Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

2012 aralık anneleri paylaşım alanı de google da hemen çıkıyor kocaman bir tablo var hamile annişlerin listesi onlarla herşeyi daha güzel konuşursun daha iyi anlaşırsın çünkü ondlarda senin gibi hamiş canım ok bak bakalım bir

selam canım sanırım senden 0,33 çıkıpta daha sonra hamile oldugunu öğrenen. 0,33 çıktıktan ne kadar sonra baktırıp öğrendin gebeliği ??? benim bugün 29.günüm 1,54 çıktı önceleri hep 1,0 çıkıodu senide duyunca bi umut geç döllenme ihtimali geldi aklıma...

anestek olan arkadaş canım bir kaç sayfa önceki yazılara bak hemen göreceksin ok???

canım benım o degerlere sahıp olan benım. baktırdıgımda adetıme 7 gun vardı... 11 ınde baktırdıgımda degerım 0,33 tu 16 sınra baktırdıgımda 13,57 ıdı 18 ınde 40,07 oldu yukselıyor yanı. o yuzden merak etme gec dollenme de olabılırr

arkadaşlar son adet tarihim 18 mart dün talil yaptırdım hamileyim bhcg 657,8 çıktı sizce normal mi

canım sen sankı bana ustune gormussun gıbı geldı benım sat 21 mart olmasına ragmen degerım henuz bu kadar yuksek degıl yanı aramızda fark olucaktır mutlaka ama ne bıleyım ya da ben gec dollenme olabılrıım.anlamadım...

ARkadaslar bır sorum olucak? benım arkadasımın sat 8 mart onun en son betahcg 2.200 lerdeydı ve ona 5 haftalıksın mı 6 haftalıksın mı ne dendı her neysee...ben henuz degerlerı bılmıyorum...1 hafta sonra ultrasonla keseyı gormeye gıttı ama alttan degıl ustten. ama kese gorunmedı. gorunmeyınce doktoru ona hatta degerı 13.000 olmus bu arada yanı dun alttan bakmamız lazım cunku sen 7cı haftanı bıtırmıssın demıs ama arkadasım hayır kesınlıkle oyle bır durum yok benım hesabıma gore en fazla 5 haftalık daha kucuk gorunmez demısse de dr. u yok demıs 7.cı haftan bıtmesıne rgmenn neden kesen kucuk bu kadar demıs yanı alttan bakıldıgında ancak gorunmus sanırım ama bebek gorunmuyor galıba yanı bu durum nedır arkadaslar?kese 5 haftalıkken gorunmez mı kı,?

benim son adet tarihi 20 mart.17 nisanda adet olmam gerekiyodu olmayınca 18'inde kan tahlili yaptırdım.beta hcg 361 çıktı.3 ayrı doktor kesin hamile olduğumu söyledi.bugün tekrar bi test yaptırdık beta hcg bugün 1465 çıktı.doktorlar artışın normal olduğunu söyledi.salı yada çarşamba da ultrasona gircem bakalım.inş kesemizide görürürüz.hayırlısı bakalım

merhaba benim adetime 10 gün var . ve bugün eşimle korunmasız ilişkiye girdik . hamile kalma şansım varmı acaba ? ilk kez korunmadan yaptık. artık bebek istiyoruz . eşimle memuriyet dolayısıyla ayrı şehirlerdeyiz bu nedenle sürekli beraber değiliz. yumurtlama döneminden bahsediyorlar fakat anlamadım

canım yaa batımız aynı ama masallahhh degerlerın cok yuksek benım 18 ınde degerım 40,07 ıdı sanırım benım gec dollenmem var. sen hemen gorursun ultrasonda ben daha beklıcem sanırım. 1500 gorunyormus.. hadı hakkında hayırlısı

canım ben büyük ihtimalle adetin hemen bitiminde hamile kaldım.zaten başka türlü mümkün değil çünkü nisan başından beri eşim çok yoğun çalışıyodu.kardeş gibiydik yani.:))) hatta yumurtlama dönemini de tamamen kaçırdık.hiç beklemiyodum bu ay hamile kalacağımı ama takdiri ilahi.yeterki rabbim ol desin. allah hepimize hayırlı doğumlar sağlıklı bebişler nasip etsin

mrb canım hiç korkma benimde geç döllenme vardı ve hamile kaldığım günü biliyorum sat 6 şubattı ve bana şubat ayında epilepsi teşhisi konmuştu o yüzden moral bozuk olunca tek sefer oldu ve hamile kaldım günüm 3 gün geçmişti tahlil yaptırdım 30 çıktı ve katlayarak yükseldi aslında düşük bi sonuç ama geç döllenme olunca ben dr.uma söyledim hamile kaldığım günü biliyorum diye çünkü küçük gözüküyodu hep ultrasonda oda son adet tarihimi değiştirdi yani artık gelince 6 şubat değil 12 şubat diyeceksin dedi bence sende dr.la bu konuyu konuş bu arada anestezi tek. misiniz

evet anestezi teknikeriyim. her ne kadar sağlıkcı da olsam burda tecrubelerden faydalanmak guzel oluyor.. sanki hiç bilmiyormusum gıbı davranıyorum ama yıne de bılmıyorum sonucta oyle degıl mı?:))) benım burda 5 haftalık gorunuyor ama bthcg me gore ben 4. haftamdayım. benım hesabıma gore de 3 kesin ama 4 te olabılır kafam o kadar karısık kıı.... neye gore ultrasona gırecegımı sasırıyorum bazen. ama ben sanırım dayanamaıcam ya bu persembe ya da mayıs ın ılk haftası gıdıcem.alttan olmaya da korkuyorum ama bılemıyorum bakalım.

yanlış anlama bende anestezi teknikeriyim oyüzden sordum nerde çalışıyosun ben kütahya tavşanlıda çalışıyorum insan öle oluyo benim 2. bu ama sanki ilkmiş gibi davranıyorum bence mayısı bekle derim bide bu arada bi daha baktır hcg benim 2 sefer vaginal bakıldı 3 aylık olana kadar böle dedi dr.um bakalım 12 haftada gitcem ama insan her anında tedirgin korkulu oluyo rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

aaa cok memnun oldum meslektaşım..ben ıstanbuldayım(şişli etfalde) beklıyeyım degıl mı?heyecanlanıyorum ne yapayım... en azındna kese olustu mu onu merak edıyorum.bu arada bugun ıtıbarıyle bthcg 254,37 olmus...

Son düzenleme:

bende memnun oldum bence biraz daha bekle ben 1000 in üstüne çıkana kadar baktırdım ondan sonra ultrasona girdim 2 güne bi baktır düzenli bi şekilde yükseliyorsa sorun yoktur ama mayısa kadar bekle bu arada koru kendini biliyosun bizim gazlar filan skopi özellikle dikkat et kendi masanda azot açma benden tavsiye bol bolda dinlen yaş kaç nere mezunusun ilk gebelik mi bu

slm kızlar aranıza yeni katıldım.Benim en son adet tarihim 21 mart.cumartesi evde yaptığım idrar testinde 2.çizgi silik çıktı.Aynı gün gidip kan tahlililine baktırdım beta 196 çıktı.testte hamilelik doğrulanmamış yazıyordu.Doktor daha erken bekle tekrar yaptır dedi.Sizce bu değer nasıl?hamile olabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…