kullandığın ilaç veya iğnelerle de ilgili olabiliyor bazen. 2 gün sonra yeniden yaptır istersen. Rabbim gönlünün muradını versin.
Kizlar persembe gunu hcg 160 ti.
Her 2 gun bu hcg iki kati cogaliyo. Yarin ozaman hcg asagi yukari 1280 olmasi lazim. Su an ozaman kac haftalik hamileyim?
Bizim burda yurt disinda 10 haftada bakiyorlaryardimci olurmusunuz?
Kizlar persembe gunu hcg 160 ti.
Her 2 gun bu hcg iki kati cogaliyo. Yarin ozaman hcg asagi yukari 1280 olmasi lazim. Su an ozaman kac haftalik hamileyim?
Bizim burda yurt disinda 10 haftada bakiyorlaryardimci olurmusunuz?
1280 degerıne gore 5 haftalıksın... sat kactı senın? ayrıca yurt dısında boyle bır uygulama oldugu ıcın uzuldum. Allah yardımcın olsun.
Cevabim icin tesekkur ederim canim.
Ben 2 mart dogum kontrol hapi biraktim son adetim 7 mart ti
Ve 26 mart a kadar guvenilir iliskiye girdik.
Olsa olsa o tarihten ittibaren olmasi lazim. Ben kendim 4 hafta diye dusunuyorum ama o hcg sonuc ozaman demekki 5 haftalil diyo, ama o dönem guvenilir oldugu icin kafam karisiyo.
canım kan değerleride ultrason verileride hepsi ama hepsi son gördüğün adet tarihinin ilk gününü baz alarak hesaplarlar o yüzden girdiğinin ilişkinin tarihinin önemi yok
her zaman için son adet tarihinin ilk günü baz alınır şimdi doktorada gidince oda sana son adet tarihinin ilk gününü soracak önemli olan o başında veya sonunda hamile kalmanın bir önemi yok tatlım
ayrıca bu detaylar hiç önemli değil önemli olan şimdi hamiş olmannnnnnnnnnnnnn
olllleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Tesekkur ederim canim cevaplarin icin... Dogum uzmaninda randevum var.. bakalim echo yaptiracaklarmi.. yapmazlar bence.. burda yurt disinda cok gec yapiyorlar yaa
hiç bir korunma yöntemide %100 değildir canım onuda unutma
hiç bir korunma yöntemide %100 değildir canım onuda unutma
Yumurtlama günü üzerinden 1 hafta geçti. Adetimede 1 hafta var çıkmaması normal mi ki yada bu ayda yok
Sağolasın canım. Geçen hafta tesadüfen tamda yumurtlama günü ilişkiye girmişiz Olduysa ALLAH ın izniyle o gün olmuştur. Bütün belirtiler var deli olcam takmıyorum diyorum ama sanırım takıyorum benbildiğim kadarıyla normal arkadaşım bence sen adetinin 1 günde olsa geçmesini bekle daha güvenilir sonuç alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?