Kan Tahlili Sonucuna Gore Beta-Hcg degerleri

merhaba benim adetime 10 gün var . ve bugün eşimle korunmasız ilişkiye girdik . hamile kalma şansım varmı acaba ? ilk kez korunmadan yaptık. artık bebek istiyoruz . eşimle memuriyet dolayısıyla ayrı şehirlerdeyiz bu nedenle sürekli beraber değiliz. yumurtlama döneminden bahsediyorlar fakat anlamadım

slm canım bence bir gebelik söz konusu fakat bunun sağlıklı bir gebelik mi olduğunu tahlillerini tekrarlatarak anlarsın artış söz konuşu ise sağlıkla büyüyor bebişin demektir inşallah öyledir canım kalbni ferah tut.

evet 1500 olmadan gıtmıcem.dıkat edıyorum zaten benı genel anestezıyle uyuttugumuz hastalara sokmuyorlar. ya spınal'lere gırıyorum ya da hıc gırmıyorum.dınlenemıyorum kı: evde bıle temızlık yapıyorum:))) kafam takılıyoo yoksa. 27 yasındayım ılk bebek.senın? 2004 marmara

benımle sat ın aynı:)) bu degerlere gore hamılesın canım gozun aydın...ben ılk bthcg mı 13 ile yakalamıstım:)))9

benim 2. 5.5 yaşında oğlum var buda süpriz bize rabbimin bize hediyesi çünkü düşünmüyoduk bana epilepsi teşhisi kondu tedaviye başlandı 15 gün sonra hamile kaldım oyüzden hiçbir korunma yöntemine güvenmiyorum 30 yaşındayım ben lise yozgat üniversite erciyes mezunuyum 2002de mezun oldum benide hamile olunca premedikasyona aldılar ama ben dayanamayıp kaçamak giriyorum bazen bizde skopi çok çekiliyo duvarlardada kurşun yok o yüzden dışarı attılar beni valla ben şu 3 ayım bitene kadar hiçbirşey yapmadım çok yormadım kendimi nolur nolmaz diye rabbim korur ama tedbirde almak lazım koru bence kendini

seninki ne kadardı canım ama ben o ay baya adet oldum üstüne olduğunu pek sanmıyorum

Adetime 7 gün kaldı. 5 Aydır korunmuyoruz, ilk defa bu ay gaz sancım var. Dün gece bacak ağrımdan uyuyamadım, kıvrandım. Eşim akşam rezene çayı aldı, o da gaz sancımı kesmedi.1 haftadır karnım davul gibi sert. Kasıklarımdave belimde ağrılar başladı ve 1 haftadır da sürüyor...5 Aydır korunmuyorum ama ilk defa bu ay böyle bir rahatsızlık oluyor. Acaba adetime 3 gün kala kan testi yaptırsam çıkar mı?

hiçbirşey demedi.sorun yokk. geç döllenme dıye dusunuyorum ama ben zaten hastane de calısıyorum ve sordugum dr. sorun olmadıgını ve bır kac hafta gectıkten sonra ultrasona gırmem ıcın cagırdı. ektra bırsey soylemedı... nıye sorun mu var?

bi sorun yok sen öyle dedin diye dedim

anestek reglinin üzerinden ne kadar geçti?değerin ne zaman 252 çıktı?anladıgım kadarıyla 5.haftandasın değer çok düşük gibi geldi bana merak ettim

benım 16 nısan: 13,57
18nisan:40,07
22nisan:252 bu degerlere gore normal.. benım adetım gecmeden baktırdım ben normalde bat:18-21 arası yani gec dollenme sanırım. sen alttakı yazıya bakma ben su anda 4+ 4 teyım benım hesabıma gore....

kızlar ne olur bi cevap verin 10 gün önce çatlatma iğnesi vurdurdum bugün 21. günüm doktoruma gittim pgn ve hcg testi yaptırdı pgn 30.29 hcg 3.76 5in altında olunca gebelik olmuyor diye biliyorum fakat referans aralığında şöyle yazıyor hamile olmayan 0.5-2.90 benim 2.90 dan yüksek değerim adetimede 1 hafta var sizce bu değer 1 haftaya kadar yükselirmi?

adet gecikmesi olmadan doktorlar kan testini onermiyor biraz daha bekle bence

Canım çok doğru söylüyorsun zaten bir şey de çıkmadı Ablam o kadar da dediydi...Adetin geçmeden kan testi yaptırma dediydi. Neyse, normalde 28 günde bir adet döngüm ama son adetim 34. gün oldu yani 7 gün gecikmişti. Şimdi yeni adet tarihimi 28 güne göre mi 34 güne göre mi hesaplayayım bilemedim.

İlk ovulasyon tarihinin üzerinden 9 gün geçti benim. Zaten en az 12 gün geçmesi gerekiyormuş...Çok erken yaptırmışım yani, bir hafta daha bekleyeceğiz artık...

kullandığın ilaç veya iğnelerle de ilgili olabiliyor bazen. 2 gün sonra yeniden yaptır istersen. Rabbim gönlünün muradını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…