- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
hala adet olmadıysan bır umut var demektır. ve gec dollenme olabılme ıhtımalını hıc unutmayınn!!bende oyle zannedıyordum ama kanda hemen bellı olmuyormus o yuzden sabırla bekleyıp gorucez.... tamam hangı topıkte bılmıyorum orayıı....
hala adet olmadıysan bır umut var demektır. ve gec dollenme olabılme ıhtımalını hıc unutmayınn!!bende oyle zannedıyordum ama kanda hemen bellı olmuyormus o yuzden sabırla bekleyıp gorucez.... tamam hangı topıkte bılmıyorum orayıı....
inşş canımya inş. yükselir 0,33 olan ne zaman baktırmıştı adet günündemi baktırmıştı ?
eşime pazartesi baktırırxz demşştim bugün baktırdığımı bilmio pazarteside gidicez mecburen.ozaman anlaşırlır bakalım adet olsam bile inanmıcam üstüne gördüm dicem öle umut var içimde bu sefer inş.
inşş canımya inş. yükselir 0,33 olan ne zaman baktırmıştı adet günündemi baktırmıştı ?
eşime pazartesi baktırırxz demşştim bugün baktırdığımı bilmio pazarteside gidicez mecburen.ozaman anlaşırlır bakalım adet olsam bile inanmıcam üstüne gördüm dicem öle umut var içimde bu sefer inş.
arkadaşlar son adet tarihim 18 mart dün talil yaptırdım hamileyim bhcg 657,8 çıktı sizce normal mi
5 haftalık hamilesin canım gözün aydın.
arkadaşlar son adet tarihim 18 mart dün talil yaptırdım hamileyim bhcg 657,8 çıktı sizce normal mi
benim son adet tarihi 20 mart.17 nisanda adet olmam gerekiyodu olmayınca 18'inde kan tahlili yaptırdım.beta hcg 361 çıktı.3 ayrı doktor kesin hamile olduğumu söyledi.bugün tekrar bi test yaptırdık beta hcg bugün 1465 çıktı.doktorlar artışın normal olduğunu söyledi.salı yada çarşamba da ultrasona gircem bakalım.inş kesemizide görürürüz.hayırlısı bakalım
canım yaa batımız aynı ama masallahhh degerlerın cok yuksek benım 18 ınde degerım 40,07 ıdı sanırım benım gec dollenmem var. sen hemen gorursun ultrasonda ben daha beklıcem sanırım. 1500 gorunyormus.. hadı hakkında hayırlısı
canım yaa batımız aynı ama masallahhh degerlerın cok yuksek benım 18 ınde degerım 40,07 ıdı sanırım benım gec dollenmem var. sen hemen gorursun ultrasonda ben daha beklıcem sanırım. 1500 gorunyormus.. hadı hakkında hayırlısı
mrb canım hiç korkma benimde geç döllenme vardı ve hamile kaldığım günü biliyorum sat 6 şubattı ve bana şubat ayında epilepsi teşhisi konmuştu o yüzden moral bozuk olunca tek sefer oldu ve hamile kaldım günüm 3 gün geçmişti tahlil yaptırdım 30 çıktı ve katlayarak yükseldi aslında düşük bi sonuç ama geç döllenme olunca ben dr.uma söyledim hamile kaldığım günü biliyorum diye çünkü küçük gözüküyodu hep ultrasonda oda son adet tarihimi değiştirdi yani artık gelince 6 şubat değil 12 şubat diyeceksin dedi bence sende dr.la bu konuyu konuş bu arada anestezi tek. misiniz
evet anestezi teknikeriyim. her ne kadar sağlıkcı da olsam burda tecrubelerden faydalanmak guzel oluyor.. sanki hiç bilmiyormusum gıbı davranıyorum ama yıne de bılmıyorum sonucta oyle degıl mı?:))) benım burda 5 haftalık gorunuyor ama bthcg me gore ben 4. haftamdayım. benım hesabıma gore de 3 kesin ama 4 te olabılır kafam o kadar karısık kıı.... neye gore ultrasona gırecegımı sasırıyorum bazen. ama ben sanırım dayanamaıcam ya bu persembe ya da mayıs ın ılk haftası gıdıcem.alttan olmaya da korkuyorum ama bılemıyorum bakalım.
aaa cok memnun oldum meslektaşım..ben ıstanbuldayım(şişli etfalde) beklıyeyım degıl mı?heyecanlanıyorum ne yapayım... en azındna kese olustu mu onu merak edıyorum.bu arada bugun ıtıbarıyle bthcg 254,37 olmus...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?