slm kızlar aranıza yeni katıldım.Benim en son adet tarihim 21 mart.cumartesi evde yaptığım idrar testinde 2.çizgi silik çıktı.Aynı gün gidip kan tahlililine baktırdım beta 196 çıktı.testte hamilelik doğrulanmamış yazıyordu.Doktor daha erken bekle tekrar yaptır dedi.Sizce bu değer nasıl?hamile olabilir miyim?
bende memnun oldum bence biraz daha bekle ben 1000 in üstüne çıkana kadar baktırdım ondan sonra ultrasona girdim 2 güne bi baktır düzenli bi şekilde yükseliyorsa sorun yoktur ama mayısa kadar bekle bu arada koru kendini biliyosun bizim gazlar filan skopi özellikle dikkat et kendi masanda azot açma benden tavsiye bol bolda dinlen yaş kaç nere mezunusun ilk gebelik mi bu
slm kızlar aranıza yeni katıldım.Benim en son adet tarihim 21 mart.cumartesi evde yaptığım idrar testinde 2.çizgi silik çıktı.Aynı gün gidip kan tahlililine baktırdım beta 196 çıktı.testte hamilelik doğrulanmamış yazıyordu.Doktor daha erken bekle tekrar yaptır dedi.Sizce bu değer nasıl?hamile olabilir miyim?
evet 1500 olmadan gıtmıcem.dıkat edıyorum zaten benı genel anestezıyle uyuttugumuz hastalara sokmuyorlar. ya spınal'lere gırıyorum ya da hıc gırmıyorum.dınlenemıyorum kı: evde bıle temızlık yapıyorum:))) kafam takılıyoo yoksa. 27 yasındayım ılk bebek.senın? 2004 marmara
canım sen sankı bana ustune gormussun gıbı geldı benım sat 21 mart olmasına ragmen degerım henuz bu kadar yuksek degıl yanı aramızda fark olucaktır mutlaka ama ne bıleyım ya da ben gec dollenme olabılrıım.anlamadım...
canım benım su anda 252 degerım. henuz o kadar yuksek degıl....
canım benım su anda 252 degerım. henuz o kadar yuksek degıl....
sebar değerin haftana göre çok iyicnm evet hamileyim sağol ben değerim normal mi diye sormuştum aslında bi de yazdığın yazıların aly kısmında bebeğinle ilgi bilgi var ya onu nasıl yaptın cnm
hiçbirşey demedi.sorun yokk. geç döllenme dıye dusunuyorum ama ben zaten hastane de calısıyorum ve sordugum dr. sorun olmadıgını ve bır kac hafta gectıkten sonra ultrasona gırmem ıcın cagırdı. ektra bırsey soylemedı... nıye sorun mu var?
sebar değerin haftana göre çok iyi
anestek reglinin üzerinden ne kadar geçti?değerin ne zaman 252 çıktı?anladıgım kadarıyla 5.haftandasın değer çok düşük gibi geldi bana merak ettim
adet gecikmesi olmadan doktorlar kan testini onermiyor biraz daha bekle bence
kızlar ne olur bi cevap verin 10 gün önce çatlatma iğnesi vurdurdum bugün 21. günüm doktoruma gittim pgn ve hcg testi yaptırdı pgn 30.29 hcg 3.76 5in altında olunca gebelik olmuyor diye biliyorum fakat referans aralığında şöyle yazıyor hamile olmayan 0.5-2.90 benim 2.90 dan yüksek değerim adetimede 1 hafta var sizce bu değer 1 haftaya kadar yükselirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?