- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
evet canım yarın tekrarlanacak tahlılım umarım 2 katına cıkmıstır...ama acayıp basım donuyorr. artık namazı oturarak kılmak zorunda kalıyorum.dusucem cunku....
ne kadar zaman sonra silik çizgi çıkmıştı arkadaşım? bende ilk yarım saatte çıktı, emin olamıyorum da?
ne kadar zaman sonra silik çizgi çıkmıştı arkadaşım? bende ilk yarım saatte çıktı, emin olamıyorum da?
teşekkürler canım benim allah ım herkese nasip etsin inşaallah
evettttt 40.,07 olmuşşşşş cokkk mutluyumm. darısı bekleyenlerın basınaa umarım kese olusur sımdı sıkıntı baska...
bende birşeyi çok merak ediyorum, adetimin geciktiği 3 gün yani 13 nisan cuma günü beta hcg 154 çıkmıştı 4 gün sonra 17 nisan salı 1406 çıktı sizce artış iyimi ? birde önümüzdeki pzt doktor randevum var zannediyorum 1500 ü geçer değerim ozaman ultrasonla görünürmüüüü?
evettttt 40.,07 olmuşşşşş cokkk mutluyumm. darısı bekleyenlerın basınaa umarım kese olusur sımdı sıkıntı baska...
artışın bire bir olmuş canım.değerin pazar günü neredeyse 12000 lerde olacak...
ah canım çok sevindimmm
çok güzel artıryorrrrrr
bal gibi hamilesinnnnnnnn darısı başımaaaaa
adetine ne kadar varken veya geçincemi baktırdın ilk olarak?
canım cokkk sagoll.darısı basına inşallahhhh....aslında benım bat:18-21 arasıydı ama 16 sında cokk sıddetlı karın agrısı ve mıgde bulantısıyla ıkı buklum yere coktugumde dedıgım ılk sey " sanırım ben dusuk yapıyorum" korktumm ve eger hamıle degılsem apandısıt suphesı oluyorum dıye doktora cıktım hemen ama hamıle olamadıgımı dusunuyordum cunku ayın 11 de baktırdıgımda degerım 0,33 tu ve uzulmustum...amaa mecburı baktırdıgımda adetıme 2 gun vardı...:)))
kızlar bana bişey deyin nolurrrr
8 aydır her ay beta baktırıyorum hepside istisnasız 1,0 çıkıodu.
bugün adetimin 29. günü sabah baktırdım beta 1,54 çıktı ilk defa şüpheli ilişkinin üstünden hemen hemen 2 hafta oldu. şizce geç döllenme ihtimali varmıdır ?? bu değer yükselmez dimi şansım yok bu ayda
yok canım o hiç belli olmazki umudunu kırma sakın neler var
0.33 le sıonradan yükselip gidip hamileliği kesinleşenler var sakın öyle düşünme adetin 2-3 gün geçince tekrar kan testi yaptır
inşş canımya inş. yükselir 0,33 olan ne zaman baktırmıştı adet günündemi baktırmıştı ?
eşime pazartesi baktırırxz demşştim bugün baktırdığımı bilmio pazarteside gidicez mecburen.ozaman anlaşırlır bakalım adet olsam bile inanmıcam üstüne gördüm dicem öle umut var içimde bu sefer inş.
ay benim gibisin. ben de dün kan tahlili yaptırdım, adrtim 2 gün geçmişti, meğer gecikmemiş hafif lekelenmem vardı da, neyse, negatif çıktı, nerdeyse tepinecektim oracıkta bana ne ben hamileyim diye ama şunu merak ettim, benim 23 ünde bitmesi gerekiyor adetimin, ve hala tam adet olamadım, hafif lekelenmem var, idrarda pozitif, kanda 0.0 çıktı hala ümit var mıdır, öyle heveslenmiştim ki, 2 gün gecikti, idrarda silik çizgi çıktı diye, bebeğimi seviyor, dil döküyordum şimdiden
ok canım çok güzel yaaa
bende 18inde baktırdım kanda ve negatif çıktı
genede bekliyorum hayırlısı umutluyum
belki senin gibi sonradan yükselir benimkide halbuki kanda hemen belli oluyor diyorlar demekki bu doğru değil
canım aralık annelerine kendini kaydettirsene çizelge var orda ok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?