgde bulantısı ve ates basar gıbı bır sıcaklık hıssettım ve ayakta duramıyordum.kokrtum ve eger hamıle degılsem apandısıt suphesıyle doktora muayene olacaktım ama ben kadın dogumcuma gıttım anlattım olayı ve kan tahlılı ıstedı. 5 gun once 0,33 olan degerım. su anda 13,57 sızce hamılemıyımdır. daha gunum dolmadı 2 gun var... korkuyorum sızce bu agrılar normal mı?sureklı olmuyor arada vuruyor...bılgı lutfennn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…